شکست در خانه آن هم برابر بارسلونا خیلی تلخ و ناراحت کننده است و من قصد توجیه آن را ندارم اما نباید امید خود را از دست بدهیم. باید بدانیم 7 بازی دیگر از لالیگا باقی مانده و ما متعهد به تلاش تا آخرین ثانیه‌ها هستیم.
مدافع رئال مادرید گفت: هرگاه یاد کاپلو می‌افتم همه ناکامی‌هایم را در فوتبال فراموش می‌کنم.
به گزارش فارس و به نقل از مارکا، سرخیو راموس گفت: الگوی من در امید به زندگی کاپلو است. او یک روز مقابل پرس ایستاد و گفت: مطمئن باش که قهرمان لالیگا می‌شویم و ما در دو بازی بعدی شکست خوردیم.
وی ادامه داد: پس از آن دو شکست هیچ تغییری در رفتار یا صورت کاپلو مشاهده نکردم و او یک بار دیگر برابر پرس ایستاد و گفت: حالا دیگر شک ندارم که قهرمان می‌شویم. در نهایت نیز همین اتفاق رخ داد و ما در آخرین ثانیه‌های لالیگا قهرمان آن شدیم.
راموس خاطرنشان کرد: شکست در خانه آن هم برابر بارسلونا خیلی تلخ و ناراحت کننده است و من قصد توجیه آن را ندارم اما نباید امید خود را از دست بدهیم. باید بدانیم 7 بازی دیگر از لالیگا باقی مانده و ما متعهد به تلاش تا آخرین ثانیه‌ها هستیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار