منتقدان دولت بالاخره به جام‌جم مي‌روند

در اين نشست كه در هفته آينده برگزار خواهد شد با حضور نمايندگان امضا‌كننده نامه مذكور ابعاد درخواست آنان را مورد بررسي قرار خواهيم داد
کد خبر: ۳۹۴۳۰۲
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸ 20 April 2014
|
7085 بازدید
بالاخره اصرار منتقدان دولت موجب شد تا آنها به هدف خود يعني برگزاري مناظره با موضوع نقد توافقنامه هسته‌اي برسند.

به گزارش آرمان، مدت‌هاست كه برخي مخالفان توافقنامه ژنو كه سران جبهه پايداري در صدر آن قرار دارند اصرار مي‌كنند تا با برگزاري مناظره‌اي به تشريح دلايل مخالفت‌هاي خود پرداخته و حاميان دولت هم به بيان چرايي امضاي اين توافقنامه بپردازند.

اصرار منتقدان و مخالفان توافقنامه ژنو بر خواست خود در شرايطي صورت گرفت كه عباس عراقچي يكي از اعضاي ارشد تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي معتقد است مباحث هسته‌اي از جمله موضوعات تخصصي است كه هر فردي نباید خود را لايق اظهارنظر درباره آن بداند. به هر حال از آنجا كه هدف تيم مذاكره‌كننده بقاي آرامش در كشور است، براي ساكت كردن منتقدان حاضر به پذيرش مناظره در اين حوزه شدند تا شايد از اين طريق، مخالفان توافقنامه ژنو كه بيشترين ناراحتي برخي از آنها استقرار دولت تدبير و اميد است، علاوه بر اينكه متوجه كم‌آگاهي خود ‌شوند، آرامش تيم مذاكره‌كننده را با ايرادات غيرتخصصي بر هم نزنند.

111نماينده يا 19عضو جبهه پايداري؟


معاون پارلماني صدا و سيما از نشست مشترك رئيس سازمان صداوسيما با نمايندگان درخواست‌كننده برگزاري برنامه تلويزيوني نقد توافقنامه ژنو در جلسه سه‌شنبه هفته آينده خبر داد و گفت: خواسته نمايندگان دور شدن صدا و سيما از رويكرد مونولوگ نسبت به توافقات ژنو و نزديك شدن به رويكرد ديالوگ است.

محمدرضا ميرتاج‌الديني با يادآوري نامه 111 نماينده مجلس به رياست سازمان صدا و سيما مبني بر اظهارنظر در رسانه ملي درباره توافقات ژنو افزود: نامه 111 نفر از نمايندگان مجلس به رياست سازمان صدا و سيما درباره نقد و بررسي توافق ژنو به رسانه ملي رسيد كه اين نامه پيرو نامه قبلي بود كه 19 نفر از نمايندگان به آقاي ضرغامي نوشته بودند. معاون پارلماني صدا و سيما ادامه داد: در نامه نمايندگان به رياست صدا و سيما فرصت براي نقد و بررسي توافقات ژنو در رسانه ملي درخواست شده بود.

وي ادامه داد: رياست سازمان صدا و سيما در پاسخ به نامه مذكور نوشته بود كه در حال حاضر شرايط آماده نيست و ما رويكرد حمايتي را درباره توافق ژنو داريم و رويكرد انتقادي در رسانه ملي جزو برنامه‌هاي اين سازمان نيست. ميرتاج‌الديني افزود: بلافاصله بعد از نامه اوليه نمايندگان، نامه 111 نفر از نمايندگان مجلس به رياست صدا و سيما رسيد كه در حال حاضر برنامه‌اي كه براي بررسي اين نامه داريم اين است كه بايد بدانيم كه چگونه با اين موضوع برخورد كنيم.

وي همچنين از تصميم سازمان صدا و سيما براي برگزاري نشستي با نمايندگان خبر داد و گفت: در اين نشست كه در هفته آينده برگزار خواهد شد با حضور نمايندگان امضا‌كننده نامه مذكور ابعاد درخواست آنان را مورد بررسي قرار خواهيم داد زيرا در بحث توافق ژنو كه به عنوان مساله كلان كشور مربوط مي‌شود رويكرد صدا و سيما از روز اول حمايتي بوده است. معاون پارلماني صدا و سيما ادامه داد: در تمام مسائل كلان ملي رويكرد صدا و سيما حمايتي بوده است.

ميرتاج‌الديني افزود: از اين رو درخواست نشست مشترك نمايندگان امضاكننده اين نامه با رئيس صداوسيما مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد سه‌شنبه هفته آينده اين نشست در محل سازمان صدا و سيما برگزار شود. معاون پارلماني صداوسيما افزود: براي روشن شدن مذاكرات ژنو، نمايندگان امضاكننده اين نامه درخواست داشتند برنامه‌هاي تلويزيوني از حالت مونولوگ به حالت ديالوگ (يكجانبه به چندجانبه) تبديل شود. وي ادامه داد: نشست سازمان صدا و سيما با نمايندگان مجلس با هدف روشن شدن ابعاد ژنو برگزار خواهد شد تا به اين ترتيب از رويكرد مونولوگ كه در صدا و سيما نسبت به توافقات ژنو است خارج شويم و رويكرد ديالوگ را در پيش بگيريم.

واكنش عضو جبهه پايداري


جالب اينجاست كه روز گذشته يك عضو جبهه پايداري پيش از انتشار خبر حضور منتقدان در صداوسيما با انتقاد از برخورد دولت با منتقدان گفت: آقاي جين شارپ تئوريسين انقلاب‌هاي رنگي به دوستان خودش مي‌گويد خشونت را محكوم كنيد اما با شدت تمام با خشونت عمل كنيد كه امروز آقايان متاسفانه اينگونه رفتار مي‌كنند. حجت‌الاسلام سيدمحمود نبويان گفت: دولت با وجود ادعاهاي خود مبني بر آزادي بيان، متاسفانه به منتقدان اجازه سخن گفتن نمي‌دهد.

نماينده تهران افزود: من به آقاي عراقچي گفتم من حاضرم شاگردي كنم، پس شما اين انتقادات را خوانده و چون وارديد، اگر اشتباهي در آن است به من بگوييد اما هيچ‌كدام از اين مباحث را نپذيرفتند. وي با اشاره به شكايت شوراي عالي امنيت ملي از 2 تن از نمايندگان مجلس اظهار كرد: شورا از من و يك نماينده ديگر شكايت كرد؛ من با يكي از مقامات شوراي عالي امنيت ملي صحبت كردم كه وي گفت اين مباحث مطلقا كذب است؛ فقط به هيات رئيسه مجلس تذكري داده‌ايم تا در پرونده شما درج شود البته موضوع را به اطلاع شوراي نگهبان نيز رسانده‌ايم؛ من سخنان اين فرد را باور كرده و تصور كردم با صداقت سخن مي‌گويد اما يكي از مقامات مجلس برگه‌اي آورد كه در آن آقاي خسروي معاون شوراي عالي امنيت ملي مستقيما به دادگستري شكايت كرده بود.

نبويان در بيان جزييات بيشتري از شكايت شوراي عالي امنيت ملي اظهار کرد: نامه‌اي به دادگاه ويژه زده شده كه طي آن من بايد به آنجا رفته و پاسخگو باشم و اين در حالي است كه آنها مي‌گفتند شكايت نكرده‌ايم، بهتر است دوستان صداقت داشته باشند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟