به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و چهارمین روز آبان ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
24 آبان 1340، چاه شماره يك نفت جزيره خارك كه با همكاري امريكا حفر شده بود، به نفت رسيد.
24 آبان 1357، آسوشيتدپرس گزارش داد 300 آمريكايي شاغل در مخابرات امروز براي سومين روز متوالي توسط كاركنان ايراني از مجتمع مخابرات بيرون انداخته شدند. بنابر گزارش آسوشيتدپرس از 41 هزار آمريكايي مقيم ايران تاكنون 4 هزار نفر به كشورشان بازگشته اند.
24 آبان 1358، قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران در يك مقدمه، ۱۲ فصل و ۱۷۵ اصل به امضاي اعضاي مجلس خبرگان قانون اساسي رسيد.
24 آبان 1389، رییس کل بانک مرکزی در واکنش به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر تغییر ترکیب مجمع عمومی این بانک اعلام کرد: اگر روزی احساس کنم که استقلال بانک مرکزی خدشهدار شده است همان روز استعفا خواهم کرد.
24 آبان 1393، مجمع تشخیص مصلحت نظام شرایط «عزل» این رئیس کل بانک مرکزی را تصویب کرد. بر این اساس، عزل رئیسکل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به پیشنهاد «رئیسجمهوری»، با رای دوسوم اعضای هیات دولت و با تایید و حکم رئیس جمهور صورت میگیرد. در این میان و پیش از رای گیری در هیات دولت، رئیس کل بانک مرکزی می تواند در صورت تمایل در هیات دولت به دفاع از خود بپردازد.
24 آبان 1395، نمایندگان مجلس فوریت طرحی را به تصویب رساندند که در صورت تصویب کلیات و جزئیات آن در صحن علنی پارلمان به ماندگار شدن کارت سوخت میانجامید. مرکز پژوهشهای مجلس نیز اخیرا در گزارشی به اهمیت حفظ کارت سوخت پرداخته و با بر شمردن مزایای استفاده از کارت سوخت از جمله کاهش قاچاق سوخت، کاهش مصرف، واردات بنزین و مدیریت عرضه سوخت، دو راهکار میانه برای حفظ کارت سوخت پیشنهاد کرده است.
24 آبان 1396، موسسه اقتصاد و صلح، در پنجمین نسخه از سلسله گزارش های «شاخص جهانی تروریسم» رتبه بندی خود از آسیب پذیری کشورها در برابر تروریسم را اعلام کرد. در این رتبه بندی، ایران از میان ۱۶۳ کشور توانست با رتبه ۵۳ نسبت به بسیاری از کشورهای منطقه و جهان در جایگاه بهتری قرار گیرد و رتبه ۴۷ خود در گزارش پیشین را بهبود بخشد.
24 آبان 1397، رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: با وجود عرضه مناسب دام زنده اما به دلیل قاچاق بیش از حد آن، بازار دل و جگر با مشکلاتی مواجه شده و درخواست واردات جگر به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شده است.
منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.