نه من درد احمدی نژاد می خورم و نه او درد من!

در فضای سیاسی انتخاباتی ساعات اخیر جبهه پایداری نقش پر رنگی داشت.یکی از اعضای این جبهه نقش سخنگویی هاشمی رفسنجانی را بر عهده گرفت و سخنگوی این جبهه مدعی تقلب در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری شد، اما نه تقلب در شمارش آراء.
کد خبر: ۳۰۸۷۹۵
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۰ 15 March 2013
|
61874 بازدید
هر چه فضای کشور انتخاباتی تر می شود و طرفداران گفتمان اخلاق محور و استدلال خواه گسترش بیشتری پیدا می کنند، مخالفان رویکرداخلاق محور و کسانی که به جای برنامه و منطق به شعار و حاشیه سازی گرایش دارند، حجم تخریب های خود را علیه گروه نخست روز به روز بیشتر می کنند!

در ساعات اخیر در فضای سیاسی کشور، حجم عمده ای از تخریب ها علیه محسن رضایی به راه افتاده است. وی که در هنگامه مناظره های ریاست جمهوری سال 88، با خویشتنداری و اخلاق مداری، نوع جدیدی از سیاستمداران ایرانی را به نمایش در آورد، اکنون با جعل و تحریف سخنانش توسط برخی رسانه ها روبرو شده است. در مصاحبه ای که وی اخیرا با یکی از تشکل ها داشته است سخنانی درباره آقایان موسوی و کروبی به وی نسبت داده شده که وی این سخنان را بر زبان نرانده است. اینجاست که باید خواستار رعایت اخلاق شد و باز هم شعار معروف دروغ ممنوع را تکرار کرد و رسانه ها و به ویژه قلم به دستان که به محض شنیدن یک خبر دروغ تحلیل هایی آنچنانی درباره آن می نویسند، را متوجه بی اخلاقی های سیاست ایرانی نمود.

اما انتشار یک فیلم از حادثه بیست و دوم بهمن قم و معرفی کردن برخی از پامنبری های جبهه پایداری به ایجاد اغتشاش در مراسم آن روز در قم بالاخره کار دست یک سایت خبری داد و این سایت که مخالفانش مدعی هستند از محمد باقر قالیباف حمایت می کند فیلتر شد. نکته جالب اینکه درست چند ساعت پیش از فیلتر شدن این سایت برخی رسانه های جبهه پایداری در گفتگو با برخی از نمایندگان مجلس انتشار آن فیلم را عملی مجرمانه معرفی کردند که باید با آن برخورد قضایی صورت می گرفت.

خبر دیگر از این جبهه اینکه لنکرانی سخنگوی این جبهه معتقد است که در انتخابات آینده شاهد تقلب خواهیم بود. تقلب اما نه از نوع دستکاری در آراء، بلکه تقلب گفتمانی که طی آن ، به بهانه رفع مشکلات اقتصادی در باغ سبزی از سوی عده ای به مردم نشان داده می شود که بر خلاف مستندات علمی و تجربه تاریخی ملت ایران و ارمان ها است. این افراد که منادی چنین تفکر هستند مدعی می شوند که برای رفع مشکلات امروزی راهی نداریم که در بست یا تا حدودی تسلیم جریان سرمایه داری جهانی شویم.کسانی که محتوای اظهارات آنها این است که برای برون رفت از شعب ابی طالب باید به سمت مذاکره با آمریکا برویم یا کسای که الگوهای اقتصاد وابسته را معرفی می کنند، نمایندگان گفتمان تقلبی هستند.

 صادق محصولی از دیگر اعضای این جبهه هم در نقش سخنگوی هاشمی رفسنجانی عمل کرده و گفته است: رفسنجانی در حال بررسی اوضاع است و اگر احساس کند صاحب رای است حتما حضور پیدا می‌کند! شاید برخی از مشکلات جامعه ایرانی این باشد که هر کس سعی می کند به جای اینکه حرف خود و حزبش را بزند، می کوشد سخنگوی دیگران باشد.

این روزها بازار ائتلاف ها هم داغ داغ است. پس از اینکه ولایتی و حداد و قالیباف به ابتکار خودشان ائتلاف سه نفره را در درون جریان اصولگرایی تشکیل دادند، راست سنتی احساس کرد که قاعده بازی را باخته است.به همین خاطر آنان نیز دست به کار شدند و با محوریت محمد رضا باهنر، ابتدا ائتلاف سه گانه ای متشکل از باهنر، آل اسحاق و متکی تشکیل دادند، تا در مقابل ائتلاف 1+2 ، بتواند از جریان اصولگرایی سهم خواهی کند.

اما این ائتلاف برای هماوردی با 1+2، کفایت نمی کرد. لذا کوشیدند برای جلب نظر جامعه روحانیت یک روحانی عضو این تشکل یعنی حجت الاسلام پورمحمدی را هم به این چند نفر اضافه کنند. بالاخره جامعه روحانیت مبارز تهران در کنار جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،نقش پر رنگی در تایید کاندیدای نهایی اصولگرایان دارند. آنان به همین نیز بسنده نکردند و در آینده ای نزدیک احتمالا حجت الاسلام ابوترابی را هم به جمع خود اضافه خواهند کرد تا علاوه بر جامعه روحانیت مبارز تهران، نظر جامعه مدرسین هم به خود جلب کنند و در نهایت ائتلاف سه نفره ولایتی، قالیباف و حداد را آچمز کنند.

اما محمد رضا باهنر که این ائتلاف جدید با محوریت شخص وی شکل گرفته است  درباره دلایل کاندیداتوری خود گفته است که دوستانی که بنده را برای حضور قانع کردند، چند مشخصه برایم برشمردند و گفتند که در بین کاندیداها کسی را نداشتیم که 7 مرتبه از مردم رای موفق بگیرد و در عین حال در تصویب 20 قانون بودجه تأثیر جدی داشته باشد. باهنر با اشاره به عضویت خود در 3 دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته: در رأس مجمع برنامه چشم‌انداز قرار دارد که رهبر معظم انقلاب پس از مشورت با اعضای مجمع تشخیص آن را اعلام می‌کند لذا دوستان به بنده گفتند کسی نیست که در همه این مسائل چنین تجربه‌ای داشته باشد.

 وی همچنین اضافه کرده است که بعد از گذشت چند ماه فهمیدم که نه من به درد آقای احمدی‌نژاد می‌خورم و نه آقای احمدی‌نژاد به درد من می‌خورد و بعد از ارائه اولین بودجه توسط احمدی نژاد به مجلس، بحث‌های جدی و کارشناسی ما شروع شد.نایب رئیس دوم مجلس همچنین خاطرنشان کرد: در انتخابات سال 88 هم یواش سرمان را پایین انداختیم و به آقای احمدی‌نژاد رای ندادیم و بنده به آقای محسن رضایی رای دادم.

تا اینجای کار این ائتلاف ها بر اساس قواعد بازی سیاسی است،اما می توان گفت برای رضای خدا و خدمت به مردم هم هست ؟ ائتلاف هایی که بر اساس سهم خواهی صورت می گیرد و روز به روز داعیه سهم شان هم بیشتر می شود بدون اینکه برنامه ای برای اداره کشور و بهبود وضعیت مردم داشته باشند،برای رضای خدا و خدمت به خلق الله است؟

 در جبهه دولتی ها نیز همچنان کلید واژه« بهار» و مانور تبلیغاتی در باره آن ادامه دارد و دولتی ها منتظر آن هستند که یکی درباره بهار حرفی بزنند و آنان دوباره زنده باد بهار سر دهند.شاید این چهار سال سیاست ایرانی با همه حاشیه ها نتوانسته جامعه ایران را عقلانی کند و به جای انتقاد از شعار زنده باد بهار، از دولت و دولتی ها پاسخگویی در برابر این همه مشکلات به وجود آمده را طلب کند.

هدف این همه حاشیه سازی در قالب شعار و ائتلاف و... این است که مردم از وضعیت کشور غفلت کنند و دوباره به سمت کاندیداهایی بروند که سر و صدای زیادی دارند و اهل حاشیه اند. وگرنه چه اشکالی دارد اجازه دهند که فضای کشور آرام شود تا مردم کسانی را که برای اداره کشور در چهار سال آینده اندیشیده اند و برای چهار سال آینده برنامه دارند، شناسایی کنند! این همه حاشیه و شلوغ کاری، برای این است که بی برنامه گی افراد مشخص نشود.


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟