بدون تحول فرهنگی تصویر ما از عدالت مارکسیستی خواهد شد

اسلام مي‌گويد که دنيا را داشته باشيد، اما دنيا شما را نداشته باشد. در عين حال که ساده زيست هستيد، ميلياردها تومان پول داشته باشيد و ثروت توليد کنيد، ولي زندگي ساده داشته باشيد. اين به معناي آن نيست که به مردم بگویيد دنبال ثروت نروند.
کد خبر: ۵۱۳۸۵
|
۲۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۹ 10 June 2009
|
7867 بازدید

به گزارش «تابناک»، دکتر محسن رضایی در برنامه رادیویی شبکه معارف صدا، با تبیین دیدگاه‌های فرهنگی خود، ضعف اخلاقی حاکمان را مهمترین دلیل انحطاط جوامع بشری دانست.

بنا بر این گزارش، رضایی در پاسخ به این پرسش که دولت وی چه برنامه ای در ارتباط با همسویی نهادهای متنوع فرهنگی کشور دارد، گفت: تقریبا از سی نهاد فرهنگی، پانزده مجموعه تحت نظر مقام معظم رهبری و بقیه در اختیار دولت است. رئیس‌جمهور اختیارات گسترده‌ای در بعد فرهنگ دارد، زیرا رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است که حتی می‌تواند قانون وضع کند و از طرفی بوجه کشور در اختیار وی است.

وی تصریح کرد: متأسفانه، دولت‌های پیشین به فرهنگ بی توجه بوده و رؤسای جمهور گذشته امر فرهنگ را رها کرده بودند و البته همواره مقام معظم رهبری به آنان تذکر می‌دادند.

علت آن بود که رؤسای جمهور گذشته نیروهای چشمگیری نداشتند و هیچ کدام ایده کارگشای فرهنگی تولید نکردند.
نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: من ایده‌هایی در زمینه اصلاح فرهنگی با فعال کردن شورای عالی انقلاب فرهنگی با همه ظرفیت‌ها را دارم و سعی می‌کنم که دولت من در عرصه فرهنگی موفق باشد.

رضایی در پاسخ به این که چه برنامه‌هایی برای اشاعه فضایل اخلاقی در جامعه دارد، گفت: در فرهنگ اسلامی به این مسأله اشاره شده است که دو قشر دولتمردان و علما اخلاق جامعه را می‌سازند. اگر دولتمردان الزام عملی به اسلام نداشته باشند، جامعه از فضایل اخلاقی تهی خواهد شد. اگر متکبر باشند و مردم را تحقیر کنند، بازتاب آن به جامعه وارد خواهد شد و در سطح لایه‌های گوناگون اشاعه می‌یابد و باعث فروپاشی اخلاقی کشور می‌شود.

وی اظهار داشت: من یک بازنگری جدی در اخلاق دولتمردان انجام می‌دهم. هیأت دولت را وادار می‌کنم تا تحمل پذیری خود را با تواضع به مردم افزایش دهد. اصلاحات باید از بالا آغاز شود و در همه دولت اشاعه کند. در دنیا روش جدیدی تعریف شده که در آن برای هر سازمانی یک اخلاقی را تعریف می‌کنند و آن را به افراد آموزش می‌دهند، من از شیوه‌های جدید استفاده خواهم کرد و به اندازه کافی در متون اسلامی نیز دارای منابع هستیم و اخلاق را می‌توانیم گسترش دهیم.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که آیا به راهکارهای فرهنگی در راستای حل مشکلات اقتصادی اعتقاد دارید، گفت: در اوایل جنگ که عراق بخشی از ایران را اشغال کرد، نیروهای تحت اختیار بنی صدر در راندن متجاوزان موفق نبودند، زیرا از بعد فرهنگی خارج بودند، اما نسل بعدی که روی صحنه آمدند، محیط خشن جنگ را جهادی کردند و بعد انسانی به آن بخشیدند که بعد ما شاهد شکوفایی در پیروزی و پیشرفت بودیم.

چرا ما نگاه خود را به زندگی فرهنگی نمی‌کنیم؟ چرا ما نابودی فقر و بیکاری و گرانی در جامعه را کمتر از آزادی خرمشهر می‌دانیم؟ اگر آن یک جهاد است، چرا به شکل فرهنگی نگاه نمی‌کنیم؟ چرا کار نباید برای خدا باشد و در محیط‌های اداری و فرهنگی اجرایی شود؟

رضایی افزود: ما می‌خواهیم ادبیات اول انقلاب را به کشور برگردانیم؛ هدف ما پیاده کردن این فرهنگ است. ما می‌خواهیم فرهنگی را پیاده کنیم که کارکنان دولت با وضو وارد اداره شوند و طلبکارانه و با تکبر با مردم برخورد نکرده و ارباب رجوع را بنده خدا بدانند. ما باید ادبیات فرهنگی دولتمردان را عوض کنیم. انقلاب اقتصادی ما بدون تحول فرهنگی میسر نیست. زیرا نظام ما باید نسبت به عدالت تصویر مارکسیستی نداشته باشد، بلکه برداشت آن اسلامی باشد. توسعه بدون تحول فرهنگی میسر نیست، برای همین، بر این باورم که در کنار انقلاب اقتصادی تحول فرهنگی باید پدید بیاید.

وی اظهار داشت: زهد را نباید با فقر یکسان دانست. زاهد واقعی کسی است که در عین داشتن ثروت فراوان ساده‌زیست باشد.

رضایی در پاسخ به این که سیاست‌های دولت شما درباره تولید و توزیع و برنامه ریزی در امر نشر و کتاب چگونه است، گفت: در دولت ما اصولا امور به فرهنگیان سپرده می‌شود که باید افراد غیر دولتی باشند، دولت باید نظارت و هدایت را ایفا کند. حتی ممیزی کتاب را نیز به صنف نشر خواهیم داد، البته ما بر آن نظارت خواهیم کرد تا مسأله نشر به حالت اقتصادی خود برگردد.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که وضعیت سینمای ایران را چگونه ارزیابی کرده و چه انتظارات و برنامه‌هایی در این زمینه دارید، گفت: وضعیت سینمای ایران افت مشهودی داشته است. در گذشته و در سال حدود 70 - 60 فیلم درست می‌شد که اینک رشد آن تقلیل پیدا کرده است. تهیه کنندگان فیلم با مشکلات فراوانی روبه‌رو هستند که از آن جمله رعایت نکردن قانون کپی رایت و تکثیر سی دی‌هاست.

بازاریابی خوبی برای فیلم‌های ایرانی انجام نمی‌شود. در دولت من مشاوران سینمایی رئیس‌جمهور تقویت خواهند شد و سینمای ایران از مظلومیت خارج شده تا به رشد خود برسد.

رضایی گفت: ما در زمینه فروش فیلم‌های خود به جهان اسلام اقدام خواهیم کرد و در تعامل هنری میان فیلم‌سازان ایران و کشورهای دیگر و گسترش سالن‌های سینما در ایران اقدام می‌کنیم.

وی در پاسخ به این که نگاه شما به آموزش و پرورش چیست، گفت: مسأله آموزش و پرورش از ارکان مهم توسعه در کشورهای توسعه یافته نظیر آمریکاست. در ایران حجم فراوان دروس توان معلم و شاگرد را تضعیف کرده است. مسأله بعدی معیشت معلمان است که سال گذشته حدود شش هزار میلیارد کسر بودجه داشتیم که بخشی از آن توسط صندوق ذخیره ارزی حل شد.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ما اداره 50 درصد از مدارس را به فرهنگیان واگذار می‌کنیم البته هزینه‌ها را دولت بر پایه نرمی که در مدارس غیر انتفاعی وجود دارد، تنظیم می‌کند که هم دولت بهره‌مند شود و هم فرهنگیان و هم اینکه صرفه جویی صورت گیرد. آموزش و پرورش در ایران همچنان در مدل 60 - 50 سال قبل حرکت می‌کند و دنبال توسعه و جامعه پذیری نیست. ما با تدوین نقشه مهندسی کشور و نهایی سازی آن برنامه‌های اجرایی آن را تدوین کرده و زمینه معیشت معلمان را فراهم خواهیم کرد.

رضایی در پاسخ به این پرسش که چه دیدگاهی درباره تاثیر قدرت فرهنگی جمهوری اسلامی در تدوین سیاست خارجی دارد، گفت: صدور انقلاب در سال‌های اول انقلاب بر پایه صدور اسلحه نبود بلکه بر پایه صدور فرهنگ و ادبیات انقلاب و آگاهی‌های مردم و بیداری آنان استوار بود.

وی گفت: انقلاب ما در مباحث دینی و فرهنگی و مذهبی و فلسفی دارای بحث‌ها و مقولات مهم فرهنگی است که باید از آن در تعامل فرهنگی استفاده کرد؛ یعنی آنکه در صورتی که نفوذ فرهنگی پیدا کنیم قدرت جمهوری اسلامی افزایش می‌یابد. ما مسأله ایرانگردی و جهانگردی را توسعه خواهیم داد و ایران را تبدیل به یک دانشگاه فرهنگی برای بازدیدکنندگان خارجی و مردم ایران خواهیم کرد.

رضایی در پاسخ به این پرسش که ساده‌زیستی مسئولان چگونه می‌تواند اجرا شود، گفت: باید با نظر اسلام به سوی زهد حرکت کرد. اسلام می‌گوید که دنیا را داشته باشید، اما دنیا شما را نداشته باشد. در عین حال که ساده‌زیست هستید، میلیاردها تومان پول داشته باشید و ثروت تولید کنید ولی زندگی ساده داشته باشید. این به معنای آن نیست که به مردم بگویید دنبال ثروت نروند. اگر فردی این را بگوید می‌خواهد جمهوری اسلامی را نابود کند، زیرا هدفش آن است که اغنیا از طبقه بی دین و فقرا از دینداران تشکیل شده باشند که من در دولت خود با برداشت‌های انحرافی زهد و ساده‌زیستی مبارزه خواهم کرد.

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۰
هر مکانی که تعدادی فعالیت می کنند یک رییس می خواهد ما هم آقای رفسنجانی را به عنوان رییس قبول داریم وقتی می گوید پسران آقای هاشمی درک درستی از تجارت وکار ندارد چندبار بگویم اگربه کسی که فکراقتصادی دارد یک تومان بدهید می تواند آن را درمدت زمان کمی ده تومان کند. بایدبدانیم که داخل یک کارخانه باید یک رییس باشد درغیر این صورت باید تمام سود ودارایی های کارخانه بین کارگران تقسیم شود آنوقت چه شود پس نبایداین را قبول کنیم که می گوید آنها به فکر منافعشان هستند واین راهم یادآورشوم که فردی که فکراقتصادی دارد نمی شود درطول یک سال اگر موجودی امولش مثلا هزارتومان است همان هزارتومان باقی بماند صددرصد چند برابر می شود این راه باید بدانیم که پول وکارتخصصی را نمشود به هرکسی داد چون اگرمی توانستند پولشان را چند برابر کنند وضعشان بهترازاینها می شد. پس خودمان باید بیاندیشیم که چه چیز درست است وچه چیز غلط . واین راهم باید فکرکنیم که کدامیک از کاندیداها بهتر وبرنامه اساسی تری دارد دربین این چند نفر آقای محسن رضایی بهترازبقیه است .
ناشناس
|
-
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۰
اسلام گفته از راه حلال ثروتمند شو نه باخوردن بيت المال و حق مردم.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۰
جناب آقای رضایی با این که انتخاب من نیستی ولی خیلی معقولانه عمل کردی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۰
به نظر بنده احیای روحیه انقلابی و روحیه زمان جنگ کار بسیار مهم و درعین حال بسیار دشواری است که می بایست زودتر از این انجام شود امیدوارم آقای رضایی در صورت پیروزی در انتخابات این مهم را تا رسیدن به مطلوب پی بگیرند اساس این تفکر بر مبنای روحیه اخلاص و فداکاری و بهره گیری از فنون و متد روز علمی دنیاست که ما را به سرعت به سرمنزل مقصود رهنمون خواهد شد. انشاء ا...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۰
در تایید سخنان آقای رضایی و با توجه به وضعيت فعلي به وجود آمده برخود واجب مي دانم تمانم خوانندگان را به شرکت در انتخابات و هوشياري و تفکر سياسي و عقلي در اين موضوع دعوت نمايم.. از ما انتظار مي رود عاقل و با متانت باشيم و از تصميمات احساسي پرهيز کنيم ، گول نخوريم و در هيچ شرايطي حتي تا پاي صندوق راي، جو زده نشويم. ديگران را به آرامش و تفکر فرا خوانيم و مسايلي را که درک نمي کنند به زبان ساده تشريح کنيم. همانطور که مطلع هستيد متاسفانه در جريان مناظرات و فيلمهاي تبليغي انتخاباتي کانديداها جو به سمت انتخاب شخص، کشيده شده است نه انتخاب يک دولت و طرح و برنامه هايش. البته چنانچه داشتن صفت اخلاقي بدي براي شخصي اثبات شود و آن صفت به گناهان کبيره منجر شود و از سويي عادت هم شده باشد نبايد آن را ناديده گرفت. ولي اين فاجعه است که ما بحث کنيم فلاني خوب است و فلاني بد است. اينها هيچکدامشان پيغمبرزاده نيستند، معصوم هم نيستند. هرکدامشان نقطه ضعفهايي دارند. اگر لازم باشد با اطلاعاتي که خودشان داده اند لااقل براي اينجانب محکوم کردن تحليلي هرکدامشان بسيار ساده است. راي هر شخصي براي خودش محفوظ است، اما با تفکر در مورد مسايل ذيل تحليل کنيد و انتخاب مناسبي انجام دهيد. ديگران را توجيه کنيد و فرصت باقيمانده را مغتنم بشماريد.
1- اقتصاد: بدون پول و سرمايه و تعقل توام سياسي و اقتصادي نمي توان مملکت را ساخت. براي ساختن به همين سرمايه دارها و نبخه گان اقتصادي نياز داريم. اين در حالي است که امام علي (ع) در الگوهاي اقتصاد اسلامي، جمع آوري سرمايه را از راه حلال تا هر اندازه يي مجاز دانسته است و بازرگانان و تجار و سرمايه داران را رکن اقتصادي حکومت دانسته است. در مطالعه همان دوره کوتاه خلافت ايشان به عنوان يک حکومت به تمام معنا اسلامي، اين مسايل را مي بينيد. اينکه چند سرمايه دار ممکن است نخاله باشند طبيعي است. آدم هاي با ناهنجاري هاي اجتماعي و اخلاقي هم در آن قشر و هم در قشر ضعيف وجود دارند و بهتر است ما هر دو را باهم ببينيم. آيا آنان که دم از انتقال ثروت مي زنند آنقدر از نظام نظارتي و کنترلي خود در برنامه هاي دولتشان مطمئن هستند که پس از اين تغييرات که بسياري ملت بي زبان در اين بين له خواهند شد، در ميان آن تازه به دوران رسيده ها رانت باز و ناهنجار حضور نداشته باشد؟ من محکم مي گويم خير چرا که مصاديق آن در دوره هاي گذشته بسيار است. از طرفي اختلاف طبقاتي لازمه ايجاد رقابت است. اين مسئله با مباني اقتصاد اسلامي هيچ مغايرتي ندارد. اين يک شعار تبليغاتي است که چون پولدارها دور فلاني جمع شده اند بد است و چون ضعفا دور فلاني جمع شده اند خوب است. خوب آن است که فرد، توان مديريتي در ايجاد قوانين نظارتي و کنترلي داشته باشد تا همين سرمايه دارها دست از پا خطا نکنند، سهم دولت و ملت را بدهند و از کنار آن براي بقيه امکان معاش فراهم شود. توان و برش مذهبي داشته باشد تا بتواند اصول اقتصاد اسلامي بر پايه خمس و زکات را نهادينه و اجرايي کند. آن وقت ببينيد آيا با وجود بزرگترين سرمايه داران در اين مملکت باز هم آيا بيکار خواهيم داشت؟ آيا گرسنه خواهيم داشت؟ هميشه گفته اند تيغ سياست تيزترين و برنده ترين است. مديري انتخاب کنيم که از کفايت توام سياسي و اقتصادي و تعقل مذهبي لازم برخوردار باشد.
2- حمايت از قشر آسيب پذير: بحث دوم نگاه به وضعيت قشر حداکثري (پايين هرم اقتصادي) و يا به عبارتي قشر ضعيف از لحاظ توان اقتصادي است. در نوع برخورد آقايان خوب فکر کنيد. در ظاهر شايد اين بسيار خوب است که در يک روستاي دور افتاده دولت برود مواد خام غذايي و پول توزيع کند. اگر محرومي از درد خود بنويسد براي او مستقيم در پاکت پول ارسال شود. و اين همه نامه از دردمندان جمع آوري شود که خود يک نوآوري است. من واقعا به آقاي احمدي نژاد مرحبا مي گويم که گوش دولت را به گوشي براي شنيدن اين دردها تبديل کرد ولي با چشم باز آن روي سکه را هم نگاه کنيد. چرا مي گويم عجولانه و با بي کفايتي سياسي منابع در مسير بدي هزينه شده است چون خودم رفته ام و ديده ام. روستايي که در دور افتاده ترين مناطق و نزديک به مرز با هزار نفر جمعيت هنوز بعد از ساليان متمادي تا قبل از اين دولت از همان امکانات اوليه ايي که برادران جهادگر ما با جان و دل برايشان در چند سال اول انقلاب و با روحيه انقلابي در راستاي اهداف امام راحل فراهم کرده بودند زندگي ميکردند و حتي جوانان براي نان شبشان با طبيعت خشک شرق خراسان مي جنگيدند، با اين دوستي ها امروز همه خانه نشين شده اند، از دولت جيره مي گيرند و در خانه وقت تلف مي کنند. مطابق سخنان امام علي (ع) کار براي مرد مهمترين چيز است. امروز در اين روستا ديش ماهواره هم مي بينيد. جالب است نه؟. آمار معتادين اين روستا در همين بازه چند برابر شده است. به جوانان مي گوييد کار کنند، مي گويند خدا، دولت را خيرش دهد که چنين زندگي راحتي براي ما فراهم کرده است. آيا اين همان چيزي است که من و شما براي ايراني آباد و بالنده مي خواهيم. اگر روزي اين جيره قطع شود، ما همان پر ناچيز پرواز را از آنان گرفته ايم و از بين خواهند رفت. من به عنوان نمونه در يکي از شهرستان ها با ده نفر از کساني که مشکل مالي خود را با نامه به رئیس جمهور نوشته بودند، صحبت کرده ام. اگر دولت پول دارد، بنشيند سياست گزاري کند و بجاي اينکه اين گونه عمل کند مشکلات را که چرا اينگونه شده است ريشه يابي و حل کند. همه جاي دنيا اين برخورد را نامناسب مي دانند. حتي سازمان بهزيستي هم توصيه ميکند به متکديان خياباني کمک مستقيم نکنيد، اگر دلتان مي سوزد به اين سازمان بدهيد تا با برنامه ريزي براي آينده آنان خرج شود البته اين راهم متذکر مي شوم که در ميان کنديداها بايد تحليل کنيد و به سابقه ايشان بنگريد تا پاسخ مناسبي براي اين مشکل بيابيد. اين موضوع هم گوش شنوا مي خواهد و هم مدير با کفايت و ثبات سياسي و عقلي.
3- شيوه عملکرد: نحوه صرف وقت توسط رئيس يک مملکت بسيار مهم است. براي روشن شدن موضوع دو مثال مي زنم، تحليل و برداشت با شما.
الف - يکي از اساتيد تعريف مي کرد براي تکميل يکي از دوره هاي مديريتي در زمان تحصيل قرار شد چند تا از ميران موفق دنيا را ملاقات کنيم. عجيب ترين و موفق ترين مدير را که ديده بود مدير مجموعه ماتسوشيتا بود. اين مجموعه صاحب چند برند معروف جهاني از جمله پاناسونيک است. اين استاد مي گويد زماني که وارد اتاقش شديم با چيزي مواجه شدم که تصورش هم برايم غير ممکن بود. اتاقي بزرگ که يک ضلع آن رو به باغي با طراوت و شاداب ديواري شيشه ي داشت و يک ميز و صندلي. روي ميز يک گوشي تلفن ساده و مقداري کاغذ و يک رايانه روميزي بود و ديگر هيچ، بقيه اتاق براي قدم زدن خالي بود. اصلا اين مدير و اتاقش با همه آنهايي که ديده بودم متفاوت بود. ملاقات بسيار کوتاه بود و بخشي از صحبتهايش براي هميشه در ذهنم ماند. او گفت هنر من اين است که قبل از همه کارکنانم مي ايم و بعد از همه مي روم، اينجا مي نشينم و در آرامشي وصف ناپذير براي موفقيت، پيروزي و ارتقاي جامعه يي که آن را بنا کردم در سطح دنيا فکر ميکنم، سياست گذاري مي کنم و مديراني دارم که آنها را هم همينگونه ساخته ام و مطمئن هستم سياست هاي من را درست اجرا مي کنند. نياز به سرکشي آنها ندارم. قوانين و مقررات ما بسيار شفاف است. صداقت و اعتماد در اين جامعه موج مي زند. اين است که چند دهه توانسته ام اين جامعه را در اوج نگه دارم.
ب – در يکي از کشورهايي آسيايي که زماني (حدود 15 سال قبل) مهد تجارت و توليد مواد مخدر، پول شويي، سکس و محل فعاليت مافياي قاچاق بين المللي بود و زنان و دختران آن به مقصد غير اخلاقي به ساير کشورها قاچاق مي شدند. در زمان مدیر اول مردم عامه آن در فقر زندگي مي کردند. در یکي از تغييرات شخصي آمد و مدير اين مملکت شد که در اولين حرکتش سرکرده يکي از بزرگترين باندهاي قاچاق آن کشور را آورد و دستور داد در حضور وي گردنش را زدند، سپس در همان جلسه سخنراني کرد. گفت: اين کار را کردم که زهر چشمي از شما مفسدين بگيرم، اما همين جا به شما اعلام مي کنم اگر تا کنون از قوانين دولت فرار مي کرده ايد، اگر در خفا قاچاق مي کرده ايد ديگر لازم نيست بترسيد و پنهان کاي کنيد، تمام قوانين را براي حمايت دولت از شما که عموما باهوش و با سياست هستيد موقتا تغيير مي دهم. نگران نباشيد و به فعاليت هاي اقتصادي خود بيفزايد. اين مملکت ماست براي ساختن آن به ارز و پول نياز داريم. فقط سهم دولت را براساس قوانيني که ميگذارم درست بدهيد. اين مردم خانواده شما هستند، دست در دست من بگذاريد تا آنها را از بدبختي نجات دهيم. با همان سياست ها کم کم همان قاچاقچيان سر راه آمدند. بسياري از آن نا هنجاري ها برداشته شد و خيلي از کارها مسير قانوني خود را پيدا کرد. امروز اگر روزنامه ها را نگاه کنيد ملت عزيز کشورمان پولهايشان را جمع مي کنند که در قالب تور تفريحي به اين کشور بروند و من و شما هم خصوصا در حوزه لباس و قطعات الکترونيکي و تا حدودي اساب بازي شده ايم مصرف کننده کالاهاي همين کشور. براي ما که نتوانسته ايم شکر گذار (استفده کننده درست) نعمتهاي فراواني که به صورت طبيعي خداوند متعال به ما ارزاني داشته است باشيم بسيار متاسفم گرچه سخت است، اما توجه کنيد، درست تشخيص دهيد که کدام يک از اين افراد، چگونه وقت صرف خواهند کرد و شيوه عملکردشان چگونه خواهد بود.
4- اقتدار: از ويژگي هاي بارز يک مدير اقدار وي در تصميم گيري و مديريت مشکلات است. اين مسئله بايد با تفکر و تعقل، استفاده از مشورت با ديگران منجر به تصميمات قاطع و به موقع شود. متاسفانه در دولت فعلي فقط قاطعيت (بدون عاقبت سنجي) آن را داشتيم و بارها شاهد برگشتن از تصميمات يا تغيير آنها بوديم. ايا اين به جايگاه و و منزلت اين مقام و وجه اين ملت و مملکت صدمه نمي زند. اين به آن معنا نيست که دولت هاي قبلي را تاييد مي کنم. در کل دوران خاتمي شعار رسيدن به بلوغ سياسي براي رسيدن به بلوغ اقتصادي بود. البته براي بخش اول ايشان موفق عمل کرد ولي بايد فکرش را مي کرد که چقدر زمان دارد و آيا مي تواند به بخش دوم هم بپردازد. اين عادت دولت مردان اين مرزو بوم است که هرکدام مي آيد هرآنچه قبلي رشته، پنبه مي کنند. ما به يک مقتدر با کفايت توام سياسي و عقلي نياز داريم. البته اين ناگفته نماند که با همين توضيح اگر دولت تغيير کند حداقل يک سال تنش و تلاطم و شايد پسرفت خواهيم داشت ولي معني آن اين نيست که اگر دولت تثبيت شود ايا بيکفايتي مديريتي و سياستي خود را هرچند در پس پرده خواهد پذيرفت و براي بهبود آن فکري خواهد کرد يا خير. اينجانب اگر حتي در ظاهر همچنين پذيرشي را مشاهده مي کردم لحظه يي در راي به تثبيت دولت فعلي شک نمي کردم، اما اکنون بايد بيشتر فکر کنم.
5- مسايل پشت پرده: در هر کشوري اندازه و ميزان و حتي روشهاي هزينه کرد بودجه يي که براي مسايل نظامي، سياست خارجي و امنيت بين المللي غير مستقيم هزينه مي شود، فوق سري به شمار مي رود. هر کشور ديگري براي تامين مناسبات سياسي و يارگيري در سطح جهان دست به اين کار مي زند.در هر صورت بايد آگاه باشيد تا با اطلاعاتي که گاها هدف دار پخش مي شوند همراه با جريان هاي از قبل تعريف شده از مسير اصلي خارج نشويم و اين مسئله هوشياري کامل شما را طلب مي کند.
6- واقعيت هاي جامعه: من و شما چرا بايد بازي اين شکلک ها و عدد سازي ها را بخوريم. ما که جامعه و وضعيت آن را ميبينيم. جاي بسي تاسف است که هم اين طرفي ها و آن طرفي ها بعضي الفاظ را برمي دارند و با عناوين ناقص، بعضي آمارها را مي دهند، آدم بايد به چه چيزي شک نکند. ما تورم نقطه ي، تورم ميانگين، تورم نسبي و نرخ رشد تورم داريم که با هم متفاوت هستند. متاسفانه عامه که اصلا از تعريف آن هم بي اطلاعند و حتي نمي دانند رابطه آن با گراني و پويايي اقتصادي چيست، اين حرف ها عوام فريبي است که همه به آن متوسل شده اند. به اين مسايل اهميتي نمي دهم ولي آنچه برايم بيشتر اهميت دارد اين است که به عنوان عضوي از مملکي که در دنيا به سطح هوشياري و فهم ادراکي بالا مشهور است، به شعور من توهين شود و فرض شود چيزي نمي فهمم. بسيارند کساني که مي فهمند و بيطرف هم هستند و براي ما يا ديگران توضيح مي دهند. سعي کنيم بهتر ميزان خطر اين وضعيت را درک کنيم و به تحليل خود عمق بيشتري بدهيم.
7- جايگاه اجتماعي...
در ميان برنامه هاي کنديدا ها بگرديد ببينيد کسي آمده براي شما لااقل تعريف کند، براي شما چه جايگاهي به عنوان يک زن يا مرد، مهندس، کارمند بخش خصوصي و ... تعريف کند.فرصت کم بود، نتوانستم بيشتر بنويسم، در پايان باز هم شما را به هوشياري و تحليل دعوت مي کنم و يادآور مي شوم، تبيين و تشريح آنچه را قبول کرده ايم براي عامه مردم بر ما واجب است. در شرايط فعلي شرکت در انتخابات يک واجب عقلي است.
به اميد داشتنن ايراني آباد و بالنده و محيطي مناسب براي زندگي آينده ما و فرزندان مان.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟