آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
6بازدید

تصادف راننده کودک با کودک

رئيس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از توقیف خودروی پراید پس از انتشار ویدئوی رانندگی کودک ۱۲ ساله خبر داد.

تصادف راننده کودک با کودک

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از شناسایی و توقیف خودروی پرایدی خبر داد که توسط یک کودک ۱۲ساله به‌قصد شوخی و بازی حرکت داده شده و موجب برخورد با کودک دیگری شده بود.

سرهنگ تویسرکانی در توضیح این حادثه گفت: فیلم منتشرشده در فضای مجازی، صحنه‌ای از رانندگی یک کودک ۱۲ ساله با خودروی پراید را نشان می‌دهد که در بعدازظهر پنج‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه، در حاشیه یکی از شهرستان‌ها به‌قصد شوخی و بازی با دیگر کودکان که همگی از اتباع افغانستان بودند، اقدام به حرکت کرده و با کودکی دیگر برخورد می‌کند.

وی افزود: پس از انتشار این فیلم در فضای مجازی، محل حادثه شناسایی شد و در تاریخ ششم اردیبهشت خودرو توقیف و هر ۲ کودک به پلیس احضار شدند. این دو نفر نحوه وقوع حادثه را برای مأموران پلیس تشریح کردند.

رئیس پلیس ترافیک شهری همچنین تأکید کرد: طبق بررسی‌های انجام‌شده، کودکی که خودرو با وی برخورد کرده بود، خوشبختانه هیچ‌گونه آسیبی ندیده است.

سرهنگ تویسرکانی در پایان ضمن هشدار به والدین درباره عواقب سهل‌انگاری در نگهداری وسایل نقلیه گفت: چنین حوادثی می‌تواند به مخاطرات جانی جدی برای کودکان و نیز سایر کاربران ترافیک منجر شود.

وی گفت: از خانواده‌ها تقاضا داریم نسبت به رعایت اصول ایمنی و جلوگیری از دسترسی کودکان به وسایل نقلیه توجه کافی داشته باشند، زیرا در صورت بروز حادثه آنها هم مسئولیت خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.