در روزهای پایانی هفته گذشته خبر آمد که اصولگرایان بعد از برگزاری جلسات متعدد، توانسته اند سازوکار انتخاباتی خود را برای ائتلاف همه گروه های ذیل این جریان سیاسی به منظور حضور هرچه قدرتمندانه تر در انتخابات مجلس یازدهم نهایی کرده و با کنار گذاشتن جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا)، شورای ائتلاف اصولگرایان را جایگزین این سیستم انتخاباتی کنند. آنها هدفشان این است که با اقدامات شورای ائتلاف علاوه بر هماهنگی و به وحدت رساندن همه جریانات ذیل اصولگرایی، برنده انتخابات اسفند ماه هم لقب بگیرند.
به گزارش «تابناک»، آنطور که برخی اصولگرایان در مصاحبه های جداگانه گفته اند، قرار است ریاست شورای ائتلاف اصولگرایان به منظور تعیین نحوه حضور این جریان در انتخابات مجلس یازدهم و همچنین بستن لیست های انتخاباتی، بر عهده «غلامعلی حداد عادل» باشد و البته جامعه روحانیت مبارز به عنوان ناظر فعالیت های شورای ائتلاف بر تصمیمات و اقدامات این ساز و کار انتخاباتی نظارت کند.
در خبرهای اولیه آمده بود، به جز جریان منتسب به «علی لاریجانی» رئیس اصولگرای مجلس شورای اسلامی ـ که در انتخابات مجلس قبلی هم با اصولگرایان به توافق و تفاهم نرسیدند و در قالب لیست امید (اصلاح طلبان) نسبت به حضور در عرصه انتخابات اقدام کردند و البته موفق به حضور در مجلس شدند ـ با سایر جریانات اصولگرا نظیر جریان قالیباف و حتی جبهه پایداری نیز برای حضور در شورای ائتلاف اصولگرایان توافقات و هماهنگی های لازم شده است.
حالا یکی از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» این مسأله را رد کرده و با ارائه توضیحاتی تأکید دارد، هنوز توافقی برای حضور این جبهه در سازوکار انتخاباتی اصولگرایان صورت نگرفته است. وی اظهار کرد: هیچ نمایندهای تا به امروز از سوی این تشکل در جلسات شورای ائتلاف اصولگرایان شرکت نکرده است.
حجتالاسلام «ناصر سقای بیریا» عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره رویکرد این جبهه برای ورود به انتخابات مجلس یازدهم و نحوه تعامل این تشکل با سایر گروههای اصولگرا گفت: جبهه پایداری در حال حاضر با سایر تشکلهای اصولگرا تعامل دارد، ولی این تعامل و همکاری رسمی نیست.
وی در عین حال عنوان کرد: تعامل ما با دوستان اصولگرا به معنای اینکه ما عضو و جزئی از شورای ائتلاف اصولگرایان یا هر تشکل دیگری باشیم، نیست و هیچ روندی فعلا از سوی ما (جبهه پایداری) به عنوان رویکرد مجموعه اصولگرایی تأیید نشده است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: ما با گروههای مختلف اصولگرا تعامل داریم و جلساتمان با آنها مستمر تشکیل شده و در حال برگزاری است و این موضوع هم تنها به شرکت ما در نشستهای جامعه روحانیت مبارز منوط و مربوط نمیشود.
وی تصریح کرد: بدون شک تعامل ما به نحوی که اهداف و معیارهای ما ایجاب کند با دوستان در سایر مجموعه اصولگرایی شکل خواهد گرفت و به حدی خواهد بود که میسر باشد.
بیریا خاطرنشان نمود: اعضای جبهه پایداری و حامیان آنها همه جریانات سیاسی و گروههای انقلابی را که وفادار به انقلاب، نظام و رهبری هستند به عنوان دوایر متحدالمرکز میدانند و بر همین اساس ما در حد امکان مایل به تعامل با آنها در امر انتخابات و همه امور دیگر هستیم. باید اشاره کنم، هم اکنون ما در این سطح با یکدیگر رایزنی میکنیم و جلساتی برگزار شده و ادامه هم خواهد داشت.
وی درباره اینکه آیا نمایندهای از جبهه پایداری در جلسات شورای ائتلاف اصولگرایان که حدادعادل ریاست آن را بر عهده دارد، شرکت کرده است یا خیر، تأکید کرد: هیچ نمایندهای از جبهه پایداری در این نشستها رسما حضور نداشته است، ولی باید اشاره کنم که ما بنای تعامل با دوستان اصولگرا داریم.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره اینکه چه میزان احتمال ائتلاف میان اعضای جبهه پایداری با سایر اصولگرایان و ارائه لیست مشترک در انتخابات مجلس آینده وجود دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع بستگی به مذاکرات ما با دوستان اصولگرا دارد، چون ما روی شاخصها و عدم سهمخواهی تأکید داریم و از این روی در هر حدی که بتوانیم به تفاهم برسیم و تعامل کنیم، پای کار خواهیم بود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.