سخنگوی قوه قضاییه گفت: متهم پرونده بزرگ نفتی در یک زمان از ۳ شناسنامه جعلی استفاده میکرده است.
به گزارش فارس، غلامحسین محسنی اژهای در شصت و نهمین نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: درخصوص پرونده به اصطلاح نفتی دو اتفاق افتاده است.
وی افزود: مشخص شد متهم این پرونده در مقاطعی از 3 شناسنامه استفاده میکرده و از این شناسنامهها بهرهبرداریهایی میکرده است، داشتن 3 شناسنامه در یک زمان خودش جرم است.
اژهای گفت: او توانسته بود در مدتی با افرادی در داخل زندان استفاده کند و اطلاعاتی را به خارج زندان برساند که این واسطهها پیدا شدند و افراد متخلف بازداشت شدند و همین امر باب جدیدی را در پرونده باز کرد.
معاون اول قوه قضاییه درباره سوابق قبلی متهم اظهارداشت: 2 سال حبس و بیش از 20 چک برگشتی از سوابق قبلی این متهم است البته غیر از شکایت شرکت نفت شکات دیگری هم برای ایشان بوجود آمده است، در حال حاضر 10 نفر در بازداشت به سر میبرند و همچنین از بعضی بانکها و مدیرعاملشان تحقیق به عمل آمده است.
تسویه حساب با ۷۴۷۲ طلبکار پرونده نگین غربسخنگوی قوه قضاییه ضمن اشاره به تسویه حساب ۷۴۷۲ نفر از طلبکاران پرونده نگین غرب گفت: شکات پرونده کمپوست به بیش از ۸۰۰۰ نفر رسیده است و همچنین ۵ مجرم ظرف چند روز گذشته در ملاء عام به مجازاتشان رسیدند.
غلامحسین محسنی اژهای درباره آخرین جزئیات پرونده نگین غرب گفت: در این پرونده حکم صادر شده است و توجه ویژهای در این پرونده صورت گرفت تا بتوان اموال و طلب شکات را استیفا کرد و در این زمینه خیلی زحمت کشیده شد.
وی افزود: آخرین خبری که من تا پایان مرداد دارم 7472 نفر تسویه حساب شدند که از بین این تعداد 1170 نفر ظرف 40 روز آخر حسابشان تسویه شد.
معاون اول قوه قضاییه اظهارداشت: کارفرمای دو پروژه این پرونده تغییر یافته است.
وی همچنین درباره پرونده کمپوست گفت: شکات این پرونده به بش از 8000 نفر رسیده است، همچنین 12 نفر تحت تعقیب هستند و 9 نفر در بازداشت به سر میبرند.
وی بیان داشت: اموالی که تا الان شناسایی شده است تکاپوی طلب تمام طلبکاران نیست.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: ظرف روزهای گذشته چند حکم علنی در ملاء عام اجرا شد که طبق حکم آن 3 نفر در استان فارس، 2 نفر در استان همدان و یک نفر در استان قم اجرا شد.
وی درباره جرائم این مجرمین گفت: سرقت مسلحانه، سرقت همراه با آزار برای بعضی تجاوز به عنف همچنین یکی از آنها در خرید و فروش 900 کیلو تریاک شرکت داشت که این شخص سالها تحت تعقیب بود حتی فردی را به نام خودش معرفی کرده بود که وی مدتها به جای وی در بازداشت به سر میبرد.
وی به خانوادهها توصیه کرد بیشتر مراقب باشند و در دام شیطان و مواد مخدر نیفتند.
تلاش این است شبکههای اجتماعی مسدود نشود در عین حال محتوای مجرمانه نباید توزیع شودسخنگوی قوه قضاییه گفت: تلاش این است تا به واسطه سازوکاری مشخص محتوای مجرمانه تعدادی از شبکههای اجتماعی پالایش شود تا هم مسدود نشوند و هم در عین حال محتوای مجرمانه توزیع نشود.
غلامحسین محسنی اژهای ادامه داد: هفته گذشته فردی را با مدارک جعلی دستگیر کردند که به خانواده زندانیان مراجعه کرد و تحت عنوان کارمند، وکیل یا هر مقام دیگری از خانواده زندانیان پول میگرفته است.
سخنگوی قوه قضاییه این افراد هم خانواده زندانیان را به زحمت میاندازند و هم برای قوه قضاییه بدنامی دارند؛ پس باید خانواده زندانیان بدانند که قاضی در خیابان قرار نمیگذارد و این نحوه تماس گرفتند مخصوص افراد کلاهبردار و شیاد است چرا که افراد وابسته به دستگاه قضا نیز دم در خانه یا محل کار و اداره خانواده زندانی نمیروند.
معاون اول قوه قضاییه به شبکههای اجتماعی پرداخت و تصریح کرد: در مورد شبکههای اجتماعی چیزی که انتظار بوده و هست این است که دستگاه مسئول تلاش خود را انجام دهد تا شبکههای اجتماعی وجود داشته باشند و مردم هم استفاده های خوب ببرند ولی در عین حال شرایطی فراهم شود که موارد مخالف عفت، اخلاق و امنیت در آنجا نباشد یا به حداقل برسد.
اژهای ادامه داد: ما تلاش میکنیم زیرساخت و ابزارهای مورد نیاز فراهم شود تا از این سیستمها که هم قابل استفاده کارهای خوب و کارهای بد دارد در زمینه کارهای خوب استفاده شود.
معاون اول قوه قضاییه گفت: در اواخر سال گذشته و اوایل امسال به ما قول دادند ظرف سه ماه تلاش میکنیم تا محتوای مجرمانه تعدادی از شبکههای اجتماعی پالایش شود تا این شبکهها مسدود نشوند و باشند و هم در عین حال محتوای مجرمانه توزیع نشود.
وی ادامه داد: چند ماه از این قضیه گذشته که این امر صورت نگرفت و به دستور آیتالله آملی لاریجانی خطاب به وزیر ارتباطات نامهای نوشته تا سازوکار مورد نیاز فراهم شود تا مردم محروم از استفاده خوب شبکههای اجتماعی نشوند.