دلیل پایین آمدن تابلوهای سامسونگ و ال‌جی در ایران

گزارش‌ها حاکی از جمع‌آوری تابلوهای شرکت‌های کره‌ای تولید لوازم خانگی است اما سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی می‌گوید طی دو سال اخیر این شرکت‌ها محصولی به بازار عرضه نمی‌کردند و فقط برای تبلیغ و حفظ بازار ایران هزینه می‌کردند.
کد خبر: ۹۵۹۱۸۴
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷ 15 February 2020
|
18576 بازدید
|
۴

 

به گزارش تابناک، اردیبهشت ماه امسال مطالبی مبنی بر خروج برخی برندهای لوازم خانگی کره‌ای از ایران منتشر شد،‌ اما یک مقام مسئول در این شرکت‌ها آن را تکذیب کرد. البته چند روز بعد مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نیز اعلام کرد که خطوط تولید شرکت‌های سامسونگ و ال‌جی (در ایران) هم‌اکنون فعال است و این دو شرکت برای خروج از ایران برنامه‌ای ندارند. اما حالا گزارش‌ها حاکی از جمع‌آوری تابلوهای این دو شرکت از سطح شهر و فروشگاه‌ها است. البته این همه ماجرا نیست!

حمیدرضا غزنوی سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه شرکت‌های کره‌ای نزدیک به دو سال است که به تبعیت از تحریم‌های آمریکا شرکت‌های ایرانی را تحریم کرده‌اند به ایسنا گفت: در این مدت شرکت‌های کره‌ای مواد اولیه، قطعات و اجازه استفاده از لایسنس برند را به شرکت‌هایی که بر اساس قرارداد با شرکت‌های کره‌ای ال‌جی و سامسونگ در بخش لوازم خانگی سرمایه گذاری کرده بودند، ندادند.

وی افزود: طی دو سال اخیر محصولات شرکت‌های کره‌ای وارد نشده و تولیدکنندگان ایرانی که با برند آن‌ها کار می‌کردند هم تولید نداشتند.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه شرکت‌های ال جی و سامسونگ طی سال‌های اخیر کالایی به بازار ایران عرضه نمی‌کردند، تصریح کرد: این شرکت‌ها به امید اینکه بازار جذاب ایران را از دست ندهند و با توجه به این که حتی برای نسل بعدی ما فرهنگ‌سازی و برندسازی کرده بودند، به امیدی روزی که تحریم‌ها برداشته شود و دوباره به ایران برگردند، همچنان برای تبلیغات هزینه می‌کردند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های کره‌ای در شرایط سخت مردم ایران را تنها گذاشتند، اظهار کرد: برندهای کره‌ای علاوه بر هزینه کردن برای تبلیغات، به صورت سازمان یافته از طریق قاچاق بازار ایران را تامین می‌کردند که این مسئله باعث شده بود در رقابت نابرابر، تولیدکنندگان ایرانی را زمین‌گیر کنند و حقوق دولتی و گمرکی دولت را نیز پرداخت نکنند.

غزنوی در ادامه از سرمایه‌گذاری برای تولید لوازم خانگی "کیفی" به اندازه دو برابر نیاز داخلی خبر داد و گفت: مسئله اصلی این است که حل مشکلات تولیدکنندگان در برگزاری جلسات و گفت‌وگو خلاصه شده و حمایت اساسی در این بخش وجود ندارد.

البته تیرماه امسال هم رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی نسبت به بدعهدی کره‌ای‌ها در تأمین مواد اولیه کارخانه‌های تولیدی در ایران گلایه کرده بود.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
تبدیل تهدید به فرصت ..
آیا زمان آن نرسیده که برای تولید لوازم خانگی باکیفیت تر که پیچیده تر از تولید برخی محصولات نیست که براحتی در ایران عزیز تولید می شود برنامه ریزی دقیق شود و از شر واردات این محصولات راحت شویم ..
شرکتهای داخلی خوبی داریم که براحتی قابلیت تولید دارند و حجم گسترده بازار مستعد جذب این تولیدات است ..
اشتغال و خدمات پس از فروش هم که پر واضح است ..
نعمت رفتن کره ای ها را قدر بدانیم ..کشور رده دهم که زیر بلیت کامل آمریکاست وگرنه تا الان زنده نبود
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
بارها در مورد بی محتوی بودن کره ای ها از اخلاقشان گرفته تا برندهای نه چندان با کیفیت شان مطلب نوشته ام اما هیچ وقت در قسمت نظرات درج نشده است.
مبنای کار اینها فقط رشوه و سوء استفاده است !!!
مطمئن باشید اگر تحریم ها برداشته شود آنقدر رشوه بگیر در این مملکت زیاد است که دوباره خیلی راحت برندهای اشغالشان را در ایران جای دهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
از مسئولان درخواست داریم که به محض برداشته شدن تحریم ها به این کشور اجازه ورود هیچ کالایی را ندهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
این همه صحبت کرده اما جواب مسئله مطرح شده را به وضوح نمی دهد!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟