فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر
وزیر صنعت:

تولید ماسک به ۴ میلیون قطعه افزایش می یابد

کد خبر: ۹۷۰۱۸۵
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۷ 05 April 2020
|
3017 بازدید

وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت: با شیوع بیماری کرونا همکاران ما قول دادند که تا آخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه سال جاری، تولید روزانه ماسک در کشور، به ۴ میلیون قطعه برسد.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ «رضا رحمانی» با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی برای تامین اقلام و کالاهای مرتبط با کرونا پای کار آمدند، افزود: این شرکت‌ها ۱۳۶ میلیارد تومان برای تامین کالاها و اقلام مورد نیاز اختصاص دادند.

وی یادآورشد: قبل از شیوع کرونا ظرفیت تولید ماسک در کشور ۷۰۰ هزار قطعه و میزان تولید آن ۳۰۰ هزار قطعه بود اما با شیوع کرونا واحدهای تولیدی را سه شیفته و شبانه روزی کردیم.

رحمانی با بیان اینکه در این راستا تمام اقدامات ما زیر نظر پروتکل های وزارت بهداشت بوده است و با ستاد ملی مبارزه با کرونا هماهنگ عمل کردیم ، افزود: تولید مواد شوینده نیز از اسفند ماه ۹۸ تا کنون ۸ برابر و تولید الکل نیز۲۰ برابر شده است.

وزیر صنعت، معدن وتجارت بیان کرد: تولید دستکش بیش از ۲ برابر شده است، پیش از کرونا ۲ میلیون تولید می کردیم، الان ۴.۵ میلیون عدد تولید می کنیم.

وی بااشاره به اهمیت افزایش تولید شوینده ها برای مقابله با انتشار ویروس کرونا اظهارداشت: ظرفیت واحدهای تولید کننده شوینده ها نیز از ۵۰ به ۹۰ درصد افزایش یافته است.

رحمانی گفت: تولیدات روزهای اول ما به بیمارستانها ارسال شده است، در ۱۰۴ واحد تولیدی مرتبط با اقلام و کالاهای مربوط به مقابله با کرونا، بازرس مقیم از ۱۰ اسفند ۹۸ مستقر شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تمام تولیدات ما به وزارت بهداشت تحویل داده می‌شود و توزیع زیر نظر و با نظارت و کنترل وزارت بهداشت انجام می شود.

وی با بیان اینکه همه اقدامات در ارتباط با تولید کالاهای مرتبط با کرونا توسط بخش خصوصی انجام شده است، گفت: ۱۰ میلیون عدد ماسک نیز توسط ایمیدرو تامین و تحویل وزارت بهداشت شده و واردات ماسک نیز تاکنون حدود ۲۰ میلیون عدد بوده است.

وی با بیان اینکه همه معاونتهای مرتبط در وزارتخانه پای کار آمدند و همکاری مردم مثال زدنی است، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام هم پای کار آمدند، اصناف و اتحادیه ها و بسیج اصناف هم برای کمک و مقابله با کرونا همکاری کردند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: هم اکنون اتحادیه پوشاک تهران روزانه ۵ هزار لباس بیمارستانی به مراکز درمانی تحویل می دهد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟