خبر خوش نماینده مجلس برای مردم یزد
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس گفت: با پیگیریهای صورت گرفته امیدواریم فرداشب آب انتقالی از اصفهان به یزد برسد و مردم بهره مند شوند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با اعلام این خبر خوش برای مردم یزد اظهار داشت: در خصوص انتقال آب به یزد و ترمیم و مرمت خط انتقالی که تخریب شده بود تقریباً کار آن امروز به پایان میرسد و قطعی آب به طور یقین برطرف خواهد شد.
وی افزود: البته مدت زمانی طول میکشد که لولهها خالی هست پر شود و امیدواریم تا فردا شب آب انتقالی به یزد برسد و مردم بتوانند استفاده کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چرا طی این سالها که اب کشاورزاناصفهانی قطع شد و تمام باغ و مزارع انها خشک شد یک بار هم نمایندگان برای کمک به انها قدمی برنداشتند ولی وقتی چند روز اب یزد قطع شد این همه نگران انها شدند
خبر خوش!!! ، یه وقت کم نیارید!؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.