جزئیات نامه ترامپ از زبان عراقچی

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: نامه ترامپ، بیشتر جنبه تهدید دارد ولی فرصت‌هایی را هم به اصطلاح ادعا می‌کند که وجود دارد.
کد خبر: ۱۲۹۵۲۳۳
|
۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰ 20 March 2025
|
4481 بازدید
|

جزئیات نامه ترامپ از زبان عراقچی

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، سید عباس عراقچی که به همراه همسر و دختر خردسالش در ویژه برنامه شبکه ۲ سیما برای تحویل سال نو حضور پیدا کرده بود، در پاسخ به سوالی در مورد جزییات نامه ترامپ به مقام معظم رهبری گفت: نامه بیشتر جنبه تهدید دارد، ولی فرصت‌هایی را نیز به اصطلاح ادعا می‌کند که وجود دارد.

وی افزود: ما روی زوایای نامه کار کرده‌ایم و روی همه نکات آن دقت کرده‌ایم.

عراقچی تاکید کرد: پاسخی که تهیه خواهد شد، با در نظر داشتن همه این زوایاست و هر دو بعد تهدید و فرصت را خواهیم دید و به تعبیر سردار شهید سلیمانی، در دل هر تهدید فرصتی هم وجود دارد و ما إن شاءالله فرصت‌های آن را هم مدنظر قرار خواهیم داد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگر از صحبت‌های خود با بیان اینکه ویژگی تحویل سال نو امسال، این است که با ایام شب قدر همزمان شده است و این خیلی زیباست و معنی دارد، گفت: إن شاءالله همگی ما امسال، سال پر خیر و برکتی در پیش‌رو داشته باشیم و خداوند بهترین تقدیر را برای ملت ایران رقم بزند.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ سال بسیار سختی بود، ادامه داد: نکته مهم این است که ملت‌های بزرگ در سختی‌ها ساخته می‌شوند، ملت‌های بزرگ در موفقیت و عدم موفقیت‌ها رشد می‌کنند و این سختی‌ها باعث می‌شود که انسان تلاش بیشتری انجام دهد و دست به ابتکارات بیشتری برای جبران آسیب‌ها و عدم موفقیت‌ها بزند.

عراقچی همچنین با تاکید بر اینکه ملاک اصلی ما در حوزه سیاست خارجی تامین منافع ملی کشور و مردم است و همواره در این مسیر حرکت می‌کنیم، در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به صحبت مجری این برنامه مبنی بر اینکه رئیس جمهور جدید آمریکا، شرایط جدیدی را ایجاد کرده است، گفت: این شرایط برای ما ناآشنا نیست و ما یک دور دیگر نیز ایشان و فشار حداکثری که او اعمال کرده است، تجربه کرده‌ایم.

عراقچی ادامه داد: إن شاءالله به فضل خداوند از پس پیچیدگی‌ها و سختی‌ها بر می‌آییم و منافع و امنیت ملی ایران را به بهترین نحو تامین می‌کنیم.

وی افزود: من و همکارانم در دستگاه سیاست خارجی کشور به مردم قول می‌دهیم که از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم، هیچ فرصتی را برای تحقق منافع ملی مردم ایران از دست ندهیم و در راستای تامین منافع ملی ایران و مردم ایران تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
وا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
شما که مشکل نداری ،ملت نابود شدند وکشور از همه جهات ویران
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
تا حالا که چیزی از عراقچی ندیدیم که منابع ملی ومردم باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
چرا در شرایط سختی،ملت همیشه باید وسط میدان باشند؟؟چرا اعلم الهدی،شریعتمداری،رسایی،ثابتی و... آسیب نمیبینند از این شرایط سخت؟؟!!
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
آقای دیپلمات کار ملت ایران از سختی کشیدن گذشته. ملت درحال مرگ هست. نوروز امسال باید مرگ بخش عظیمی از ملت رو دیده باشید، البته اگه چشمت ببینه. امسال ملت ایران عید ندارند. عید ملت ایران عزاست.
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
تیتر خبر جزئیات نامه ترامپ نبود؟ اصلاخبری از ان نپاپید
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
اگر مثبت اندیش باشم ، تنهاچیزی که از کارهاتون میبینم اینه که منتظر معجزه اید.
ناشناس
|
Norway
|
۱۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
این تو بمیری غیر از تو بمیری های قبلی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
همین که شما ها قول میدید منافع ما رو محقق میکنید تام تنمون میلرزه!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۳۰
بنده خدا چه اختیاری داره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟