خبرگزاری میزان نوشت: منبع خبر رویترز پیرامون آمار کشته شدگان اغتشاشات آبان، مریم رجوی بوده است. از آنجایی که آمار اعلامی از سوی رجوی با استقبال رسانهای و محافل سیاسی روبرو نبوده و دیده و برجسته نشده است، تصمیم گرفته شده که این آمار، از سوی یک رسانه شناخته شده و معتبرتر مانند رویترز منتشر شود. رویترز در گزارشی سراسر کذب مدعی کشتهشدن ۱۵۰۰ نفر در این اغتشاشات اخیر شده بود.
#فوتوـ نیوزـ تابناک
علیاکبر ولایتی: مشاور رهبری در امور بین الملل در گفتوگو با شبکه روسیا الیوم: هیچ رابطهای پشت پرده بین ایران و آمریکا وجود ندارد و اینها همه شایعه است. اینستکس جز وعدهای روی کاغذ نبوده و هیچ وقت جنبه عملی به خود نگرفته و اروپاییها هیچ اقدامی به غیر از ابراز همدردی نکردهاند.
مدیر کل روابط عمومی مجلس: آقای عبدالرضا هاشم زایی، نماینده محترم تهران در مجلس در اظهار نظری رسانه ای از تشکیل فراکسیونی با نام منصرفین انتخابات خبر داده اند که این مطلب خلاف واقع است و تکذیب می شود. اصل این مطلب که فراکسیونی شامل نمایندگان غیر نامزد در انتخابات آتی تشکیل شده باشد، صحیح نیست و در نتیجه موضوع عضویت و ریاست آن (لاریجانی) نیز صحت ندارد.
صادق زیباکلام: قانون شورای نگهبان را مکلف کرده است که از چهار نهاد یعنی از وزارت اطلاعات، دادگستری، نیروی انتظامی و اداره ثبت احوال کشور استعلام کند. شورای نگهبان قانون را زیر پا میگذارد و به گزارشات آن چهار مرجع توجه نمیکند و تنها به گزارشات خفیه نویسان خود توجه میکند که اساسا هیچ جایگاهی در قانون ندارند. ما که دستگاه نظام سنج نداریم یا دستگاه ولایت فقیه سنج نداریم، بنابراین اگر کسی بگوید من نظام جمهوری اسلامی ایران را قبول دارم یا ولایت فقیه را قبول دارم نمیتوانید او را رد صلاحیت کنید و بگویید نه شما اینها را قبول ندارید.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با انتقاد از درخواست نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان برای برگزاری محاکمهای عادلانه در سنا گفت: پلوسی ناعادلانهترین محاکمه را در تاریخ کنگره برگزار کرده است.
برنامهی شوکران که به سردبیری پیام فضلینژاد از شبکه چهار پخش میشد، ظاهرا متوقف شدهاست. دو روز پیش روزنامه کیهان با انتشار مطلبی، به نویسنده سابق خود توپید که چرا شیرین هانتر دیپلمات سلطنتی را به شبکه تلویزیونی آورده و با وی گفتگو کرده است:«دیپلمات سابق ایران در دوران طاغوت و از دلالان رابطه ایران با آمریکا و اسرائیل، مهمان یک برنامه تلویزیونی شد!» پس از این انتقاد روزنامه کیهان، روابط عمومی این برنامه در توییتی که توسط پیام فضلی نژاد سردبیر این برنامه هم بازنشر شد با طعنه به کیهان نوشت: «پس از تلاش روزنامه کیهان برای عدم پخش شوکران، روابط عمومی شبکه چهار از پخش گفتگو با پرفسور شیرین هانتر، عضو شورای روابط خارجی آمریکا، در موعد مقرر خبر داد.» با این حال شب گذشته قرار بود قسمت دیگری از برنامه شوکران پخش شود که اعلام شد پخش این برنامه به روزهای بعد موکول شده است.
عماد افروغ: باید جلو رادیکالیسم را بگیریم. رادیکالیسم فعلی به انقلاب نمی انجامد؛ به متلاشی شدن کشور منجر می شود. عده ای تا دیروز سکوت کرده بودند اما ناگهان معترض شده اند
بختیار علمبیگی؛ رییس هیات مدیره انجمن صنایع بهداشتی و آرایشی ایران: قبل از انقلاب، ایران تولیدکننده لوازم آرایشی بود. شرکتهای مختلف رژلب و لاک ناخن در ایران وجود داشت و صادر میشد. بعد از انقلاب از سال ۵۹ تا ۶۶ تولید لوازم آرایش حرام اعلام و پروانههای ساخت آنها باطل اعلام شد. انجمن با مراجعه به مراجع قانونی اداری و مراجع تقلید، توانست لفظ حرام بودن را از روی آن بردارد، در آن موقع حتی خمیر ریش هم اجازه تولید نداشت.