به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (یکشنبه بیست و دوم دی ماه سال ۹۸) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
سیل شدید در سیستان و بلوچستان، بسیاری از راهها را بست
بارندگی شدید و مداوم و طغیان رودخانههای محلی از عصر روز جمعه تاکنون، سبب بسته شدن ۲۳ مسیر ارتباطی در این استان شده است. بیشتر بخوانید
خرابکار بزرگراه کردستان دستگیر شد
سرهنگ شاملو از دستگیری یکی از عاملان تخریب ۱۵ دستگاه خودرو در بزرگراه "کردستان" خبر داد.
بیشتر بخوانید
موتورسوار ۶۰ ساله جان خود را از دست داد
به گفته رئیس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور پایتخت، راکب موتورسیکلتی که ۶۰ سال داشت، صبح امروز در حادثه رانندگی جان خود را از دست داد.
بیشتر بخوانید
آزار و اذیت دختر دانش آموز در سرخه حصار
دختر دانش آموزی در پارک سرخه حصار به دام پنج پسر شیطان صفت افتاد.
بیشتر بخوانید
دستگیری مدیر رستورانی که سارق از آب درآمدرئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری مدیر رستورانی خبر داد که با جلب اعتماد مالک رستوران، اموال داخل رستوران را به ارزش سه میلیارد ریال سرقت کرده بود.
بیشتر بخوانید
ماجرای ۷۰ پیتزای ۱۵ میلیاردی در تهران!
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری دو پیک موتوری که اقدام به سرقت ۱۵ میلیاردی از ۷۰ نفر کرده بودند، خبر داد. بیشتر بخوانید
کارت بانکی سرنخ دستگیری قاتل
مرد جوان وقتی متوجه شد زن مورد علاقهاش با یکی از هم ولایتیهایش ارتباط دارد، نقشه قتل او را طراحی کرد.
بیشتر بخوانید
کمین دزد تک رو برای زنان پایتخت نشینپسر جوانی که به خاطر یک درگیری از کار بیکار شده بود برای تامین هزینههای زندگی اش دست به سرقت زد.
بیشتر بخوانید
۴ زن در دام شیطانی مرد پرشیا سوارمرد شیطان صفت که چهار زن را در پرشیای دودی به تله انداخته و آنها را آزار داده بود به زودی محاکمه میشود.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
پیامکهای کلاهبرداری کدامند؟
ثبتنام در طرحهای معیشتی، عیدی و اختصاص سهمیه بنزین به مسافربرهای عمومی و اینترنتی و مواردی از این قبیل از جمله موضوعاتی بوده که توجه کلاهبرداران فضای مجازی را به خود اختصاص داده است و پیامکهایی در این باره برای هموطنان ارسال کرده است. خوشبختانه آمار نشان میدهد که هوشیاری مردم در این زمینه زیاد شده و به هر نوع پیامکی که برای آنها ارسال میشود توجه نمیکنند. چرا که متوجه شدهاند افراد سودجو از طریق این ترفندها میخواهند به اطلاعات حساب بانکی آنها دستیابی پیدا کرده و حساب بانکیشان را خالی کنند.
کلاهبرداران با روشهای مختلفی به شماره تلفن، آدرس و اطلاعات افراد دسترسی پیدا میکنند؛ ممکن است آن اطلاعات در وهله اول بیارزش باشند، اما میتوانند به واسطه آنها نظر مخاطب را جلب کند. دو نکته اساسی وجود دارد که اگر مردم به آن توجه کنند میتوانند از خطر کلاهبرداری اینترنتی ایمن باشند؛ اول آنکه افراد کلاهبردار با خطهای عمومی اپراتورهای مختلف پیام میدهند در صورتی که نهادها و دستگاهها اگر بخواهند پیامی به هموطنان بدهند پیام مذکور در قالب شماره تلفن پوششی که عمدتا نام سازمان، بانک یا ارگان در بالایش نوشته شده، اقدام میکنند. اگر هر پیامی از شمارههای عمومی، به افراد واصل شد بدانند قطعا کلاهبرداری است؛ همچنین اگر در پیامکها افراد را به سایتهای مختلف هدایت کرده و برای ثبتنام درخواست وجه کردند هموطنان باید آگاه باشند چرا که در ادامه سودجویان با دسترسی به اطلاعات حساب بانکی حتما از حساب آنها برداشت غیرمجاز خواهند کرد.
با اعمال رمزهای یک بار مصرف قطعا دست افراد سودجو از حساب افراد کوتاه میشود بنابراین مجرمان به فکر شگردهای جدید هستند که از آن جمله دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن و سرقت اطلاعات حسابهای آنها است؛ بنابراین افراد دقت داشته باشند که تمام مراحل فعال سازی رمزها را خودشان انجام داده و به هیچ عنوان به کسی اعتماد نکرده و رمز و پسورد خود را افشا نکنند.
پیامکهای کلاهبرداران در سه دسته ترغیب، تهدید و تشویش دسته بندی میشود. هموطنان همواره اخبار را از خبرگزاریها و رسانههای موثق دریافت کرده و به هیچ عنوان به پیامهای غیررسمی توجه نکرده و هنگام بارگذاری اپلیکیشنها، آنها را از منابع رسمی دریافت کنید.