لاریجانی:سیاستمداران‌جدا‌از‌روحانیت‌قابل‌اعتمادنیستند

کد خبر: ۳۸۶۲۲۴
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۳ 12 March 2014
|
4913 بازدید
رئیس مجلس با بیان این که راه اصیل سیاست در گرو روحانیت و اسلام است گفت: سیاست مداران جدا از روحانیت نقش قابل اعتمادی ندارند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت ،علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امشب چهارشنبه 21 اسفند در مراسم بزرگداشت علامه علی دوانی با بیان این که علامه دوانی به فضل،‌کمال و خوش خلقی مشهور هستند گفت: ‌در سال های پس از انقلاب محفل ایشان محفلی برای فضل راستی و شجاعت بود و قطعا خدمات این عالم بزرگوار گسترده و متنوع است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرحوم دوانی در شصت سال اخیر یک جریان فکری جدید در کشور ایجاد کرده‌اند افزود: از ایشان حدود 110 اثر منتشر شده و حتی فرزندان این عالم بزرگوار می‌گفتند که 30 اثر دیگر مرحوم دوانی باید در آینده منشر شود.

لاریجانی با اشاره به اقدامات و تبلیغات کشورهای غربی درباره نقض حقوق بشر در ایران گفت: متأسفانه در چند روز اخیر شاهد گزارش جدید دبیر کل سازمان ملل درباره ایران هستیم که در این گزارش تهمت‌های بسیاری به جمهوری اسلامی وارد شده است که این گزارش مانند گزارش موصاد و سیا بود. حال این سؤال پیش می‌آید که سازمان ملل به عنوان یک سازمان بین المللی چرا چنین گزارشاتی را منتشر می‌کند حال شاید این اظهارات و گزارشات یک برداشت سیاسی باشد اما به نظر می‌رسد با توجه به این که ایران در مسأله هسته‌ای نتیجه گرفته و در مذاکرات هسته‌ای پیشرفت داشته است غربی‌ها به دنبال درست کردن بهانه دیگری هستند از این رو نخست درباره سیستم موشکی صحبت کردند اما چون نتیجه‌ای در بر نداشت حال می‌خواهند مسأله حقوق ایران با حیثیت ایران بازی کند.

وی ادامه داد :کشورهای غربی در گزارش خود ایران را متهم به اعزام قاچاقچیان کرده‌اند از طرفی دیگر اخیرا یکی از رهبران اروپایی در سفر به تهران این موضوع را بار دیگر مطرح کرد که من در جواب او گفتم که تولید مواد مخدر از زمان حضور غرب در افغانستان رشد چند برابری پیدا کرده است به طوری که از زمان اشغال در سال 2001 تا کنون میزان تولید مواد مخدر در افغانستان رشد 40 برابری پیدا کرده به طوری که تولید مواد از 200 تن به 8000 تن رسیده است حال کشورهای اشغالگر باید پاسخ این معضل را بدهند.

لاریجانی افزود: از طرفی دیگر بر اساس آمار و گزارش‌های مطرح شده بخشی از مواد مخدر تولید شده در کشور افغانستان از فرودگاه این کشور که تحت کنترل ناتو است به کشورهای دیگر منتقل می‌شود از این رو غرب باید پاسخ این گونه اقدامات را بدهد از طرف دیگر ایران سالانه برای مبارزه با مواد مخدر شهدای بسیاری را می‌دهد. حال این سؤال پیش می‌آید که چرا ایران در این رابطه شهید دهد و هم دبیر کل سازمان ملل درباره مبارزه با قاچاق مواد مخدر و اعدام قاچاقچیان ایران را محکوم کند که قطعا این گونه اقدامات بر پایه شرف و وجدان نیست. از این رو اگر در این اظهارات و گزاشها کمی شرم و حیا وجود داشت سازمان ملل درباره تلاش‌های ایران این گونه سخن نمی‌گفت.

رئیس مجلس با تأکید بر این که سازمان ملل از نظر سیاسی پوچ شده و از اهداف خود فاصله گرفته است گفت: این سازمان باید پاسخ  دهد که در جنگ‌های منطقه‌ای در 10 سال اخیر کجا بوده از طرفی دیگر این سازمان باید بگوید چرا مشکلات حقوق بشری در زندان ‌های امریکا به ویژه ابوقریب و گوآنتانامو را نمی‌بیند.

لاریجانی ادامه داد:‌حال سؤال این است که اگر یک کشور دموکراسی را ایجاد کرد آیا لزومی دارد فرهنگ غربی را تکرار و پیاده کند و آیا دموکراسی غربی به دنبال تغییر دین و خط زندگی مردم به ویژه در کشورهای اسلامی نیست از این رو غرب با این فشارهای غیر منطقی به دنبال نظام حقوقی خود در کشورهای دیگر هستند. از طرفی دیگر چرا جامعه اسلامی باید فرهنگ غلط غربی را تکرار کند فرهنگی که در آن موضوع هم جنس گرایی ترویج می‌شود.بنابر این دلیلی ندارد کشوری با ایجاد دموکراسی فرهنگ غربی را برای کارهای خود پیاده سازی کند.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان این که وحشی‌گری‌های رخ داده در سوریه از سوی گروه‌های تکفیری نوعی نقض حقوق بشر است افزود این سؤال پیش می‌آید که سلاح‌های تکفیری‌ها از کجا تأمین می‌شود.از طرفی دیگر کشورهای غربی می‌گویند که ما با تروریسم مخالف هستیم از این رو به طور حتم اگر مخالف بودند قطعا بحران سوریه طولانی نمی‌شد.

نماینده مردم در مجلس نهم افزود: ‌غرب در سوریه به دنبال این است که تروریست‌ها را با دولت سوریه به جان هم بیاندازد و در این رابطه هیچ عجله‌ای ندارد.

لاریجانی با تأکید بر این که ایران بیش از گذشته نیازمند مردان علمی و تفکرات اسلامی است افزود: به طور حتم باید راه آینده کشور در راستای تفکر روحانیت و ترویج اسلام ناب محمدی باشد همچنین قطعا جریان‌های فکری در جامعه ما باید راه علمای دین را دنبال کنند زیرا ما در گذشته تجربه تلخی از روشنفکر گرایی داریم از طرفی دیگر ما با این موضوعات مخالف نیستیم اما برخی از این روشنفکران می‌خواهند با حذف جریان روحانیت خود را جایگزین کنند اما به طور حتم این افراد توانمندی روحانیت را ندارند به طور مثال جریان فرقان در نتیجه آثار روشنفکران به وجود آمد این جریان اقدام به ترور روحانیت کردند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با تأکید بر این که راه اخیر سیاست در پیروی از روحانیت و اسلام است تصریح کرد :ایران در ادوار مختلف جریا‌ن‌ها و احزاب بسیاری گاه اصولگرا و گاه اصلاح طلب را تجربه کرده به طور حتم این‌ها هیچ کدام تکیه گاه مطمئنی برای رشد آینده سیاسی کشور نبودند از این رو معتقد هستیم که در کشوری که مردم سالاری است تشکیلات منظم دارای اهمیت و ضرورت خاصی است.

لاریجانی با بیان این که سیاست مداران جدا از روحانیت نقش قابل اعتمادی در کشور ندارند یاد آور شد: این افراد باید در روحانیت فرش روحانیت فعال باشند از طرفی دیگر سیاست مداران باید توجه کنند که علما امنای ملت هستند و برای رشد سیاسی و دینی حضور این افراد بسیار ضروری است همچنین جریان‌های سیاسی با نگاهی ملی قطعا باید تحت مدیریت روحانیت باشند تا تکامل در جامعه صورت گیرد از این رو من نمی‌گویم روحانیت باید حفظ شود اما هدایت جریان‌های سیاسی باید از سوی حوزه و روحانیت انجام شود.

وی با اشاره به حضور چالشهای فکری و کارهای موجود در مسائل گوناگون در مسیر آینده کشور افزود: به طور حتم اگر به دنبال استحکام آینده سیاسی کشور هستیم باید این مسیر را که همان تبعیت از نهاد روحانیت و مرجعیت است را حفظ کنیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟