صدور احکام جدید برای پزشکان زیرمیزی بگیر

در قانون جدید سال 92 ماده 86 حبس را تبدیل به جزای نقدی کرده و در ماده 79 خدمات جایگزین برای حبس در نظر گرفته شده است اما متأسفانه چون ماده 79 مصوب دولت نشد قضات نمی‌توانند از خدمات جایگزین به جای حبس استفاده کنند.
کد خبر: ۳۹۷۹۵۱
|
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹ 04 May 2014
|
8725 بازدید
|
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور از صدور حکم محرومیت برای 2 پزشک زیرمیزی بگیر خبر داد و گفت: از اردیبهشت سال گذشته 20 مورد حبس برای پزشکان داشته‌ایم که هیچ کدام اجرایی نشده و حکم تعلیقی گرفتند فقط یک مورد حبس داشته‌ایم که با پیگیری سازمان هنوز اجرایی نشده است.

به گزارش فارس، علی فتاحی در نشست خبری با اشاره به تغییرات ماده 616 قانون مجازات اسلامی که در سال گذشته به تصویب رسید، گفت: این ماده مصوب سال 85 است که فقط مربوط به پزشکی نمی‌شود و حکم یک تا 3 سال برای قتل‌های غیرعمد در نظر گرفته شده اما در این قانون یک ماده 22 وجود دارد که جرایم جایگزین را در نظر گرفته که متأسفانه در بازنگری قانون مجازات اسلامی این ماده حذف شد و در نتیجه دست قضات بسته شد.

وی ادامه داد: در قانون جدید سال 92 ماده 86 حبس را تبدیل به جزای نقدی کرده و در ماده 79 خدمات جایگزین برای حبس در نظر گرفته شده است اما متأسفانه چون ماده 79 مصوب دولت نشد قضات نمی‌توانند از خدمات جایگزین به جای حبس استفاده کنند.

فتاحی گفت: این موضوع استرس زیادی در جامعه پزشکی ایجاد کرده است و پزشکان تصور می‌کنند اگر مرتکب خطایی شوند محکوم به حبس خواهند شد.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور تصریح کرد: این در حالی است که تاکنون هیچ پزشکی به حبس نرفته است هر چند حکم حبس برای برخی از پزشکان صادر شده اما با توجه به وسعت دید قضات که مخالف حبس هستند این احکام به حبس‌های تعلیقی تبدیل شده است.

وی گفت: از اردیبهشت سال گذشته تاکنون 20 مورد حبس برای پزشکان داشته‌ایم که هیچ کدام اجرایی نشده و به تعلیقی تغییر کرده است و فقط یک مورد حبس داشته‌ایم که به قبل از تصویب قانون برمی‌گردد و با پیگیری سازمان نظام پزشکی هنوز اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: علت حبس این 20 پزشک به دلیل فوت بیمار بوده است و اجرایی نشدن این حکم و صدور حکم تعلیق به معنی این است که جرم عمدی از آنها سر نزده است.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور افزود: برای این 20 نفر حکم صادر شده اما تعلیق شده، جریمه نقدی هم داده نشده و بیشترین موارد شکایت از این پزشکان در رشته زنان و زایمان بوده چرا که بیشترین موارد اورژانس را دارند.

وی ادامه داد: با مذاکراتی که با قوه قضاییه، وزیر بهداشت و سایر ارگان‌های مرتبط انجام داده‌ایم آیین‌نامه اجرایی ماده 79 قانون مجازات اسلامی تنظیم شده، نظرات کارشناسی آن داده شده و در هیأت دولت و در کمیسیون‌های مربوطه در حال بررسی است.

فتاحی گفت: اینکه پزشکان تصور کنند اگر خطایی از آنها سر بزند به زندان می‌روند اطلاع‌رسانی اشتباهی است و این بیشترین بی‌احترامی به کادر درمانی است به همین دلیل سازمان نظام پزشکی جلسات متعددی را داشته و به مردم این اطمینان را می‌دهد که پرونده شکایت‌شان با کار کارشناسی، علمی و بدون غرض‌ورزی در دستگاه‌های قضایی و نظام پزشکی بررسی می‌شود.

وی گفت: در سازمان نظام پزشکی طبق پرونده‌های موجود، محکومیت پزشکان به دلیل شکایات بیماران 40 درصد است و در قوه قضاییه نیز پرونده‌هایی که منجر به محکومیت پزشکان شده 39 درصد بوده و این نشان دهنده دید عادلانه سازمان نظام پزشکی است.

وی گفت: در آمریکا 40 تا 50 هزار مرگ به دلیل مداخلات پزشکی رخ می‌دهد، در انگلستان 15 درصد پرونده‌های پزشکی همراه با تخلف است و در ایران شکایت از کادر درمانی یک دهم درصد است.

وی افزود: 80 درصد پزشکان بعد از تشکیل پرونده در دادگاه دچار کاهش اعتماد به نفس می‌شوند، 65 درصد اعتمادشان به بیمار سلب می‌شود و 60 درصد از پزشکان از پذیرش بیمار پرخطر منصرف می‌شوند.

* صدور احکام محرومیت از پزشکی برای 7 پزشک زیرمیزی بگیر


معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور در رابطه با احکام پزشکان زیرمیزی بگیر گفت: 14 پزشک محکوم به زیرمیزی شدند که مشخص شد 7 نفر از آنها یا شاغل در تهران و ایران نبوده یا نامی از آنها وجود نداشته به همین دلیل 7 پزشک دیگر باقی ماند که به دانشگاه‌های علوم پزشکی مربوطه اعلام کردیم مستندات آنها بررسی شود.

وی افزود: صد پرونده از این 7 پزشک بررسی شد که 60 درصد از آنها هیچ گونه وجه اضافی دریافت نکرده بودند و 40 درصد وجه اضافی گرفته بودند اما شاکی وجود نداشته است.

فتاحی افزود: برای دو نفر از این پزشکان محرومیت سه ماهه و یک ساله در نظر گرفته شد و 5 پزشک نیز محکوم به توقیف، تذکر و درج در پرونده شدند.

وی افزود: این 7 پزشک در شاخه‌های مختلف پزشکی مانند زیبایی، گوش و حلق و بینی، ترمیمی و جراحی بوده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
آخه این حرف ها چیه که میزنید ؟ فکر نمی کنید از این پس پزشکان به خاطر ترس از حبس از درمان بیماران خودداری کرده یا کلاً حرفه پزشکی را رها کرده و عطایش را به لقایش ببخشند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
خلاصه در غربال ما حتي ارزني هم نماند كه كسي دلش خوش باشد
چه كشكي
چه دوغي
چه ماستي
انكه مرد مرده است ديگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
شما که توی کشور همه چیز رو دولتی اعلام کردید بهتر هست به جای صنعت خودرو و چیزهایی از این دست درمان رو دولتی اعلام کنید تا کسی حق نداشته باشد پول اضافه از مردم بگیرد همانند کانادا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
تو ایران اول یک رضایت نامه می گیرند که هر مشکلی پیش آمد حتی قصور ربطی به کادر پزشکی نداره؟!!!
توآمریکا و انگلیس هم رضایت نامه اینجوری می گیرند!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
مطمئن باشید که با این شرایط پزشکان از پزیرفتن بیماران پر خطر خودداری می کنند و در آینده هم تمایل به انتخاب رشته در حرف پزشکی کاهش خواهد یافت .
الهه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
ما ک دکترمون 500 میگیره زیر میزی کاری هم نمیشه کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
شكايت درايران كم است بدليل نااگاهي مردم ازحق وحقوق خود والبته اينكه دست شان ازهمه جاكوتاه است چون نظام پزشكي وقانون طرف پزشك هستند وجان مردم بي ارزش است اگركسي هم شكايت كند دستش به هيج جا نمي رسد متخصص زنان زايمان باسالي دومرگ مادر راچكونه توجيه ميكنيد هيچ كارش هم نكردند وايشان همچنان مشغول به بازي باجان مادران بيگناه است خواهش ميكنم بيشتربه اين مقوله بپردازيد تاپزشكان هم بادقت بيشتري كاركنند زيرميزي هم كه روتين اكثرجراحان هست چرابه خودمان دروغ بگوييم جراح قلب اول 7ميليون درمطب گرفت بعدرفت بيمارستان عمل انجام داد چراصورت مسئله راپاك ميكنيد تابناك خواهش ميكنم اطلاع رساني كن
مملی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
واقعا جالب بیش از 90% جراهان ومتخصصین زنان وزایمان زیر میزی میگیرند واین امار 14 نفر بوده که 7 نفرش گوشه نشسته بودن وماست میخوردن باقی هم به سن بلوغ نرسیده بودن تعدادی بیمار واسه خودشون از خوشی مردن ودر قانون در مورد حبس وجریمه لغو پرونده چیزی در نظر گرفته نشده بعد یک بچه در بازار تهران کفش دست دوم میدزده 4سال زندان محکوم میشه قربونت برم خدا چقدر غریبی رو زمین یه بوم دوهوا یعنی همین من برای بیماریCTSبه بیمارستان شهید شوریده رفتم از من زیر میزی خواستند اون هم باید به صندوق تحویل میدادم ورسید هم گفتند نمیدیم بیخ گوش ریاست جمهوری وبیمارستان جهاد البته من بیمار شخصی بودم اقایون خدوتون رو بخواب زدین برای همین نمیشه شما رو از خواب بیدار کرد چند گروه در ایران حق کاپیتالاسیون دارند ودکتر هاهم از این گروه هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
زیر میزی بگیره بعد جزای نقدی بده فرق قوه با پزشک چیه؟همش از جیب مردم در میآد تو جیب پولدارا جابجا میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
خوب اينطوري كه دوباره دست پزشك رو باز ميذاريد هر كاري دلش بخواد بكنه .!! عجب احكام محكم و باز دارنده اي !!!!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس آنجلس دارید؟