آقایان مسئول! یک لحظه بیندیشید؛

آیا گله گزاری های سرگشاده برای مردم و رهبری زجرآور نیست؟

در این مدت، بارها و بارها، اختلافات میان قوا به جای اینکه با تشکیل نشست های مداوم و با سعه صدر، حل و فصل شده و در مسیر رسیدگی به امور جاری کشور تسریع و تسهیل شود، به یکباره سر از رسانه ها درآورده و به جای آنکه فضا بیشتر به سمت آرامش و وحدت رویه پیش برود، بیشتر جنجال آفرینی شده و...
کد خبر: ۱۴۴۳۳۴
|
۰۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۷ 25 January 2011
|
25361 بازدید
|
چندی است، در فضای سیاسی کشور، نامه نگاری و گله گزاری از رفتار یکدیگر در میان مسئولین و سیاستمداران به رفتاری عادی تبدیل شده و می رود تا به عنوان یک عادت در رفتار سیاسی مسئولین جا بیفتد؛ یک روز رییس این قوه به رییس آن قوه، یک روز نماینده مجلس به رییس دولت، یک روز نماینده دولت به فلان نماینده مجلس، یک روز روابط عمومی نهادی که مسئولیت حل اختلاف را دارد به فلان قوه و... .

به گزارش «تابناک»، گذشته از اینکه این گله گذاری ها اساسا چه سودی را عاید خود مسئولین و شخصیت های سیاسی می کند، معلوم نیست این شیوه رفتار در سطوح کلان مدیریت کشور، بناست چه مشکلی از مشکلات جامعه و حاکمیت را مرتفع سازد که دست کم ما از آن بی خبریم!

بنا بر این گزارش، تا آنجا که مصلحت کلان یک نظام سیاسی در همه جای دنیا ایجاب می کند، معمولا مسئولان، شخصیت ها و جریانات سیاسی با تعامل و گفت وگوهای منطقی و با محوریت منافع و مصالح ملی، سعی در رفع ابهامات و گشودن گره های سیاسی و مدیریتی دارند، اما اینکه چرا چندی است در فضای سیاسی کشور ما نامه نگاری های سرگشاده ـ به گونه ای که افکار عمومی به عمق اختلاف نظرات و احیانا دعواهای سیاسی و مدیریتی پی ببرند ـ باب شده است، جدا جای پرسش و بررسی دارد.



اگر دقت کنید در این مدت بارها و بارها، اختلافات میان قوا به جای اینکه با تشکیل نشست های مداوم و با سعه صدر، حل و فصل شده و در مسیر رسیدگی به امور جاری کشور تسریع و تسهیل شود، به یک باره سر از رسانه ها درآورده و به جای آنکه فضا بیشتر به سمت آرامش و وحدت رویه پیش برود، بیشتر جنجال آفرینی شده و تنش های موجود به بدنه جامعه منتقل شده است، که نتیجه وضعی آن نیز از روز روشن تر است.

جالب اینکه این نوع رفتار در میان مسئولین، در حالی اتفاق می افتد که رهبر انقلاب و دیگر بزرگان بارها در این باره تذکر داده و مسئولین را از اثرات سوء آن بر حذر داشته اند، ولی افسوس که هر بار به جای اینکه در شیوه های رفتاری تغییری حاصل شود، هر طرف تلاش کرده با دستاویز قرار دادن بخشی از تذکرات رهبری، طرف دیگر را به مخالفت با منویات رهبری و بی توجهی به تذکرات ایشان متهم سازد تا از این رهگذر نتیجه دعوا را به سود خود به پایان رساند.

از سویی، نکته دیگری که در این میان، همواره مغفول مانده این است که اعتبار هر مسئولی در ساختار جمهوری اسلامی، نخست این که برگرفته از رأی مردم و دوم با انشای مستقیم یا غیرمستقیم ولی فقیه است و اساسا برای مردم و جایگاه ولی فقیه اشخاص اهمیت ندارند بلکه این جایگاه های حقوقی هستند که به افراد اعتبار می بخشند و بر همین مبنا، این مسئولین هستند که باید با نهایت تلاش و فداکاری بار سنگین این امانت را به درستی به دوش بکشند و برای همین، اینکه مسئولی با تکیه بی مورد به یکی از این دو وجه بخواهد دیگر چهارچوب های حقوقی و قانونی را تحت الشعاع رفتار خود قرار دهد به هیچ عنوان پذیرفته نیست.



بنابراین، گویا هر مسئولی در هر جایگاهی که هست به لحاظ اخلاقی، شرعی و قانونی ملزم و موظف است برای انجام هر چه بهتر وظایف خود، تنها از ظرفیت های قانونی موجود استفاده کند و طبیعی است که هرگونه رفتاری بیرون از این چهارچوب، از سوی افکار عمومی تأویل به منفعت طلبی شخصی و جریانی شود.

در رخدادهای گوناگون یک سال و نیم گذشته کشور نیز این مسأله به روشنی آشکار و هویداست، چه، اگر ملاک حضور در یک جایگاه مدیریتی ـ در هر سطحی ـ و رفتاری که از شخص مسئول در آن جایگاه سر می زند، تنها منافع و مصالح مردم و نظام باشد، بدون شک نیازی به رسانه ای شدن دعواها و اختلافات برای اثبات حقانیت خود نیست و چهارچوب های قانونی کشور آنقدر ظرفیت دارند که بتوانند اختلافات درونی خانواده نظام را مرتفع سازند.

از سویی، رهبر انقلاب نیز بارها در سخنان خويش بر موضوع و تشخيص مسائل اصلي از مسائل فرعي تأكيد كرده و همگان را به اين مطلب توجه داده اند كه با تشخيص مسائل اساسي و اصلي كشور، وقت خود و سرمایه های ملی را صرف مسائل فرعي و حاشيه اي نكنند که نتیجه ای جز در جا زدن و سرانجام سرخوردگی و سلب اعتماد مردم نخواهد داشت.

بنابراین، گویا مسئولین در دستگاه های گوناگون ـ اعم از دولت، مجلس، دستگاه قضا، مجمع تشخیص مصلحت نظام و... ـ به جای اینکه هر یک مجموعه زیر مدیریت خود را به محفلی سیاسی برای فشار آوردن بر جریان مقابل تبدیل کنند، بهتر است، همانگونه که هر یک مدعی اند، عمل به قانون، محور قرار دادن منافع مردم و عمل به توصیه های دلسوزانه رهبری را ملاک کار خود قرار داده و به جای خط و نشان کشیدن برای یکدیگر در فضای عمومی جامعه، تنها و تنها به فکر خدمت باشند تا نسل های بعدی، خاطره ای خوش از دو نسل اول و دوم انقلاب به یادها بسپارند.

در پایان شاید اين تلنگر ضروري باشد كه منظور از آرمان ها، منافع و مصالح مردم و نظام، همه آن چیزهایی است که هزينه هاي سنگینی در این سی و دو سال بابت آن پرداخت شده است؛ هزینه هایی چون صدها هزار شهيد و تلاش هاي بي وقفه اي كه در بخش هاي گوناگون كشور و به ويژه توسط مردم نجيب اين آب و خاک صورت گرفته است.

پس هر کاری كه به اين كليت ضربه بزند و پای مسائل فردی، خانوادگی و منافع شخصی و گروهی را به پیش بکشد، یقینا در حافظه تاریخی ملت ثبت خواهد شد و... .
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۸۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
نه عزیز من
مجلس و مجمع دیگر کارد را به استخوان رسانده اند..
چرا آنروز که بعضی ها نامه ی سر گشاده به رهبری می نوشتند آنها را نقد نمی کردید؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
مگر رهبری دفعه قبل به صراحت در مورد اینگونه بیان کردن اختلافات بین قوا تذکر ندادند پس چرا آقایان دوباره تکرار کردند؟ در ضمن رئیس جمهور اصلا هم مظلوم واقع نشده اند بلکه این رهبری هستند که مظلوم واقع شده اند.
Sara
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۱:۰۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
دقیقا بر عکس عزیز من! اختلافات و مشکلات باید بین خود سران حل بشه نه اینکه به رسانه ها و مردم برسه! خدا میدونه که خوندن این نامه ها چه بر سر روح و روان ما میاره. من که بارها و بارها بعد از خوندن اخبار گریه کردم و به اینکه مملکتم داره به کجا میره تاسف خوردم. همه سران خوب هستند و ادای وظیفه میکنند ولی این کافی نیست "دست در دست هم دهیم به مهــــــــــــــــــــــــــر میهن خویش را کنیم آباد"
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
کار بد بد است. اکر آن بد بود این هم بد است. یک بام و دو هوا که نمی شود.
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
آفرین ....
ای کاش مسولین کشور چشم های خودشون رو بار کنند و به حای سیاسیت لج و لجبازی یه کم کار کنند و از سیاست اسلامی و شیعه (صعه صدر و تفیه ) یادبگیرند.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
تو هم که باز از رهبری و مردم مایه گذاشتی. خوب مسئول بیچاره چه کنه نامه می نویسه با مسئول مربوطه جلسه خصوصی میزاره می بینه اثر گذار نیست. به ناچار شکوایه به مردم می بره تا آنان خود قضاوت کنند. این هم هیچ موردی نداره . اگه همه خود رو مطیع قانون بدانند مطمئن باشید که هیچ کس زجر نخواهد کشید. شما نگران نباشید. بعدش هم اگه به مسئولان منتقد تریبونی عمومی برای بیان افکارشان بدهند. این نامه ها هم جمع میشود. ولی وقتی همه راهها بسته باشد از روی ناچاری ....!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
ا زنظر شما اثر گذار یعنی تایید نظر شما؟
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
چگونه است که پفیوزان و دریوزگان رسانه‌ای گله‌ها و انتقادات نابجا و نابخردانه روسای دیگر قوا نسبت به دولت مقتدر و ریاست جمهور را با وقاحت تمام و بدون هیچ ملاحظه‌ای حتی با نهیب رهبری به آنان نسبت به سیاه نمایی و خطاب ایشان با لفظ رسانه های زرد با تیترهای مختلف در میان مردم می گسترانند آنوقت درخواست رعایتقانون و صداقت از سوی رییس ج برای دیگران گله گذاری و زجر رهبری عنوان می‌شود؟؟ زجر رهبری از گله گذاری است یا عدم توجه به فرامین و خواسته های ایشان؟ اگر نویسنده این مقاله بر تمام این مطالب واقف باشد و آن را نوشته جز پفیوزی و دریوزگی و .... هیچ نسبتی به وی نمی توان داد
مدیر پایگاه جناب آقا مهدي! به عنوان سردبير سايت كه اين مطلب را نوشته ام، براي خودم و شما متاسفم بخاطر اين ادبيات شما در قبال اهالي رسانه در اين كشور، اما پيرامون آنچه نوشته ايد ذكر چند نكته لازم است:
اولا اينكه نامه نگاري هاي ديگر مسئولين را دفعات پيشين نيز مانند اين بار تنها به دليل خبررساني منتشر كرديم و وزن انتشار همه آنها در يك حد بوده است.
ثانيا از باب اطلاع شما و امثال شما كه ظاهرا قلم برايتان حرمتي ندارد و قطعا مطلب را نخوانده فقط به فحاشي اقدام كرده ايد، تابناك هم در دو مورد پيشين كه رييس محترم مجلس به رييس محترم جمهور نامه نوشت، انتقاد كرد و هم در موردي كه رييس محترم جمهور در نامه اي از يك نويسنده دفاع كرد و پس از آن رييس محترم قضا پاسخ آن را رسانه اي دادند انتقاد كرد و... كه علي الظاهر از ديد شما پنهان بوده است.
ثالثا منطق و اساس اين نوشته مشخص و مبرهن است حال هر كه در چارچوب آن قرار بگيرد علي القاعده مشمول نقد آن شده است و اگر شما بدون تعصب مطلب را مي خوانديد مي ديديد كه به هيچ عنوان مخاطب مطلب يك نفر نيست و همه سران قوا و مجمع تشخيص مد نظر بوده اند كه ظاهرا حتي تصوير داخل مطلب هم نتوانسته اين را به شما يادآور شود.
رابعا اگر به خبري كه از جلسه فوق العاده مجمع درباره بانك مركزي در برخي رسانه ها منتشر شد دقت كنيد شايد به برخي مسائل پي ببريد. اما اگر هم پي نبرديد فقط يك جمله مي گويم كه مظلوميت رهبري در آن جلسه و رفتار برخي اقايان دليل نوشتن اين مطلب بود، نه پفيوزي و دريوزگي!
پاسخ ها
بهلول
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
میخواستم به آقا مهدی با این ادبیات ناب اسلامی!!شان نمره 20 بدهم!!خواستم پاسخ مفصلی به شما بدهم دیدم ممکن است نمره ادبیات من از 20 بالا بزند!!
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
البته من هم با بکاربردن الفاظ نامتنجانس مخالفم. لکن ادعای بیطرفی سردبیرمحترم رانیز نمیتوانم قبول کنم.کافی است نگاهی به جنس طرفداران سایت بیاندازیم که چقدرمخالف دولتی هستندکه بنظرم پرکارترین وسالم ترین دولتی است که برای اولین با درتاریخ کشورما بصورت علمی کارمیکند.
اکبر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
این آقا مهدی بهتر بود ابتدا مسواک می زد و بعدا نظر می داد و نیز در پایان مطلب خود می افزود : به علت داشتن مطالب مستهجن به افراد زیر 18 سال نمایش داده نشود. و دیگر مطالب پاسخی دیگر دارند که به ایشان توصیه می شود در قانون اساسی وظایف قوا و اصل تفکیک قوا را مطالعه کنند. ( البته اگر سواد کافی داشته باشند.)
Sara
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۱:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
واقعا شرم آوره. من اگر به جای رئیس جمهور بودم از شما (مهدی) اعلام برائت کرده و اعلام میکردم من مدافعان به این بی تربیتی لازم ندارم!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
واقعا ادبیات تأسف برانگیزی داری
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
ازادبیات به کاررفته اش مشخص است که چه کاره هست.مشکل امروزمملکت ما هم همین هست که امثال این انسانهای مسلمان نما درراس کارهستند.آقای مهدی ،برابرهمان اسلامی که میشناسی تهمت زدن ودشنام دادن به سایر مسلمانان ازگناه هان بزرگ است.آقای عزیز این چه نمازی است که شما میخوانید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
متاسفم به این ادبیات متاسفم به این نحو اعتراض اگر اعتراضی هم دارید مودبانه بگویید. نظر مقام معظم رهبری فقط در مواردی که به نفع شما باشد محترم است؟ در قضیه معاون اولی نظر ایشان محترم نبود؟ وقتی می فرمایند توهین به مسئولان (همه مسئولان) جرم و گناه است نظرشان محترم نیست؟ وقتی به صراحت ودر کلاس درس خود می فرمایند تهمت حتی به قصد اصلاح حرام است نظرشان مهم نیست؟ اصلا از کجا میدانید نظر ایشان در مورد این قضیه چیست که این گونه دهان باز کرده و تمام ارکان نظام غیر از ریاست جمهوری را بی ادبانه مورد حمله قرار می دهید؟ آیا رئیس قوه قضائیه و رئیس مجمع مستقیما توسط خود مقام معظم رهیری منسوب نمی شوند؟ شما دارید به صورت غیر مستقیم به مقام ولایت هم توهین می کنید. حتما نظرات ایشان هم تاوقتی که به نفع شماست محترم است و در غیر اینصورت ارزش ندارد. اصولا آیا کسی که اینگونه به اشخاص مورد تایید و منصوب ایشان حمله می کند به اصل ولایت فقیه اعتقاد هم دارد؟
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
جناب مهدي! شما مثل اينکه متن خبر رو نخوندي. به منفي هايي که گرفتي و متني که از روي تعصب و تحجر با چشم بسته با ادبيات چاله ميدوني نوشتي يه بار ديگه نگاه کن. برات متاسفم.
(تابناک بعضي کامنت ها ارزش رو سايت گذاشتن نداره. فقط اعصاب آدمو با کج فهمي و تعصب افراطي خراب ميکنن. به نظر من ذهنشون بسته تر از اونيه که جواب هاي منطقي رو هم قبول يا درک کنن. لطفا نذارشون رو سايت. مرسي)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
عالي بود.با تيترهاي بعدي خرابش نكنيد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
درطول تاریخ متاسفانه همیشه کشور ازهمین اختلافتات ضربه خورده.وبه جایی اینکه زمان ارزشمند خود را همانطورکه شما اشاره کردید.صرفه برنامه ریزی کنند. ومنافع ملی را مد نظر قراردهند.همه را درگیری موضوع میکنند.واز اصل کارهای اساسی کشور باز میمانیم.خدا عاقبت همه مارا ختم بخیر بگرداند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
آخ که چقدر تابناک منافق صفته
حالا که رئیس جمهور محترم نامه زده، نامه زدن اخی شد. وای بر تو تابناک که فک میکنی مردم نفهمند. کاش بجای این اراجیف، یکم در مورد دور زدن قانون اساسی با هم دستی رئیس قوه مقننه جناب لاریجانی و رئیس تشخیص مصلحت جناب هاشمی (ل ع)، یک نقدی می نوشتید.
مرگ بر منافق
مرگ بر منافق
مرگ بر منافق
پاسخ ها
حامد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
بنده هم مثل شما به اقای هاشمی و اقای لاریجانی حسابی انتقاد دارم و لی موضع تابناک رو تایید می کنم
Sara
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
این چه حرفیه عزیز من؟ والله پدرمون در اومد از بس آه و ناله اینا رو شنیدیم و هی به هم بد و بیراه مودبانه دادن و ما گوش کردیم!! بسه دیگه!
سیدمهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
ببخشیدبرادر ناشناس ل ع یعنی چی اونوقت؟!
میدونید دارید در مورد کی صحبت میکنید؟ اونهمه سوابق قبل و بعد از انقلاب آقای هاشمی و بقیه آقایان همه هیچ؟!
سوابق افرادی که شما در طرفداری از ایشان به بقیه فحش میدی و تف و لعن میکنی و ل ع میفرستی برادر جان فکر نمیکنی خیلی به نسبت کمتره؟
میدونی سابقون السابقون یعنی چه؟
اگه امام بود چه جوابی بما میداد برادر ل ع؟!
اگه بعضی ار این آقایان مدعی حتی یک عکس با حضرت امام داشتند یا حتی یک خاطره کوچیک شاید ادعاشون دنیا رو فرا میگرفت ولی یاران نزدیک امام رو راحت میکوبند و تخطیه میکنند.پناه میبریم به خدا از این نفس زیاده خواه ویرانگر.
تابناک عزیز از شما هم گله مندم نظرات بنده یک درصدش را هم درج نفرموده اید.چرا؟نمیدانم.
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
عزيز از چي سوختي که اينقدر آتيشي نوشتي؟! حالا خوبه تا حالا 100ها مورد نقض قانون توسط دولت همين رييس جمهور محترم داشتيم که داد همه حتي طرفداراش رو درآورده. اتفاقا اين شمايين که با تعصب قضاوت ميکنين و متوجه نيستين نه مردم.
حدیث
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
آخ قربون دهنت کیه که گوش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
مردم دوست دارند سران قوا با همدیگرصمیمی باشند. تا درسایه این همدلی وهمراهی منافع آنها تامین وزندگی خوبی داشته باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
مشگل از زیاده خواهی بعضی دوستانه که مملکت انقلاب و ملت رو ارث پدری خودشون میدونن و فکر میکنن چون انقلاب کردن و یار امام بودن همه چیز باید باب میل آنها و خاندان آنها باشه .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟