کارانه‌های چندمیلیونی برای برخی پزشکان

گفته می شود با ابلاغ کتاب جدید تعرفه های پزشکی در فاز سوم اجرای طرح تحول نظام سلامت، کارانه دریافتی برخی پزشکان به یکباره سیر صعودی پیدا می کند.
کد خبر: ۴۵۶۹۱۶
|
۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۹ 10 December 2014
|
13081 بازدید
|
گفته می شود با ابلاغ کتاب جدید تعرفه های پزشکی در فاز سوم اجرای طرح تحول نظام سلامت، کارانه دریافتی برخی پزشکان به یکباره سیر صعودی پیدا می کند، بطوری که صحبت از کارانه های چند ده میلیونی است.

به گزارش مهر، صحبت از کارانه های 100 میلیونی و بالاتر است اما مسئولان وزارت بهداشت معتقدند چنین چیزی نیست و حداکثر کارانه ای که برخی پزشکان در فاز سوم طرح تحول سلامت دریافت می کنند، به 60 میلیون هم نمی رسد. این در حالی است که برخی پزشکان، روایت دیگری از کارانه ها دارند و معتقدند که سقف این کارانه ها برای برخی پزشکان و جراحان، فراتر از این اعداد و ارقامی است که مطرح می شود.

دکتر بهزاد رحمانی رئیس انجمن جراحان عمومی ایران با بیان اینکه مهمترین وظیفه‌ای که کتاب ارزش‌گذاری نسبی خدمات بر عهده دارد، محاسبه نسبت بین اعمال جراحی بین رشته‌ای است، گفت: با اینکه انجمن ها در تدوین این کتاب مورد توجه قرار گرفتند، اما نحوه اجرا و در نهایت نتیجه کار، مطلوب نیست. وزارت بهداشت در یک سال و نیم گذشته با دعوت از انجمن‌ها به ویرایش کتاب تحت عنوان بومی‌سازی کدهای پزشکی پرداخت اما نتیجه آن قابل قبول نبود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه پیشنهادات انجمن‌ها توسط بیمه‌ها جرح و تعدیل شد، افزود: به جرات می توان گفت پیشنهاداتی که انجمن‌ها و حداقل انجمن جراحان عمومی در مورد این کتاب و محتوای آن داده بود، شاید تنها 15 درصد در کتاب جدید اجرایی شد.

رحمانی با عنوان اینکه تعدادی از همکاران این کتاب را با وضعیت ارتباط مالی بیمار و پزشک مرتبط کرده‌اند، خاطرنشان کرد: یکی از همکاران عنوان کرده بود که با ایجاد طرح تحول نظام سلامت، سهم پرداختی بیماران به 8 درصد رسیده است و نوید دادند که با اجرایی شدن این کتاب، سهم پرداختی مردم از 8 به 6 درصد کاهش خواهد یافت.

در همین حال دکتر ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، معتقد است که ماجرای کارانه های چند ده میلیونی و صد میلیونی، واقعیت ندارد.

به گفته او، بیشترین دریافت کنندگان کارانه پزشکی، جراحان قلب و مغز و اعصاب هستند.

خسرونیا افزود: واقعیت این است که درآمدها خیلی متفاوت است. پزشکی داریم که 2 میلیون می گیرد و پزشک دیگری هست که تا 70 میلیون هم دریافتی ماهانه دارد. اما، اینکه کارانه های صد میلیونی و بیشتر داشته باشیم، باید بگویم خیر.

وی گفت: بالاترین رقم دریافتی جراح قلب که عضو هیئت علمی هم باشد، 30 تا 40 میلیون است. چون او نمی تواند بیشتر از یک تا دو عمل در روز انجام دهد.

از سوی دیگر، عنوان می شود که هنوز موضوع 2.5 برابر شدن کارانه های پزشکی ابلاغ نشده و برای قضاوت در این موضوع، کمی زود است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶۳
انتشار یافته: ۲۹
محمود
|
Germany
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
بنده که درمحاسبه وپرداخت این تعرفه مشغول مباشم کارانه پزشکان بعضی رشته به بالای 200 میلیون هم می رسد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اگر یک خانم آرایشگر جوان با سواد زیر دیپلم ، درآمد آنچنانی داشته باشد و بنز و ب ام و سوار شود اشکالی ندارد ولی پزشکان باید گدایی کنند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اون خانم آرایشگر خودش این پولو در میاره، دولت بهش حقوق نمیده.
اونم از پولی که از قطع یارانه ی یه سری از مردم دیگه به دست آورده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
کسی گفته پزشکا برن گدایی کنن؟ حرف اینه که به همون بیست سی ملیونی که قبلا میگیرفتن قانع باشن، دنبال اینکه صد ملیونش کنن نباشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
چرا باید بین هیات علمی های وزارت خانه ها از نظر درآمدی این قدر تفاوت باشه
پس کو عدالت
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اقا دکتر هاشمی
وزیر محترم بهداشت
اولا تشکر می کنم از زحمات زیادی که کشیدید و واقعا تغییرات خوبی تو این حوزه رخ داده
اما یک سوال بزرگ
درآمد زیاد امسال وزارت بهداشت از محل افزایش مالیات ارزش افزوده ای بوده که به ملت تحمیل شده لذا خواهشی که داریم این مبالغ فقط صرف پرداخت به دکترها وپرستارها نشه وبه جای ان کیفیت خدمات بهتره بشه،بیمارستانها تجهیز بشه،دارو ها ارزانتر بشه و...
نه این که کرور کرور پرداخت کنید به دکتر و ...
این طوری فردا اگر ریالی پرداختی کم بشه نمیشه با این جماعت پر کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
متخصص رادیولوزی که کارش فقط ابراتوری است ماهانه بالای 150 میلیون داره
هیچ مسیولیتی هم ندارن
دکون بقالی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
چرا هیچ کس از درامد روزانه میلیونی ارایشگاه ها و مزون ها و برندها و ... دلال ها و ... نمی گوید؟ فقط منتظرید ببینید درامد پزشکی که بهترین سالهای جوانی و عمرش را در بیمارستان و کتابخانه سپری کرده الان چقدر درامد دارد؟ انصاف هم خوب چیزی است. بترسید از روزی که پزشکان برخلاف قسمی که خورده اند در مقابل این هجمه ها و توهین ها اعتصاب کنند انوقت میفهمید که سلامتی و زندگی چقدر ارزش دارد
مهندس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
والله ما از دانش آموزان ممتاز بودیم
لیسانس و فوق لیسانس از پلی تکنیک
با یازده سال سابقه ماهیانه با اضافه کاری و ... ماهیانه 2 میلیون می گیریم.
این چه مدلشه که از پول بیمه ما و مالیات ما و پول نفت باید این پزشکها حقوفهای جند ده میلیونی بگیرند.
از همه بدتر زیر میزی هم بگیرن.
والله نوبره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
يك پزشك عمومي كه از بد حادثه گرفتار سازمان بيمه سلامت شده است حتي با طرح تحول ، كه هيچ اثري در دريافتيش ندارد پس از قريب به 25 سال خدمت دريافتيش به دو ونيم مليون هم نميرسد همين پزشك در شبك در يك شيفت كاري كه معمولا 4 ساعت بيشتر نيست درامدش ميشود حدود 5-7 مليون در ماه و در يك بيمارستان دولتي در طرح تحول اگر چراح باشي گاه به صد مليون هم ميرسد!!!؟ راستي اين شكاف عظيم درامدي كه بدليل 4 سال طي دوره تخصص بوده يا اختلاف ناشي از مكان خدمت را با چه چيزي ميشود توجيه كرد!!!؟ تا حالا فكر كرده ايد يك متخصص عفوني درامدش واقعا چقدر است؟؟ كسي كه تب دارد بيشتر به يك متخصص داخلي مراجعه ميكند تا متخصص عفوني!!!!
واقعا فكر كرده ايد چرا نظام پزشك خانواده و نظام ارجاع در شهرهاي بزرگ چرا عليرغم تصريح قانئني عملياتي نميگردد؟ تا حالا كسي به اين انديشيده كه چرا عليرغم تصريح قانوني بر منع اشتغال توامان پزشكان متخصص در مراكز دولتي و خصوصي در تهران و شهرهاي بزرگ اين طرح از سوي دانشگاههاي علوم پزشكي اجرايي نميشود و بر سر اجراي ان سنگ اندازي ميشود!!!؟ راستي بار نظام ارجاع و پزشك خانواده بر دوش پزشك عمومي است يا متخصصين!!!؟ اگر قرار است بر دوش پزشكان عمومي باشد چرا از سوي دانشگاهها اين پزشگان متهم به بيسوادي و دخالت در كار پزشكان متخصص ميشوند!!!!؟ ايا به نظر شما نظام سلامت كشور براي مردم با محوريت پزشكان خانواده و نظام ارجاع داراي كاركرد است يا براي 55 پزشكان متخصص كه به درامدهاي نجومي هم قانع نيستند!!!؟ واقعا بين حداقل درامد پزشكان و حداكثر درامد انها چه معيار و ضابطه اي وجود دارد!!!؟ اصلا اين نظام سلامت معيار پذير است!!!؟ بعنوان مثال يك پزشك عمومي با بيست سال سابقه خدمت در سازمانهاي بيمه گر كه عمر و زندگيش را وقف كارشناسي پروژه هاي نظام سلامت كرده در مقايسه با يك متخصص قلب با 4 سال سابقه كار چقدر بايد دريافت نمايد؟ اين نسبت بايد چقدر باشد!!!؟1/2 يا 1/3 يا 1/4 يا 1/5 يا 1/10 يا 1/100
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
دوتاپاراگراف اولي كه كاملا با روح گزارش متضاد هست و فقط تشويش اذهان مي كنه
ستاری
|
United States of America
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
مسولان وزارت بهداشت خیلی حرف نامربوط می فرمایند.
من خودم پرسنل بیمارستان رجایی هستم.
حق پر کیس ( همان کارانه - اصطلاح قشر ما ) برای پرسنل معمولی یا حتی آزمایشگاهی یا اداری خیلی کم در حد 200-500 هزار تومان است . اما برخی از پزشکان بیمارستان ما ماهیانه این حق پرکیس ( کارانه ) بیش از 200-300 میلیون تومان نیز دریافت می کنند !!!!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟