از ادارات تا بیمارستان‌ها و پاساژهای اهواز، همه ناایمن‌اند

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز نسبت به وقوع حوادث در ساختمان‌های ناایمن سطح شهر هشدار داد و گفت: فرسوده بودن ساختمان‌ها در افزایش حوادث تاثیرگذار است و عمده مشکلات ما در بافت فرسوده است.
کد خبر: ۹۹۳۲۳۱
|
۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۹ 28 July 2020
|
20175 بازدید

به گزارش «تابناک»، ابراهیم قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت ساختمان‌های ناایمن در اهواز، اظهار کرد: در چند سال گذشته مکرراً سازمان آتش‌نشانی برای ساختمان‌های ناایمن اخطاریه صادر کرده است؛ این اماکن شامل بیمارستان‌ها، هتل‌ها، پاساژها، ادارات و مراکز تجاری و اداری و آموزشی هستند. در صورت بروز حادثه در این ساختمان‌ها، جان تعداد زیادی به خطر می‌افتد.

ناایمن بودن همه ادارات و پمپ‌بنزین‌های اهواز

وی افزود: در این شرایط، هیچکدام از دستگاه‌های شارژ کپسول‌های آتش‌نشانی سطح شهر اهواز نیز تاییدیه ایمنی سازمان آتش‌نشانی اهواز را ندارد.

قنبری تصریح کرد: پمپ‌بنزین‌های سطح شهر نیز ناایمن هستند و در زمان سوخت‌گیری نیز نکات ایمنی در جایگاه‌های بنزین رعایت نمی‌شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: هیچکدام از ادارات اهواز تاییدیه ایمنی ندارند و بنابراین از ادارات می‌خواهیم که حداقل نیروهای خود را برای آموزش نکات ابتدایی اطفای حریق، به ما معرفی کنند.

بیشترین ساختمان‌های قدیمی در کدام محلات هستند؟

قنبری با بیان اینکه با توجه به توسعه شهر باید سیستم ایمنی شهر نیز تقویت شود، عنوان کرد: برخی ساختمان‌های اهواز بیش از ۴۰ سال قدمت دارند و منازل واقع در صنایع فولاد و پردیس دارای سیستم یک‌طرفه و فاقد آسانسور و دیگر نکات ایمنی هستند.

وی افزود: بیشترین ساختمان‌های قدیمی در محلات گلستان و هسته مرکزی شهری واقع هستند و اکثر ساختمان‌های واقع در محلات منبع آب، هسته مرکزی شهر، منازل صنایع فولاد، عامری، ۲۴ متری، ۳۰ متری، حصیرآباد، کیان و خشایار نیز ایمنی لازم را ندارند.

نمی‌خواهیم حادثه کلینیک سینای تهران در اهواز تکرار شود

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با اشاره به استانداردهای عرض خیابان در کلانشهرها، تصریح کرد: طبق استانداردها عرض یک خیابان باید ۱۲ متر باشد اما ما در شهری زندگی می‌کنیم که این مورد رعایت نشده است و عرض برخی خیابان‌های اهواز تنها چهار متر است.

وی با بیان اینکه فرسوده بودن ساختمان‌ها در افزایش حوادث تاثیرگذار است، بیان کرد: عمده مشکلات ما در بافت فرسوده است؛ برخی ساختمان‌های واقع در بافت فرسوده تغییر کاربری داده شده‌اند مثلا طبقه زیرزمین را به انبار پلاستیک یا الکل تبدیل کرده‌اند. با این شرایط، نمی‌خواهیم حادثه کلینیک سینای تهران در اهواز تکرار شود.

فروش گاز LPG و بنزین در منازل

قنبری تصریح کرد: در مناطق عین ۲، ملاشیه و کوی سیاحی نیز معضلی که وجود دارد این است که در برخی منازل این محلات اقدام به فروش گاز LPG و بنزین می‌کنند و یا منازل به کارخانه تهیه زغال تبدیل شده‌اند که این مساله، عمق فاجعه است.

وی با اشاره به جلوگیری از ادامه کارکرد ساختمان‌های پرخطر، گفت: در روزهای اخیر به دستور شهردار اهواز، برای جلوگیری از ادامه کار ساختمان‌های ناایمن شهر تصمیمات جدی گرفته شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه نسبت به رفع مشکلات کوتاه نمی‌آییم، افزود: کارگروه تخصصی سازمان آتش‌نشانی نسبت به شناسایی این ساختمان‌ها اقدام می‌کند و به مالکان این اماکن دستورات لازم برای اصلاح ایمنی ساختمان ابلاغ می‌شود.

وی بیان کرد: در صورت عدم اقدام، در مرحله نخست نام این ساختمان‌ها به صورت عمومی اعلام می‌شود و در صورتی که باز هم در این زمینه اقدام نشود، در مرحله بعد با هماهنگی دادستانی اقدام به قطع برق و در نهایت پلمب ساختمان می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟