آب فراوان بهترین کمک به قربانی اسیدپاشی

یک متخصص طب اورژانس شست‌و‌شو با آب را بهترین راه نجات قربانی اسیدپاشی دانست و گفت: شست‌وشوی مداوم با آب به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی نواحی سوخته بهترین کمک به فردی که دچار اسیدپاشی شده است؛ چرا که این اقدام علاوه بر کاستن عمق سوختگی از بروز التهابات و کوری چشم جلوگیری می‌کند.
کد خبر: ۴۴۴۳۰۹
|
۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵ 24 October 2014
|
13204 بازدید
یک متخصص طب اورژانس شست‌و‌شو با آب را بهترین راه نجات قربانی اسیدپاشی دانست و گفت: شست‌وشوی مداوم با آب به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی نواحی سوخته بهترین کمک به فردی که دچار اسیدپاشی شده است؛ چرا که این اقدام علاوه بر کاستن عمق سوختگی از بروز التهابات و کوری چشم جلوگیری می‌کند.

دکتر داوود فارسی در گفت‌وگو با ایسنا درباه اقدامات لازم هنگامی که فردی قربانی اسیدپاشی شده است، گفت: به اطرافیان توصیه می‌شود در هنگام مواجه شدن با فرد سوخته توسط مواد شیمیایی، سریعا قسمت‌های سوخته را با آب با فشار زیاد به مدت طولانی 15 تا 20 دقیقه شست‌وشو دهند تا مواد قلیایی رقیق‌تر شود.

وی ادامه داد: شست‌وشو با آب باعث رقیق‌تر شدن مواد قلیایی و کاهش التهاب ناشی از سوختگی می‌شود و از بروز سوختگی‌های بسیار عمیق جلوگیری می‌کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه نباید به نواحی آسیب دیده دست زد و آن را دستکاری کرد گفت: قدم بعدی انتقال این افراد به اولین اورژانس و به خصوص مراکزی که درمان سوختگی آنجا وجود دارد است تا اقدامات اولیه روی این افراد انجام شود.

فارسی با اشاره به اینکه به طور معمول سوختگی در نواحی حساس بدن است و فرد دچار درد شدید می‌شود، بیان کرد: احتمال عفونت در این سوختگی‌ها بالاست. بنابراین بعد از بستری شدن در بیمارستان باید برای این افراد آنتی بیوتیک مناسب تجویز شود و روزانه چندین نوبت پانسمان تعویض شود و تا آنجایی که می‌شود بافت‌های از بین رفته که زمینه‌ساز بروز عفونت می‌شود از سطح پوست برداشته شود تا بافت به صورت یک بافت زنده بازگردد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟