پیمانه اقتصادی

۵۰ میلیون تومان مالیات برای خانه خالی / دلار در یک هفته چقدر گران شد؟ / ابتکار یک خودروساز در برق‌رسانی به منازل / تجارت ۱۴ میلیارد دلاری ایران در فصل بهار با کدام کشور‌ها بود؟

این پیمانه تیتر‌هایی همچون سقوط آزاد بورس‌های جهانی بعد از سخنرانی ترامپ، دلار در بازار جهانی در سرازیری، کرونا شدیدترین رکود تاریخ آمریکا را رقم زد و سود دلالان و تولیدکنندگان مواد اولیه در آشفته‌بازار خودرو را در بر دارد.
کد خبر: ۹۹۳۸۱۲
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 31 July 2020
|
21893 بازدید
|

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون سقوط آزاد بورس‌های جهانی بعد از سخنرانی ترامپ، دلار در بازار جهانی در سرازیری، کرونا شدیدترین رکود تاریخ آمریکا را رقم زد و سود دلالان و تولیدکنندگان مواد اولیه در آشفته‌بازار خودرو را در بر دارد.

۵۰ میلیون تومان مالیات برای خانه خالی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با تغییراتی که در قانون و پیش نویس اتفاق افتاده، مالیات بر درآمد اجاره برای سال اول شش برابر، سال دوم ۱۲ برابر و سال سوم ۱۸ برابر در نظر گرفته شده است. به نقل از صداوسیما، مهدی طغیانی در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: بر اساس متوسط درآمد ماهیانه برای ارزش اجاره خانه در شهر تهران حدود ۵۴ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که مالیات آن طبق ماده ۱۳۱ قانون مالیات‌های مستقیم حدود ۸ میلیون و سیصد هزار تومان که در سال اول حدود ۵۰ میلیون تومان و در سال دوم یکصد میلیون تومان و در سال سوم یکصد و پنجاه میلیون تومان می‌شود. او گفت: افرادی که خانه خالی داشته باشند، بر اساس تقسیم منطقه و ارزش اجاره ملک و محاسبه مالیات بر درآمد اجاره، به طور میانگین در سال اول حدود ۵۰ میلیون تومان بابت خالی نگه داشتن ملک پرداخت می‌کنند که ماهیانه چهار و نیم میلیون تومان دریافت خواهد شد. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه این مبالغ بستگی به توافق بین دولت و مجلس دارد افزود: بر اساس نظر سازمان امور مالیاتی که در برگشت طرح قبلی به کمیسیون اقتصادی مؤثر بود، با بالا رفتن مبالغ، موضوع شکایت، دادرسی و دشواری وصول موجب می‌شد طرح قابلیت اجرا پیدا نکند. طغیانی درباره اجرایی کردن طرح توسط دولت گفت: در موضوع اجرا، از ابتدا با وزارت راه و شهر سازی توافق داشتیم و این طرح با روش خوداظهاری قابل اجراست.

دلار در یک هفته چقدر گران شد؟

در هفته‌ای که گذشت، شاهد ثبات نسبی شاخص ارزی در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور بودیم، به گونه‌ای که هر اسکناس دلار آمریکا در این صرافی ها، به نرخ ۲۰۳۰۰ تومان در ابتدای هفته فروخته شد که در نهایت با رشد ۵۰۰ تومانی در شش روز کاری، به رقم ۲۰۸۰۰ تومان رسید. همچنین هر اسکناس یورو در این صرافی ها، به ۲۳۳۰۰ تومان در روز شنبه فروخته شد که با رشد ۵۰۰ تومانی در آخرین روز هفته به رقم ۲۳۸۰۰ تومان رسید.

دلار در بازار جهانی در سرازیری

عملکرد شوکه کننده اقتصاد آمریکا، دلار را بار دیگر عقب راند. همان طور که انتظار می رفت، سه ماهه دوم امسال شاهد ثبت پایین ترین رشد فصلی ثبت شده در تاریخ آمریکا تاکنون بود و طبق اعلام وزارت بازرگانی آمریکا، نرخ رشد اقتصادی این کشور منفی ۳۲.۹ درصد اندازه گیری شده که این رقم ۲۴.۵ درصد کمتر از رشد سه ماهه قبل و ۲.۲ درصد بیشتر از نرخ رشد پیش بینی شده قبلی بوده است.

اولریخ لویشتمان، استراتژیست ارزی در "کامرتس بانک"  گفت: چشم انداز دلار با توجه به خبرهای نه چندان مطبوع از اقتصاد آمریکا خیلی روشن نیست و همین مساله فشار عرضه روی دلار را سنگین کرده است. تا زمانی که شیوع کرونا به مرحله کنترل نرسد بعید است دلار به روزهای اوج خود در معاملات بازگردد. 

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۵۵ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۹۲.۸۹۵ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۱۰ دلار اعلام شد. 

کرونا شدیدترین رکود تاریخ آمریکا را رقم زد

به دنبال بسته شدن کسب و کارهای سرتاسر آمریکا به دلیل پاندمی کرونا و خانه‌نشین شدن میلیون‌ها آمریکایی، کاهش رشد اقتصادی آمریکا در بهار سال جاری با بیشترین سرعت ممکن رخ داده است. به گزارش ایبِنا از نیویورک تایمز، براساس اعلام وزارت تجارت آمریکا، تولید ناخالص داخلی ـ که گسترده‌ترین معیار کالاهای تولیدی و خدمات ارائه شده محسوب می‌شود ـ در سه ماهه دوم سال جاری ۹.۵ درصد کاهش یافته است. همچنین بر مبنای سالانه که روش استاندارد گزارش داده‌های اقتصادی سه ماهانه محسوب می‌شود، تولید ناخالص داخلی آمریکا با نرخ ۳۲.۹ درصد ریزش کرده است. این فروپاشی اقتصادی از حیث سرعت بی‌سابقه و از حیث شدت نفس‌گیر بوده است، حال آنکه تنها نمونه‌های قابل مقایسه در تاریخ مدرن آمریکا به رکود بزرگ و همچنین رکود پس از جنگ جهانی دوم مربوط می‌شود که هر دو مورد پیش از ظهور آمار اقتصادی نوین رخ داده‌اند.

رکود جاری آمریکا برخلاف نمونه‌های گذشته، نتیجه تصمیمی آگاهانه مبنی بر تعلیق فعالیت‌های اقتصادی به منظور تحدید شیوع کرونا بوده است؛ کنگره آمریکا به منظور سرپا نگه داشتن خانواده‌ها و کسب و کارها، تحدید خسارت بلندمدت و بسترسازی برای احیای سریع، تریلیون‌ها دلار به اقتصاد این کشور تزریق کرد. این طرح در ابتدا جواب داد اما در هفته‌های اخیر شمار موارد ابتلا در بسیاری از بخش‌های کشور اوج گرفت و نگرانی‌ها را مبنی بر تعطیلی دوباره کسب و کارها و رکودی به مراتب شدیدتر افزایش داد. شمار آمریکایی‌هایی که برای استفاده از مزایای بیکاری درخواست داده اند، هفته گذشته در مجموع به ۱.۴۳ میلیون تن رسید. این نوزدهمین هفته متوالی بود که این آمار از یک میلیون نفر تجاوز کرده است؛ رقمی که تا پیش از پاندمی به گوش هیچ کس هم نخورده بود. بر اساس داده‌های اداره آمار آمریکا، متقاضیان جدید استفاده از طرح کمک بیکاری پاندمی که یک برنامه دولتی با هدف تحت پوشش قرار دادن کارگران خویش فرما و افرادی است که تحت پوشش مزایای سنتی بیکاری قرار نگرفته اند، به ۸۳۰ هزار نفر رسیده که البته نسبت به مجموع ۹۷۵ هزار نفر در هفته گذشته کاهش پیدا کرده است.

سقوط آزاد بورس‌های جهانی بعد از سخنرانی ترامپ

بلومبرگ: رییس جمهوری آمریکا در اظهاراتی جنجالی خواهان به تعویق افتادن تاریخ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به دلیل آن چه وی آن را غیر قابل اطمینان بودن نتایج آرای صندوق های پستی خوانده، شده است. از طرف دیگر اما نانسی پلوسی- رییس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به اظهارات ترامپ گفته است اختیار تصمیم گیری در خصوص تاریخ انتخابات بر عهده کنگره است و انتخابات در تاریخ مقرر خود برگزار خواهد شد.

در وال استریت، بیشتر شاخص‌ها ریزشی بودند تا جایی که دو شاخص از سه شاخص اصلی بورسی در سطح پایین تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۸۶ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۶ هزار و ۳۱۱.۷۲ واحد بسته شد. شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۳۹ درصد کاهش تا سطح ۳۲۴۵.۸۰ واحدی پایین رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۴۵ درصد صعود در سطح ۱۰ هزار و ۵۹۰.۴۸ واحدی بسته شد. 

همچنین در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۲.۳۱ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۱۲۹.۲۶  واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با کاهش ۳.۴۵ درصدی و ایستادن در سطح  ۱۲ هزار و ۸۳۵.۲۸ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با ریزش ۲.۱۳ درصدی در سطح ۴۹۲۸.۹۴ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۲.۹۱ درصد پایین رفت و به ۷۲۴۶.۴۰ واحد رسید.

در معاملات بورس‌های آسیا نیز شاخص‌ها عملکرد بدی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با ریزش ۰.۲۶ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۳۳۹.۲۳ واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۶۹ درصد پایین رفت و در سطح ۲۴ هزار و ۷۱۰.۵۹  واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای  کامپوزیت" افت ۰.۴۹ درصدی را تجربه کرد و در سطح ۴۶۵۶.۱۵ واحد بسته شد.

ابتکار یک خودروساز در برق‌رسانی به منازل

آئودی در حال تحقیق در مورد امکان استفاده از وسایل نقلیه برقی برای تامین برق مورد نیاز منازل است. این شرکت اعلام کرد که افزایش روزافزون توجه مردم به خودرو‌های برقی به این معناست که می‌توان از آنها به‌عنوان باتری‌های قابل‌حمل که امکان پشتیبانی از شبکه‌ها را خواهند داشت، استفاده کرد. افزایش تقاضا معمولا با کاهش عرضه همراه است و در بخش‌هایی از اروپا که آفتاب مناسبی ندارند می‌توان از خودرو‌ها به‌عنوان جایگزین منابع برقی خورشیدی استفاده کرد. از این روش شارژ که به آن شارژ دو طرفه اطلاق می‌شود، می‌توان از خودرو به‌عنوان یک منبع تغذیه برای رساندن برق به شبکه خانگی استفاده کرد. مارتین رم، مدیر این پروژه در آئودی گفت: «شرکت به دنبال راه‌هایی برای ایجاد دسترسی بهتر به این امکانات است. باتری آئودی ایی-ترون می‌تواند مستقل برق مورد نیاز یک خانواده را برای یک هفته تامین کند.» /دنیای اقتصاد

تجارت ۱۴ میلیارد دلاری ایران در فصل بهار با کدام کشور‌ها بود؟

ایران در سه ماهه نخست امسال رقمی معادل ۶.۴ میلیارد دلار صادرات و ۷.۶ میلیارد دلار واردات داشته که بر این اساس رقم کل تجارت در فصل بهار به ۱۴ میلیارد دلار رسیده است. صادرات ایران در فصل بهار ۹۹ به ۶.۴ میلیارد دلار رسید که این رقم ۴۴ درصد از صادرات ۱۱.۴ میلیارد دلاری مدت مشابه سال قبل کمتر است. صادرات ایران از نظر وزنی نیز در بهار سال ۹۸ رقمی معادل ۴۰.۰ میلیون تن بود که نسبت به مدت زمان مشابه امسال این رقم به ۲۱.۹ میلیون تن بیشتر بوده است. مقایسه این دو رقم حاکی از کاهش ۴۵.۱ درصدی صادرات ایران از نظر وزنی طی فصل بهار ۹۹ است.

صادرات ایران طی این مدت به چین یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون دلار، به عراق یک میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار، به امارات ۹۷۰ میلیون دلار، به افغانستان ۵۰۰ میلیون دلار و به ترکیه ۲۵۰ میلیون دلار بوده است؛ بنابراین، چین سهمی ۲۸.۹ درصدی از کل صادرات ایران طی سه ماهه نخست امسال داشته و به ترتیب سهم کشورهای عراق، امارات، افغانستان و ترکیه از کل صادرات ایران برابر با ۲۳.۴ درصد، ۱۵.۲ درصد، ۷.۸ درصد و ۳.۹ درصد بوده است. همچنین ایران طی این مدت، واردات ایران ۷.۶ میلیارد دلار بوده که نسبت به واردات ۱۰.۴ میلیارد دلاری مدت مشابه سال قبل ۲۶.۸ درصد کاهش داشته است. با این حال از نظر وزنی واردات ایران طی این مدت رقمی معادل ۸.۹ میلیون تن بوده که تنها ۰.۸ درصد از مدت زمان مشابه سال قبل کمتر است. ایران در سه ماهه نخست سال ۹۸ رقمی معادل ۹.۰ میلیون تن کالا وارد کرده بود.

پنج مقصد عمده واردات کالای ایران نیز کشورهای چین، امارات، ترکیه، هند و روسیه بوده‌اند. صادرات چین به ایران طی این مدت بالغ بر یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار بوده است. همچنین واردات ایران از امارات برابر با یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار، از ترکیه ۸۲۰ میلیون دلار، از هند ۵۳۰ میلیون دلار و از روسیه ۴۲۰ میلیون دلار بوده است. بر این اساس و به ترتیب سهم کشورهای چین، امارات، ترکیه، هند و روسیه از کل واردات ایران در فصل بهار به ترتیب برابر با ۲۵.۴ درصد، ۲۲.۳ درصد، ۱۰.۷ درصد، ۶.۹ درصد و ۵.۵ درصد بوده است. براساس این گزارش متوسط قیمت صادرات کالاهای تجاری ایران طی سه ماهه نخست امسال ۲۹۰ دلار برای هر تن بوده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۲.۱ درصد افزایش را به ثبت رسانده است. با این حال متوسط قیمت واردات کالاهای تجاری ایران در بهار ۹۹ برابر با ۸۵۴ دلار به ازای هر تن بوده که ۲۶.۲ درصد کمتر از مدت زمان مشابه سال ۹۸ است. میانگین قیمت هر تن کالای وارداتی ایران در  سه ماهه نخست سال ۹۸ برابر با یک هزار و ۱۵۷ دلار بود. /ایبنا

سود دلالان و تولیدکنندگان مواد اولیه در آشفته‌بازار خودرو

دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان گفت: وضعیت بازار خودرو به‌ ویژه تاکید شورای رقابت بر تداوم شیوه قیمت‌گذاری دستوری خودروها، سبب شده تا دلالان و تولیدکنندگان مواد اولیه داخلی بیشترین سودها را از این آشفته‌بازار کسب کنند. محبی‌نژاد گفت: فقط دو راهکار برای تنظیم بازار خودرو و ایجاد تعادل در آن وجود دارد که نخستین آنها، تعمیم قیمت‌گذاری دستوری به کل زنجیره تامین است. اگر سیاست‌گذار اصرار بر تداوم این شیوه قیمت‌گذاری دارد، باید به همان شیوه مواد اولیه فولاد، پتروشیمی، مس و... و همچنین خدمات تولید خودرو و قطعه قیمت‌گذاری شده و به همان نسبت نرخ ارز تعدیل شود. علاوه بر موارد اولیه خارجی که مستقیم متاثر از نرخ ارز است، تولید مواد اولیه داخلی نیز عمده از سوی شرکت هایی انجام می‌شود که بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در بورس عرضه شده و بر مبنای نرخ فوب (FOB) خلیج فارس منهای پنج درصد قیمت‌گذاری می‌شوند.

محبی‌نژاد ادامه‌ داد:‌ بر این اساس وقتی نرخ ارز افزایش می‌یابد قیمت مواد اولیه داخلی نظیر مس، فولاد، محصولات پتروشیمی و غیره نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. وی تاکید کرد:‌ ارائه چنین فرمولی برای قیمت‌گذاری مواد اولیه که رابطه مستقیم با نرخ ارز دارد، سیاست‌گذاری غلطی است. /ایرنا

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
برای حل مشکل مسکن این طرح کافی نیست مهمترین نکته قیمت زمین هست . مثل سایر کشورها میشه مالکیت زمیین رو از آپارتمان جدا کرد و زمین اجاره 99 ساله یا 49 ساله دولت باشه و به این شکل هزینه ساخت به شدت پایین میاد . محدودیت زمین هم که نداریم واقعا چرا همت انجام کارهای بزرگ رو ندارید
پاسخ ها
ناصر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
طرح های آبکی
ناشناس
| Australia |
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
سایر کشورها؟ یا فقط چین!! در ضمن شما با یک شرکت ساخت و ساز چینی تماس بگیر و بپرس که چثدر دولتش داره بابت کرایه زمین میگیره، بطوری که کمر این شرکتها رو شکونده و ضررده شدن چون درصد بسیار بالایی از پول خونه به جیب دولتش داره میره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
احتمال دارد برخی افراد و صاحبان خانه خالی فریب دهند . از طریق موبایل هم قطع موبایل وی و کنترل حساب ها هم اقدام شود.
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
با سلام وتبریک عید قربان،متاسفانه علی رغم توصییه رهبر بعنوان سال جهش اقتصاد وتولید،متاسفانه از روزی ک سرپرسرست جدید صنعت منصوب شده شاهد تشدید رفتارهای اقتصادی غلط زیادی هستیم طاهرا دولت تمایل داره هزینه خود رو از پتروشیمی و فولاد در بیاره بهمین خاطر چشم بر روی هرگونه گران فروشی و تبانی بسته،فقط یادتون باشه با این رفتار غلط وزارت سمت سود ب جزدلالان و ی عده کارمند دولت نصیب دیگران نشده ، وتولید کنندگان بازندگان اصلی امسال هستند و در پاییز خواهیم دید چ حجم زیادی از کارگاه بیکار وکارگرانشان ب صف افرادثبت نامی حقوق بیکاری می پیوندن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
این طرح افزایش مالیات ۵۰ میلیونی بر خانه های خالی ارزش و منافعی برای مردم و سازندگان و انبوه سازان ساختمانی ندارد . هر وقت توانستید انبار و پارگینگ خودرو سازها که پر از خودرو شده است تخلیه و به مردم با قیمت معقول تحویل دهید انوقت این طرح هم قابل اجرا خوا۶د بود . با فشار بر سازندگان ساختمان ها و افزایش مالیات دیگر رغبتی بر ساخت ساختمان وجود نخواهد داشت و همین بخش هم با رکود خواهد بود . فکر کنم هر جا دولت و مجلس به حریم مالی و سیاسی و فکری و عقیدتی مردم نزدیک و محدودیت قایل شد همانجا خرابتر شده است . این نقدینگی بسرعت برق دوباره سر از زمین . غرفه . بازار طلا و ارز خواهد رفت . بیایید کشور را با تجربه دول پیشرفته اداره کنید . بیایید در حوزه اقتصاد با روش علوم اقتصادی و در حوزه سیاسی با دمکراسی و در حوزه فرهنگی بدون چماق باشد .
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
عزیز جان اینجا روسیه عهد استالین نیست قیمت هر کالایی را عرضه کننده تعیین می کند میتونی بخر نمیتونی نخر بنا نیست هر کس مالک هر چیز باشد
علی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
خب طرف یه سال نگه میداره 50 تومن هم میذاره روش. در حالت کلی رو قیمت فعلی همه خونه ها 50 تومن هم اضافه میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
طرحهای مسکن دولتهای ایران همگی بوی دلالی و واسطه گری میدهند
هیچکدام برای حل مشکلات مردم نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
فردا بورس رنگ خون خواهد گرفت
پاسخ ها
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
از اول سال داري همينو ميگي خيليا سودشونم کردن رفتن تو موندي و رنگ خونت. اينهمه وقت که برا سمپاشي بورس گذاشتي کاش برا دلار هم ميزاشتي...
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
مالیات برنامه های خالی:مشکل طرحهای مثلا عدالت محور این است که یا اجرائی نمیشوند ویا در اجرا سر و ته آن را میزنند!
پاسخ ها
ناشناس
| Denmark |
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
عجب عدالت محوری شمامعنی عدالت رامیدانی؟ یااینکه عدالت ازنظرشماآنستکه حاصل زحمات دیگران برای ماوشما باشد
والي
|
Japan
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
خدا رو شكر كه دلار جهاني رو به افول است والا نميدونم الان در ايران چند بود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
دولت نفت رو از دست داد به خاطر تحریم ها متاسفانه با سو تدبیر کشاندن بی حساب و کتاب مردم به بورس و سهام های بادکرده رو بشون انداخت کاری کرد که بورس رو هم از دست بده چقدر یه نفر باید بی تدبیر باشه که قدر این مردمی که هزاران میلیارد سرمایه رو آوردن به بورس ندونه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
با این تصمیم مالیات خدا رحم کند به مستاجرها و خریداران مسکن؟؟!! همه هزینه از خریدار دریافت خواهد شد.ضمنا" از فردا دلار و طلا غوغا خواهند کرد؟؟!! وقتی بدون فکر و یهوی طرحی مطرح و اجرائی شود؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Denmark |
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
برنامه همین است بهم ریختن اقتصادومسکن حالاببینیدبیکاری درحوزه ساخت وسازوصنایع مربوطه چه خواهدکرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
با این تصمیم مالیات خدا رحم کند به مستاجرها و خریداران مسکن؟؟!! همه هزینه از خریدار دریافت خواهد شد.ضمنا" از فردا دلار و طلا غوغا خواهند کرد؟؟!! وقتی بدون فکر و یهوی طرحی مطرح و اجرائی شود؟!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟