جسد سوخته مرد ۶۰ ساله در منزلش کشف شد

جنازه سوخته مرد میانسال مشهدی در منزل مسکونی‌اش کشف شد.
کد خبر: ۹۷۳۵۴۳
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷ 20 April 2020
|
9053 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، جسد سوخته مرد ۶۰ ساله‌ای که با ضربات شیء برنده به قتل رسیده بود، در منزل مسکونی اش کشف شد.

صبح روز گذشته اهالی خیابان طبرسی شمالی ۳۸ با دیدن شعله‌های آتش و دود که از پنجره طبقه دوم یک ساختمان ویلایی بیرون می‌زد ماجرا را به آتش نشانی اطلاع دادند. دقایقی بعد با اطفای شعله‌های آتش، جسد خون آلود و سوخته مردی در سرویس بهداشتی منزل کشف شد.

با حضور قاضی ویژه قتل عمد در محل وقوع جنایت تحقیقات در حالی ادامه یافت که بررسی‌ها از اختلافات خانوادگی بین مرد ۶۰ ساله و همسرش حکایت داشت؛ بنابراین به دستور قاضی علی اکبر احمدی نژاد گروهی از کارآگاهان ورزیده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در یک عملیات هماهنگ عازم منطقه سرولایت شدند و همسر مقتول را دستگیر کردند. تحقیقات بیشتر در این باره ادامه دارد.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟