وی در مورد میزبانی ایران برای مسابقه‌های کسب سهمیه المپیک 2012 لندن گفت: با توجه به اینکه میزبانی ایران برای مسابقه‌های آسیایی تهران بسیار خوب بود و فدراسیون جهانی از ایران رضایت داشت آنها اعلام کردند که ایران می‌تواند میزبانی مسابقات کسب سهمیه را بگیرد. همه چیز تمام شده و درخواست کردند که زمان پیشنهادی خود را بگویید. ما از این پیشنهاد استقبال کردیم و آمادگی لازم را داریم.
رییس فدراسیون بوکس وضعیت این فدراسیون و حواشی اطراف این رشته ورزشی را تشریح کرد.
ناطق نوری در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد وضعی تیم ملی جوانان اعزامی به مسابقه‌های جهانی باکو اظهار کرد: ملی‌پوشان وضعیت خوبی دارند. آنها مسابقه‌های آسیایی تهران را با عملکردی خوب به پایان رساندند. در رقابت‌های آسیایی تهران به دو هدف اصلی خود که محک زدن ملی‌پوشان و شناسایی حریفان بود رسیدیم. تجربه حضور در آن رقابت‌ها به عملکرد بوکسورها در جمهوری آذربایجان کمک زیادی می‌کند.
وی افزود: با ترکیب 9 نفره به جمهوری آذربایجان آمدیم. در وزن مثبت 91 کیلوگرم فرهاد مولایی به دلیل بیماری‌اش همراه تیم نخواهد بود. او در مسابقه‌های آسیایی تهران مدال طلا گرفت و اگر به باکو می‌رفت شرایط خوبی داشت.
در وزن 69 کیلوگرم هم علی احمدی همراه تیم نخواهد بود. در وزن 48 کیلوگرم مسعود ریگی که در مسابقه‌های تهران طلا گرفت هم به خاطر بالارفتن سنش همراه تیم نیست که اگر می‌بود شانس زیادی داشت. به هر حال در این وزن نفر دومش می‌رود که او هم بوکسور قوی است.
رییس فدراسیون بوکس با اشاره به اینکه امیدوار است بوکسورها در باکو سهمیه حضور در بازی‌های المپیک نوجوانان در سنگاپور را کسب کندن، گفت: قرعه اهمیت زیادی دارد و یکی از عناوینی است که باعث موفقیت یک بوکسور می‌شود. این بدشانسی است که بوکسوری در همان دور نخست به قهرمانان جهان برخورد کند. امیدوارم در یک یا دو وزن بوکسورهای ما شانس بیاورد و قرعه مناسبی داشته باشند.
وی ادامه داد: هنوز مشخص نیست که در هر وزن چند نفر سهمیه بازیهای المپیک سنگاپور را کسب می‌کنند. امیدواریم که در یک یا دو وزن مدال سهمیه بگیریم. آرمین امجدیان بوکسوری باهوش و پرجرات است. او بدون ترس از حریفان مبارزه می‌کند و فکر می‌کند اگر با قرعه مناسبی روبرو شود شانس کسب سهمیه است.
ناطق نوری یادآور شد: ملی‌پوشان اعزامی به باکو چیزی کم ندارند. آنها درست است که در بعضی اوزان نفرات دوم هستند ولی روحیه بسیار خوبی برای مبارزه دارند. اگر از لحاظ تغذیه روی آنها کار شود بهتر می‌تواند نتیجه بگیرد.
رئیس فدراسیون بوکس در مورد استعفای "فریبرز شمس" دبیر فدراسیون گفت: او به خاطر مشغله کاری استعفا کرده و استعفایش پذیرفته شده است. چند گزینه را به عنوان جایگزین وی مدنظر داریم و در حال ارزیابی آنها هستیم. چیزی که مهم است این است که تا زمان بازی‌های آسیایی 2010 گوانگجو زیاد نمی‌توانیم تغییر و تحول بدهیم. باید سلیقه‌های مشترک را پیدا کنیم که از اهالی بوکس باشند. اساسا فدراسیون بوکس کسی را دفع نمی‌کند و بیشتر در صدد جذب آنهاست. ما همانند برخی از گذشتگان عمل نمی‌کنیم.
ناطق نوری در مورد کرسی‌ شمس در فدراسیون بین‌المللی گفت: این کرسی در بخش روابط عمومی است و قطعا آن را حفظ خواهیم کرد.
وی درمورد شایعه حضور علی قلم سیاه رییس پیشین فدراسیون قایقرانی و دبیرکل فعلی کنفدراسیون قایقرانی آسیا در پست دبیری فدراسیون بوکس گفت: این تنها شایعه است و نباید زیاد به آن توجه کرد. من تنها با او صحبتی دوستانه کردم.
ناطق نوری در مورد کادرفنی تیم ملی بزرگسالان گفت: تغییر و تحول در این کادر فنی به مصلحت نیست و قصد نداریم چنین تغییراتی را در این بخش انجام دهیم.
وی در مورد عضویت خودش در کمیته‌های مختلف فدراسیون بین‌المللی بوکس آماتور (آیبا) گفت: عضویت در کمیته جوانان و کمیته مقررات و قوانین جهانی و نایب رییسی کنفدراسیون آسیایی پست‌هایی است که من دارم. یک ماه دیگر در باکو اجلاس فدراسیون جهانی است و قصد داریم تا در آنجا از عضویت خود در کمیته‌های مختلف دفاع کنیم. غیر از من همایون اردلان عضو هیات ژوری فدراسیون جهانی است و دنبال آن هستیم که این سمت را برای ایران داشته باشیم. شهیدی عضویت کمیته روابط عمومی و بین‌الملل فدراسیون جهانی را دارد که رایزنی‌های لازم برای حفظ این کرسی را هم انجام داده‌ایم.
وی در مورد میزبانی ایران برای مسابقه‌های کسب سهمیه المپیک 2012 لندن گفت: با توجه به اینکه میزبانی ایران برای مسابقه‌های آسیایی تهران بسیار خوب بود و فدراسیون جهانی از ایران رضایت داشت آنها اعلام کردند که ایران می‌تواند میزبانی مسابقات کسب سهمیه را بگیرد. همه چیز تمام شده و درخواست کردند که زمان پیشنهادی خود را بگویید. ما از این پیشنهاد استقبال کردیم و آمادگی لازم را داریم.
رییس فدراسیون بوکس در مورد اعتبارات این فدراسیون گفت: وضع اعتبارات ما خوب است. طی صحبت‌هایی که با سعیدلو کردم قرار شده که فدراسیون را تغذیه کنند. اگر چنین کاری انجام شوم می‌توانیم حضور قدرتمندتر در بازی‌های المپیک و بازیهای آسیایی داشته باشیم. این تغذیه هم شامل این است که هر استان حداقل هزار جفت دستکش و رینگ اختصاصی داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم حقوق خوبی را به مربیان بدهیم و آنها را به صورت تمام وقت در اختیار داشته باشیم شرایط‌مان بهتر می‌شود. حتی اگر این حقوق را به مربیان داخلی بدهیم.
ناطق نوری در مورد اردوی مشترک تیم ملی با روسیه گفت: شنیده‌ام این اردو لغو شده است، اما صحت ندارد. مربی اوکراینی تیم ملی بزرگسالان گفته که دوست دارد با ازبکستان هم اردوی تدارکاتی داشته باشد اما من می‌خواهم با تیمی قدرتمند همانند روسیه بازی کنم. من گفته‌ام که دوباره با روس‌ها تماس بگیرند و این اردو را هماهنگ کنند.
وی در مورد طولانی شدن لیگ برتر بوکس گفت: در گذشته به خاطر کمبود کامپیوتر مجبور بودیم بازی‌های کمی را برگزار کنیم، اما مشکل حل شده و هم اکنون 20 کامپیوتر داریم و می‌توانیم هر هفته دو مسابقه را برگزار کنیم. هر چند تمرین‌های تیم ملی در مسابقه‌های آسیایی تهران هم مزید بر علت شد تا این لیگ طولانی شود. طبق آخرین هماهنگی‌ها قرار است لیگ خردادماه به پایان برسد.
رییس فدراسیون بوکس در مورد فعالیت بوکس بانوان در ایران گفت: این مسئله را به شدت تکذیب می‌کنم. چنین چیزی وجود ندارد. در ایران حتی تمرین بانوان هم وجود ندارد چه برسد به بوکس آنها. در بوکس آماتور ایران نه مربی بوکس زنان داریم و نه شاگرد آن.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین