موافقت با پرداخت نقدی ۲۸۰۰ دلاری به خانوارهای ژاپنی

همزمان با اوج گیری شیوع کرونا، مدیر اجرایی حزب حاکم ژاپن اعلام کرد که وی و نخست وزیر این کشور بر سر پرداخت نقدی دو هزار و ۸۰۰ دلاری به ازای هر خانواده، به توافق رسیده است.
کد خبر: ۹۷۰۲۲۷
|
۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵ 05 April 2020
|
3408 بازدید
|
۱

همزمان با اوج گیری شیوع کرونا، مدیر اجرایی حزب حاکم ژاپن اعلام کرد که وی و نخست وزیر این کشور بر سر پرداخت نقدی دو هزار و ۸۰۰ دلاری به ازای هر خانواده، به توافق رسیده است.

به گزارش ایبِنا از نیویورک تایمز، بنا به گفته «فومیو کوشیدا» این مبلغ که به تایید «شینزو آبه» رسیده، بابت ضرری است که به منابع درآمد خانواده های ژاپنی ناشی از پاندمی کرونا وارد شده است.

کوشیدا مدیر سیاستگذاری حزب لیبرال دموکرات ژاپن علاوه بر این در جمع خبرنگاران گفت که وی در طول هفته پیش رو با دولت این کشور در خصوص جزییات یک محرک اقتصادی جدید به منظور مقابله با آثار ناشی از کووید-۱۹ که در آستانه رونمایی است، بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
این خبر رو به گوش سران مملکت برسونید تا اونا به سران ژاپنی هشدار بدن این کار رو نکنن چون مردم ما یاد میگیرن و توقعشون بالا میره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟