اعلام 45 تذکر به مسئولان اجرایی از تریبون مجلس

کد خبر: ۴۰۸۲۹۱
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶ 15 June 2014
|
4705 بازدید
رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه تقدیر چنین بوده که نیمی از این دوره 2 ساله خدمتگزاری بنده در سال پایانی دولت دهم و نیم دیگر آن در سال آغازین دولت یازدهم سپری شود، گفت: تغییر دولت و استقرار دولت جدید شرایطی را به عرصه اجرایی کشور تحمیل کرد که کارها و انجام امور را با مشکلاتی مواجه کرد.

به گزارش خانه ملت، دومین نشست خبری حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در سال جاری با اصحاب رسانه روز شنبه 24 خرداد سال 93در محل حسینیه آیت الله شالی قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام حسینی در آغاز با توجه به مصادف بودن این نشست با ولادت حضرت قائم عج الله تعالی فرجه الشریف، به مسئله هدایت تشریعی ائمه پرداخت و گفت: این مسئولیت سنگین بعد از دوره غیبت کبری بر دوش فقیهان نهاده شده است و در هر دوره یکی از فقیهان مبارز مانند شیخ طوسی، آیت الله حکیم و امام خمینی این مهم را برعهده داشته اند.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس،  سپس به مخالفتهایی که در طول دوران تاریخی با فقاهت شده اشاره کرد و گفت: امروز به انحاء مختلف مخالفت‏هایی با اصل فقاهت صورت می‏گیرد. یکی از آنها مخالفتهایی است که وهابیت، بهائیت و صهیونیزم با فقاهت دارند و کل موضوع را منکر هستند.

حسینی ادامه داد: امروزه جریان وهابیت با راه اندازی شبکه های ماهواره ای و ایجاد شبهه در خصوص امام زمان در صدد لوث کردن جایگاه امامت شیعه شده اند که باید با هوشیاری در مقابل این جریان بایستیم.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس ، نوع دیگر مخالفتها را ایجاد شبهه با ظهور و بروز امامان قلابی دانست و گفت: بیش از دو هزار و 600 شبهه راجع به امام زمان ایجاد کرده اند و 150 امام زمان قلابی در زندان هستند و این یک جریان معمولی نیست، بلکه حرکتی سیاسی و خطرناک است که اعتقادات شیعه را نشانه رفته است.

حسینی نحله دیگر را جریان انحرافی ولایتی ها و شیرازی ها نامید و گفت: خطر این جریان به نوعی شاید از دو جریان دیگر بیشتر باشد، چراکه مروجان این نحله آخر در ظاهر مومن و انقلابی هستند، اما در باطن به دنبال این هستند که نظام جمهوری اسلامی را نظامی در مقابل و ضدیت با نظام ولایت فقیه نشان دهند.

وی افزود: این جریان با عضوگیری از میان افراد مومن و متدین در صدد آسیب زدن به اسلام است و با راه اندازی 9 شبکه ماهواره‏ای فعال شده اند و با پخش برنامه های خاص از انگلیس و آمریکا و کویت دنبال تشدید تفرقه بین شیعه و سنی هستند که نمونه هایی از اقدامات آنها را امروز در درگیری های عراق و سوریه مشاهده می کنیم.

عضو هیأت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: همه باید هوشیار باشیم و در برابر جریانهای انحرافی بایستیم و بدانیم این مسائلی که در کشورهای عراق، سوریه، بحرین، پاکستان و یمن برای ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی ایجاد شده می خواهد به اختلافات دامن زده و وحدت مسلمانان را خدشه دارکند و به اهداف استکباری برسد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین با بیان  این مقدمه به ارائه گزارش کار از مجموعه فعالیتهایش در کسوت نمایندگی در دو سال گذشته پرداخت و به پرسش های خبرنگاران و ارباب جراید و خبرگزاری ها پاسخ گفت.

شرح کامل گزارش عملکرد دو ساله حسینی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

حدود 2 سال و 2 هفته یا به عبارتی 740 روز از ماموریت اینجانب در کسوت نمایندگی شما مردم شریف قزوین و البرز و آبیک می‌گذرد.

در این دو سال شرایط ویژه‌ای در کشور حاکم بوده است. از طرفی تحریمها و فشار اقتصادی دشمن به ما در این مدت به اوج خود رسید و مقابله با اثرات این فشارها از یک طرف و تغییر سیاستها و نگرشها در نحوه برخورد با این مسائل در نتیجه تغییر دولت، از طرف دیگر باعث شد در بسیاری از حوزه‌ها بسیاری از امور معطل بماند.

تقدیر چنین بوده که نیمی از این دوره 2 ساله خدمتگزاری بنده در سال پایانی دولت دهم و نیم دیگر آن در سال آغازین دولت یازدهم سپری شود. در ابتدای عرایضم لازم است به این نکته اشاره کنم که همین تغییر دولت و استقرار دولت جدید شرایطی را به عرصه اجرایی کشور تحمیل کردکه کارها و پیگیری انجام آنها را با مشکلاتی مواجه کرد.

 به عنوان مثال بخشی از انرژی و توان ما صرف پیگیری اموری در دولت سابق شد که ادامه آن در دولت جدید با وقفه یا توقف کامل مواجه است. همچنین با توجه با اینکه دولت جدید برای تسلط بر امور به زمان لازم و کافی نیاز داشت، طبیعی است که بسیاری از خواسته‌های ما هنوز محقق نشده و به نتیجه نرسیده است.

به عنوان مثال روشن، مسئله شهرستان شدن محمدیه و الموت که اخبار آن منتشر شد و تا مرز اعلام رسمی هم پیش رفت، اما با توجه به تغییر دولت و سیاستها، متأسفانه من باید اعلام کنم که باید این ایده‌ها را از نو پیگیری کنیم.

در صورتی که تمام مدارک و مستندات قانونی برای انجام این کار موجود است، اما دولت به این بهانه که جزو اولویت هایش نیست، این امر مهم و حیاتی و سرنوشت ساز را از دستور کار خود خارج کرده است. از این قسم مثالها می‌توان در حوزه‌های دیگر به فراوانی پیدا کرد؛ حوزه‌هایی مثل مسکن مهر، احداث و تکمیل پروژه های راه سازی بین شهرها و روستاها و احداث و تکمیل پروژه های بیمارستانی و مراکز ورزشی فرهنگی و...

البته در این میان نمایندگان به ویژه اینجانب بی کار ننشسته‏ ایم و مدام چه در قالب سئوال، تذکر شفاهی و کتبی و نطق میان دستور و چه در دیدارها و ملاقاتهای کاری چه در مجلس و چه در ادارات و وزارتخانه های دولتی به مسئولان و دست اندرکاران و تصمیم‏ سازان تذکرات لازم را می‏دهیم. آنجا هم که لازم باشد و ببینیم فریادهای بلند ما شنیده نمی‏شود از ابزارهای قانونی استفاده خواهیم کرد.

 

ارسال   10 هزار نامه به  ادارات و سازمانها و وزارتخانه‌ها و مسئولان اجرایی در 740 روز

در طول این مدت در دفاتر چهارگانه ما در تهران و قزوین و البرز و آبیک در مجموع بیش از 10 هزار نامه به ادارات و سازمانها و وزارتخانه‌ها و مسئولان اجرایی و تصمیم‏ ساز کشور صادر شده است که سهم دفتر شهر قزوین به تنهایی حدود 7 هزار و چهارصد نامه است. حدود 1000 نامه هم در دفتر تهران ما که در مجلس مستقر است صادر شده است. عمده این نامه ها در ارتباط با وزارتخانه‏های دولتی بوده، بخشی به قوه قضائیه، بخشی به ستاد نیروهای مسلح، کمیته امداد و...

قریب  500 نامه در شهر البرز و مابقی هم سهم دفترآبیک بوده است. از آنجا که مسئولان اجرایی کشور هم موظفند پاسخ مستدل خود را به این نامه ها اعلام کنند، بررسی‌های ما نشان می‌دهد که تقریباً عمده این نامه‌ها پاسخ گرفته‌اند، هرچند که شاید پاسخ برخی از این نامه‏ها مطلوب ما و ذینفعان نبوده باشد.

 به عنوان مثال در دفتر مجلس در مقابل 1000 نامه صادر شده، به همین تعداد نامه وارده داریم که عمده آنها در پاسخ به نامه‌های ما بوده است و این نشان می‌دهد که تنها به صدور نامه اکتفا نکرده و تا حصول به نتیجه کارها را پی گیری می‌کنیم. این رویه در دیگر دفاتر ما هم اجرا می‌شود و بخش پی گیری نامه‌ها در آنها فعال است و نتایج مشابهی هم داشته است.

 

قریب به اتفاق مراجعین ما از مردم محروم هستند

قریب 20 درصد مراجعان ما را متقاضیان وام تشکیل می‌دهند. به رغم اینکه مطلوب آن است که بانکها وظایف خود را در مواجهه با متقاضیان وام به درستی و بدون وساطت انجام بدهند، اما این امر که پیشنهاد دریافت وام، نامه نماینده را هم به پیوست داشته باشد متأسفانه به عرف تبدیل شده است و با توجه به اینکه عمده مراجعان از قشر محروم و ضعیف جامعه هستند، ما برای اینکه این قشر مظلوم جامعه به حق خود برسند، سعی کرده‌ایم مراجعین را به تعدادی از بانک‏ها ارجاع بدهیم و عمدتا وامهایی از 2 تا 10 میلیون تومان دریافت کرده‌اند.

حدود 15 درصد از مراجعان ما متقاضیان جویای کار هستند که در این بخش با محدودیتهایی که در بحث اشتغال وجود دارد ما کمتر نتیجه گرفته‌ایم، اما مکاتبات و پیگیری‌های ما به قوت خود باقی بوده است.

نقل و انتقالات بین دانشگاهی، معرفی افراد مستمند و محتاج به کمیته امداد و سازمان بهزیستی و رسیدگی مشکلات و نابه‌ سامانی‏های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و رفاهی در سطح حوزه انتخابیه از موارد دیگری است که بیشترین طیف مراجعان ما را تشکیل می‌دهند.

اعلام 45  تذکر به مسئولان اجرایی از تریبون مجلس

اما در خصوصت تذکر و سئوال کتبی و شفاهی به مسئولان اجرایی کشور، اگرچه صدها نامه به وزارتخانه های مختلف در خصوص مشکلات و کمبودهای حوزه انتخابیه از دفاتر اینجانب ارسال شده است، اما تاکنون 45 بار در خصوص مشکلات و کمبودهای حوزه انتخابیه از تریبون مجلس شورای اسلامی به وزارتخانه‌های مختلف و مسئولان دولتی تذکر داده‏ام که تعدادی از آنها موارد زیر است:

 ریاست جمهوری:

 1- در خصوص لزوم بازنگری و افزایش حقوق بازنشستگان که نسبت به تورم بسیار پائین است.

 2- لزوم تذکر به معاونین رئیس جمهور و وزرا و مسئولان اجرایی در حفظ حرمت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

 3- لزوم رعایت شأن و حرمت اعضای هیأت علمی دانشگاه و عدم ایجاد تقسیم بندی‏های موهوم کم‏سواد منتقد و ترسو و همراه با تحقیر اساتید.

 وزیر کشور، در خصوص ارتقاء بخش ها و روستاهای استان در تقسیمات کشوری:

 1-در خصوص شهرستان شدن بخش های محمدیه و الموت.

 2- در خصوص شهر شدن روستاهای حصار خراوان و زیاران و نظام آباد و قشلاق و آق بابا.

 

وزارت نیرو

1- در خصوص تأمین آب شرب و مصارف کشاورزی و روستایی، تسریع در پروژه‌های آب رسانی و احداث سد

 2-استفاده ازپس‌آب تصفیه خانه های قدیم‌آباد قزوین و شهر صنعتی البرز در تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند علوفه و درختکاری.

 3-تکمیل شبکه فاضلاب و تصفیه خانه های قزوین، بیدستان و اقبالیه که عدم تکمیل آنها مشکلات عدیده‌ زیست محیطی را به دنبال داشته است.

 4-  تعیین تکلیف فوری آب شرب شهرک 100 هزار نفری مهرگان و شهر آبیک.

 5-تأمین آب شرب قزوین برای 9 شهر و 100 روستا از محل تخصیص 30 میلیون متر مکعب از سد طالقان و از محل آب منطقه الموت رود و ارتفاعات 2000 و 3000 تنکابن و از محل چاه‏های آب بیدستان.

 6-تأمین آب شرب روستاها که در قالب 10 مجتمع طراحی و به صورت نیمه‌ فعال است و اعتبارات استانی آنها کافی نیست و باید از 250 میلیارد تومان ردیف ملی وزارتخانه بهره بگیریم.

 7-احداث سد بورمانک در منطقه طارم سفلی

 

 وزارت نفت در خصوص گازرسانی:

 1- گازرسانی به منطقه الموت شرقی و غربی.

2- گاز رسانی به منطقه طارم سفلی تا روستاهای کلج و شهر سیردان.

 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

1-احداث بیمارستانهای 64 تختخوابی شهرهای الوند و محمدیه با توجه به اینکه این دو شهر با جمعیت بیش از یکصد هزار نفر فاقد تخت دولتی در بیمارستان هستند.

2-احداث بیمارستان جایگزین 550 تختخوابی شهر قزوین به دلیل فرسودگی سه بیمارستان بوعلی، شهید رجایی و 22 بهمن.

3-تأسیس مرکز تروما (حوادث و اتفاقات جسمی و سوختگی) در قزوین.

 

وزارت راه و شهرسازی در حوزه راه و حمل و نقل

١-پروژه مهم و اساسی راه اصلی قزوین ـ الموت ـ تنکابن به طول 148 کیلومتر که تنها 65 کیلومتر ابتدایی آن 70 درصد پیشرفت داشته و نیازمند اعتبارات مالی است.

٢-تکمیل راه محمدیه ـ آبیک به طول 35 کیلومتر که کار احداث 10 کیلومتر آن آغاز شده است.

٣-تکمیل راه اصلی قزوین ـ رحیم آباد ـ کلاچای

٤-بهسازی حدود 200 کیلومتر را ه روستایی

٥-مترو هشتگرد ـ قزوین.

٦-راه‌آهن قم ـ بوئین زهرا ـ قزوین

٧-اجرای کمربندی جنوبی قزوین

 ٨-اصلاح جاده آبیک بخش خاکى تا جاده بوئین زهرا

 وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن:

تکمیل پروژه‌های متعدد مسکن مهر استان قزوین از الویتهای وزارت راه و شهرسازی باید باشد.

 وزارت آموزش و پرورش در خصوص تأمین فضاهای آمورشی و مدارس:

 1-اعتبارات تخریب و بازسازی حدود 350 مدرسه از مجموع 1650 مدرسه استان که نیازمند تخریب، بازسازی و نوسازیند، کافی نیست.

 2-تکمیل 65 مدرسه نیمه‌تمام دولتی و مشارکتی که اعتباری بالغ بر 350 میلیارد ریال می‌طلبد، اولویت دیگر این بخش است.

 وزارت کشاورزی در حوزه مشکلات کشاورزان:

اعطای وام به زیتون کاران خسارت دیده: با توجه به شیوع آفت مگس زیتون و همچنین پدیده سرمازدگی و تگرگ در مناطق کشاورزی الموت، طارم سفلی، قزوین، البرز و آبیک، خسارتهای زیادی به کشاورزان و باغداران وارد شده است. در سال جاری هم پیش‌بینی می‌شود آفت مذکور خساراتی به بار بیاورد. از دولت محترم می‌خواهیم توجه ویژه‌ای به تأمین منابع هم برای پیشگیری و هم برای جبران خسارت‌های مالی کشاورزان بنماید.

وزارت صنعت، معدن و تجارت:

این که چرخ صنعت ما به کندی و با زحمت می‌چرخد، با توجه به شرایطی که کشور گریبانگیر آن است، پذیرفتنی است. اما بسیاری از مشکلاتی که صنعت امروز استان با آن دست به گریبان است، منشاء خارجی ندارد و با اندکی تدبیر و تأمل و همکاری قوا قابل حل است. به عنوان مثال مشکلات 80 واحد بزرگ صنعتی از غریب 700 واحد بزرگ صنعتی که به واسطه آن تعطیل شده‌اند، بین 10 تا 20 درصد است. چرا نباید این مشکلات برطرف شود و این پتانسیل خوب به کمک اقتصاد و صنعت کشور باز گردد.

 وزیر ارتباطات:

در خصوص عدم آنتن دهی خطوط همراه اول و ایرانسل در مناطق کوهستانی در شهرستانهای استان قزوین

وزارت اقتصاد دارایی:

چرا با توجه به اینکه استان قزوین یکی از قطب‌های کشاورزی کشور است و بیش از 3000 واحد صنفی در آن مشغول هستند. منابع بانک‌های استان متناسب با حجم فعالیتهای اقتصادی و تولیدی تأمین نمی‌شود.

وزیر کار:

در خصوص وضعیت اشتغال کارگران شرکتی و فصلی. چرا باید این قشر زحمت‌کش و مظلوم همواره نگران کار و معیشت خانواده باشند و آرامش روح و روان خود و خانواده‌اشان دائم تهدید شود.

 

بحران آب مهمترین چالش استان قزوین است

حسینی از بحران آب به عنوان مهمترین چالش و مشکل استان یاد کرد و گفت: اگر نتوانیم برای وضع موجود چاره بیندیشیم در آینده نزدیک با بحران جدی آب مواجه خواهیم شد لذا موضوع انتقال آب الموت رود با احداث سدی در دست پیگیری است که دولت در نظر دارد در این زمینه سدی بسازد تا چهار استان تهران، البرز، سمنان و قزوین سهیم شوند اما با تجربه ای که در خصوص سهم سد طالقان داریم می خواهیم استان قزوین سدی مستقل داشته باشد.

وی افزود: این موضوع بزودی در حضور رئیس جمهور و وزاری نیرو و جهاد مورد بررسی نهایی قرار خواهد گرفت تا وضعیت این طرح نهایی شود که امیدواریم مشکل آب استان با درایت و پیگیری نمایندگان مجلس، وزرا و مسئولان ارشد کشور حل شود در غیر این صورت نگرانی ها باقیست.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآورشد: از رسانه های گروهی هم انتظار داریم در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند و با اطلاع رسانی ماسب و تهیه گزارش های خبری حساسیت بییشتری در میان مردم ایجاد کنند تا موضوع با دقت بیشتری مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی با اشاره به برخی کارهای در دست اجرا در استان در خصوص راه نیز گفت: جاده قزوین، الموت به تنکابن و رحیم آباد به کلاچای از طرح های خوبی است که می تواند الموت را از بن بست خارج کرده و ترافیک جاده قزوین به رشت را نیز در حد قابل توجهی کاهش داده و به صرفه جویی سوخت نیز منجر خواهد شد.

حسینی از اجرای راه آهن قزوین به رشت و بوئین زهرا و قم به عنوان کاری مهم یاد کرد و اظهارداشت: با اجرای این شبکه ریلی گام ارزشمندی در اتصال شمال به جنوب کشور و جابجایی مسافر و کالا دراستان برداشته خواهد شد.

 حسینی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که چرا پس از سه دهه از انقلاب اسلامی هنوز تعریف مشخصی از مدیریت نداریم و انتصابها رابطه ای است یادآورشد: قبول داریم که در این زمینه با خلاء جدی روبرو بوده ایم اما در دو سال گذشته با همکاری مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی کاری شروع شده که در صورت نهایی شدن می توان امیدوار بود که مدیران بر اساس شاخص هایی تعریف شده و مبنا و ملاک هایی انتخاب شوند و از سلیقه ای عمل کردن خودداری شود و بتوانیم مدیران قوی را انتخاب کنیم.

وی در پاسخ به خبرنگار روزنامه تفاهم که اقدامات شهرداری قزوین را با داشتن 300 میلیارد تومان بدهی در ساخت پلها و بستن معابر شهر غیر ضرور و موجب اتلاف وقت مردم و هدر دادن سرمایه می دانست، گفت: شهرداری ها زیر نظر شورای شهر کار می کنند و ما به عنوان نماینده مجلس خیلی وارد جزئیات نمی شویم.

 

 سیستم بانکی کشور بیمار است

این نماینده مردم در مجلس در پاسخ به سوال  خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی که از انتشار اخبار پی در پی رانت و اختلاس در بخش های مختلف به عنوان عاملی که به اعتماد مردم لطمه می زند یاد کرد و درباره  برنامه نمایندگان مجلس در برخورد با ویژه خواران و حیف و میل کنندگان بیت المال پرسید، پاسخ داد و گفت: باید بپذیریم که سیستم بانکی کشور بیمار است و این مشکل در دولتهای آقای هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد هم بود و تا این وضعیت اصلاح نشود نمی توان امیدوار بود که اختلاس های میلیاردی رخ ندهد و عده معدودی که 80 هزار میلیارد تومان تسهیلات گرفته اند و پس نمی دهند دوباره پیدا نشوند.

وی افزود: وقتی سیستم بانکی دچار بیماری است هزاران میلیارد تومان تسهیلات بانکی به جای تزریق در تولید وارد بازار دلالی سکه، دلار و مسکن و خودرو می شود و تخلفات مالی هم در سطح گسترده رخ می دهد لذا باید نظارت خود را جدی کنیم تا تخلفات به حداقل برسد.

حسینی تصریح کرد: 25 درصد صندوق ذخیره ارزی برای اختصاص به تولید پیش بینی شده و اگر کنترل نکنیم حتما در دوبی و جاهای دیگر برای سرمایه گذاری خارج خواهد شد لذا بشدت در استان بدنبال این هستیم که بدانیم تسهیلات بانکی به چه کسانی داده شده و چگونه هزینه شده است.

وی بیان کرد: باید سیستم بازرسی و نظارت و دیوان محاسبات که از سوی مجلس وظیفه دارد در این حوزه فعال شود به رسالت خود عمل کند و بر سیستم بانکی نظارت کند که کارها خوب انجام می شود یا نه و اگر اشکالی دیدند متذکر شوند و جلوی آن را بگیرند تا امور کنترل شود.

 

پذیرش بی ضابطه سه هزاردانشجودرمقطع دکتری دروغ محض است

حسینی در پاسخ به این سوال که  «با توجه به تخلفی که در پذیرش 300 دانشجوی دکتری در دولت قبل صورت گرفته است، موضع گیری کمیسیون فرهنگی در این خصوص چیست؟»

گفت: این موضوع به کمیسیون فرهنگی مربوط نیست و در کمیسیون آموزش در دست بررسی است. در این خصوص آقای دانشجو حتی آمادگی خود را برای انجام مناظره اعلام کرد، اما در دولت آقای روحانی کسی حاضر به مناظره نشده است و این یعنی اینکه این موضوع از ریشه کذب است.

 

مردم کاهش تورم را احساس نمی کنند

حسینی در خصوص عملکرد دولت در حوزه اقتصادی ، گفت: هر چند دولت گزارش داده که تورم را کنترل کرده و کاهش داده است، اما مردم که با گرانی دست و پنجه نرم می کنند چنین احساسی ندارند و ارزانی را ندیده اند.

نماینده مردم قزوین در مجلس اظهارداشت: همه تلاش ما این است که با دولت تعامل داشته باشیم و اگر دولت به حاشیه سازی نپردازد مجلس مصمم است تا با کمک به دولت از مشکلات کم کند هر چند در بخش فرهنگی مسائلی هست و انتقاد داریم اما در بخش اقتصادی مبنای ما تفاهم است تا مشکلات مردم کم شود.

 

برخی نظرات فرهنگی دولت مغایر مبانی امام و رهبری است

دبیر اول کمیسیون فرهنگی مجلس  در خصوص اظهار نظرهای دولت در خصوص فرهنگ و نظر کمیسیون فرهنگی در این باره،  گفت: در برخی حوزه ها دولت دیدگاه هایی دارد که با مبانی امام و رهبری هماهنگ نیست و مجلس آن را پیگیری می کند و دادن کارت زرد به وزرا در همین راستاست و اینکه بگوئیم ممیزی کتاب باید در اختیار مردم قرار گیرد و خودشان کتاب خوب را انتخاب کنند به هیچ وجه منطقی نیست و مانند آن است که بگوئیم مواد مخدر آزاد شود و مردم خودشان تشخیص دهند از آن استفاده کنند یا نه که این کار با مبنای دینی ما مخالف است. البته وزیر فرهنگ بعداً این اظهار نظر خود را اصلاح کرد اما اظهار نظرهای از این قسم هنوز به اشکال مختلف مطرح می شود. بنای ما تذکر است، همچنانکه بنده دو بار در صحن علنی مجلس تذکر داده ام، اما اگر به تذکرها توجه نشود کار به استیضاح هم خواهد رسید، هرچند ما سعی می کنیم مسائل را با گفتگو حل کنیم.

 

اصلاح طلبان برای انتخاب مدیران فشار می آورند

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین درباره اینکه  در اطاق فکرش چه تدابیری برای مقابله با زیاده خواهی اصلاح طلبان تندرو در تصاحب پست های دولتی در سطح استان دارد، تصریح کرد:  هر دولتی که روی کار می آید انتخاب وزرا و مسئولان حقش است و در انتخاب استانداران هم وزیر کشور گفت ضمن مشورت با نمایندگان ولی فقیه و مجلس اقدام خواهد کرد که در استان قزوین نمایندگان لیست شش نفر را دادند که امام جمعه بر روی آقای روزبه توافق داشتند، اما اصلاح طلبان در مورد روزبه اتفاق نظر نداشتند و در آخرین روز که قرار بود نجار استاندار شود نظرشان موافق ایشان شد.

وی افزود: از استاندار بپرسید ما نمایندگان برای انتصابها بیشتر فشار می آوریم یا اصلاح طلبان؟ ما فقط از استاندار خواسته ایم بدون مشورت نمایندگان مدیری را معرفی نکند تا بتوانیم حمایت کنیم، اما فردی عادی در استان لیست 180 نفره می دهد که همه را جابجا کنند که این زورگویی است و مقابل آن خواهیم ایستاد و نخواهیم گذاشت کسانی که هیچ کاره اند برای استان تصمیم بگیرند.

 

حسینی در مورد انتصاب فرماندار تاکستان هم گفت: فرماندار جدید که این همه جنجال کردند گفته اند که فرد لایقی است، حالا اگر فرماندار زمان احمدی نژاد هم بوده که ایراد ندارد. اما برای همین کار که آقای رجب رحمانی گفتند من پیشنهاد نکردم و استاندار هم دخیل نبوده چه جنجالی راه انداخته اند، در حالی که وزارت کشور به دلیل ویژگی تاکستان نظر داشت تا فردی غیر بومی فرماندار شود تا بتواند موفق باشد و بهتر عمل کند.

 

مبنای کار نمایندگان استان تفاهم و همدلی با استاندار است

حسینی درباره عملکرد استاندار قزوین گفت: مبنای کار نمایندگان مجلس تفاهم و همدلی با استاندار است و آقای روزبه فردی بومی و با تجربه است و دلسوزی برای استان دارد و دنبال تحول در منطقه است ما هم کمک می کنیم تا کارهای استان بخوبی پیش برود زیرا امروز زمان کمک به دولت است و اگر اصلاح طلبان هم راست می گویند باید همکاری کنند تا استاندار دولت موفق شود نه این که هر روز افرادی به وزارت کشور بروند و استاندار را تضعیف کنند.

 

مشکلات مسکن مهر باید برطرف شود

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت تحویل مسکن مهر گفت:دولت جدید معتقد است که پول مسکن مهر تورم زا بوده است. اما باید پرسید 80 هزار میلیارد تومانی که برخی افراد گرفته اند و پس نمی دهند تورم زا نیست، اما تسهیلات مسکن مهر که به افراد متوسط جامعه داده شده موجب تورم است. در حالی که این مردم عادی وام خود را باز می گردانند، اما کسانی که هزاران میلیارد گرفته اند، هنوز بازپس نداده ‏اند.

وی از برخی تعاونی های مسکن مهر انتقاد کرد و یادآورشد: برخی تعاونی ها خوب عمل کرده اند و برخی نه که از مدیرکل کار و تعاون استان خواسته ایم این موضوع را بدقت پیگیری کند و مشکلات تعاونی های مسکن مهر را حل کند تا مردم ناراضی نشوند.

 

جابجایی برخی مدیران ضروری است

بهبهانی از روزنامه ولایت با اشاره به گذشت یک سال از تشکیل دولت، از روند کند جابجایی ها در مناصب دولتی در سطح استان گله کرد.

حسینی در پاسخ گفت: برخی مدیران در استان ضعیف عمل کرده اند که باید جابجا شوند، اما در هر تغییر باید افراد قوی تر بیایند نه این که وقتی مدیری را برداشتیم نفر بعدی ضعیف تر باشد. حسینی به این نکته هم اشاره کرد که کافی است مسئولان اجرایی استان تصمیمی برای جایگزینی پستی بگیرند. به محض مطرح شدن نفر بعدی، با سیلی از مخالفتها از نواحی مختلف مواجه می شوند که متأسفانه به تخریب فرد جدید می انجامد و این امر باعث می شود تغییرات بطئی تر انجام شوند.

 بخشی از هفته نامه اندیشه زلال، نظر عضو هیأت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس را در خصوص مذاکرات ژنو پرسید.

حسینی در خصوص مذاکرات هسته ای بیان کرد: با اصل مذاکره کسی مخالف نیست، بلکه نحوه آن مهم است که دولت با این تیم جدید که محکم روی اصول ایستاده خوب عمل کرده و از زیاده خواهی آمریکا جلوگیری کرده که جای تقدیر دارد و باید بشدت در مقابل این زیاده خواهی ایستادگی کنیم.

موانع رفتن مردم به بهشت را برداریم

این نماینده در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه همشهری که نظر حسینی را در باره به زور فرستادن مردم به بهشت پرسید ،گفت: دولت اسلامی بر مبنای اعتقادی وظیفه دارد که نه تنها مانع بهشت رفتن مردم نشود، بلکه موظف است آنچه را که سبب بهشتی شدن مردم می شود، فراهم کند و حق انتخاب برای افراد محفوظ باشد. آنچه رئیس جمهور گفته که ما کسی ر ا به زور به بهشت نمی بریم مسئله ای کلی است.

وی افزود: ماهواره ها گاهی مانع رفتن مردم به بهشت می شود. آمار رسمی از دادگستری داریم که 25 درصد طلاق ها با تاثیر شبکه های ماهواره ای واقع شده است. لذا نباید بگذاریم ماهواره خانواده های ما را متلاشی کند.

خبرنگار روزنامه همشهری دومین پرسش خود را با استفاده از فرصتی که همکارش در اختیارش گذاشت، پرسید تا تنها کسی باشد که در این جلسه مجال یافته دو پرسش مطرح کند. این خانم خبرنگار روزنامه همشهری ضمن انتقاد شدید از قرار گرفتن زندانی به وسعت 10 هکتار در مرکز بافت مسکونی چوبیندر، لزوم انتقال این زندان به خارج از شهر را متذکر شد. او همچنین از وضعیت امنیت شهر با حضور 3500 نفر از افاغنه در شهر نیز گله کرد و از مسئولان شهر نیز که در ایجاد و احداث پاسگاه در نواحی خطرخیز چوبیندر کوتاهی می کنند نیز گله کرد و به این شکل سه پرسش دیگر را در مقابل نماینده خود قرار داد.

حسینی در خصوص مشکلات منطقه چوبیندر گفت: با گسترش شهرها زندان چوبیندر در مرکز شهر قرار گرفته و امروز به عنوان یکی از مشکلات مردم مطرح است که در جلسه ای با حضور استاندار و رئیس کل دادگستری درخواست جابجایی این زندان را داده ایم که باید پیگیری شود. حسینی به مذاکره اش با سردار جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص مشکلات امنیتی که حضور افغانی ها در شهرها ایجاد می کند اشاره کرد و گفت: پاسخ سردار به من این بود که در خصوص حضور افاغنه در کشور با توجه به چند بعدی بودن این موضوع لازم است تصمیمات محلی و منطقه ای گرفته شود. این را هم حسینی اضافه کرد که همین افغانی ها که مورد سئوال شما هستند در انجام کارهای کشاورزی برای کشاورزان بی بدیل هستند.

 

50 میلیارد تومان برای تسریع در مشکلات مناطق مختلف استان

میرزایی خبرنگار خبرگزاری فارس و روزنامه جوان از مشکلات بیمه خبرنگاران گله کرد و از کم و کیف بودجه ای که هزینه کردش در اختیار نمایندگان گذاشته شده است پرسید.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در خصوص بیمه نویسندگان و هنرمندان، گویا درحال تغییر بیمه گر هستند و به زودی این مشکل برطرف خواهد شد، اما تذکر لازم را به مسئولان خواهم داد.

حسینی ادامه داد: اخیرا اعتباری حدود 50 میلیارد تومان با نظارت نمایندگان قرار شده برای تسریع در حل مشکلات مناطق مختلف استان توزیع شود که از معاون استانداری و فرمانداران خواسته ایم اولویت ها را مشخص کنند تا بر اساس ضرورتها این اعتبار توزیع شود. البته توصیه خواهیم کرد برای کمک به رسانه ها نیز از این محل اقدام شود.

 

عراق گورستان نیروهای داعش خواهد شد

پرسش آخر را ، سرپرست خبرگزاری کیهان قزوین  در خصوص تحولات کشور عراق نظر حسینی را در خصوص مسئله امروز ایران و جهان مطرح کرد و  حسینی در پاسخ گفت: پس از شکست وهابیت و عربستان سعودی در انتخابات افغانستان، سوریه و عراق آنها به فکر انتقام برآمدند و داعش را که یک ترکیب القاعده ای و تکفیری با مشارکت بعثی هاست با پول عربستان و قطر به عراق گسیل داشتند تا با ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی و کشتار بیرحمانه دولت شیعه را در عراق ساقط کنند. حسینی این را هم گفت که علت تفوق نسبی داعش در عراق داشتن نفوذ در دولت و ارتش این کشور است و بدون خیانت بخشهایی از مسئولان اجرایی این موفقیت به دست نمی آمد. اما با حکم جهاد کفایی آیت الله سیستانی و بسیج مردم ساماندهی این وضعیت به لطف الهی صورت خواهد گرفت.

  رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی هم با قاطعیت اعلام کرده که در صورت نزدیکی گروه داعش به مرزهای ایران اسلامی بشدت با آنها برخورد خواهد کرد تا ریشه تکفیری ها خشکانده شود و عراق به گورستان نیروهای داعش تبدیل شود
اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله موشکی به اسرائیل # سید حسن نصرالله # نمازجمعه تهران
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟