بازداشت جاسوس خطرناک صهیونیست در نوار غزه
خطرناکترین جاسوس رژیم صهیونیستی در نوار غزه بازداشت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴ 03 February 2015
کد خبر: ۴۷۲۴۰۰
| ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴ 03 February 2015
| پایگاه امنیتی «المجد» نزدیک به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» از بازداشت خطرناکترین جاسوس رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر داد.
به گزارش فارس، پایگاه امنیتی «المجد» نزدیک به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» امروز (سه شنبه) اعلام کرد خطرناکترین جاسوس رژیم صهیونیستی در نوار غزه بازداشت شده است.
بنا به گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، المجد افزود: جاسوس دستگیر شده یکی از حرفهای های «شاباک» (سازمان اطلاعات اسرائیل) است و تا کنون اعترافات بسیار مهمی داشته است. جرم جاسوس دستگیر شده بیشتر از مشهورترین جاسوسی است که مقاومت در سال 2012 او را اعدام کرد.
بر اساس این گزارش فرد بازداشت شده 15 سال جاسوسی کرده و در طول سالهای گذشته مانند یک بانک وظیفه توزیع پول در میان دیگر جاسوسان را داشته است. وی تا کنون اسامی تعدادی دیگر از جاسوسان رژیم صهیونیستی در نوار غزه را لو داده است.
جاسوس مذکور ماموریتهای مهمی از جمله تلاش برای رسیدن به فرماندهان مقاومت در طول دو جنگ گذشته علیه غزه و نیز شناسایی محمل پرتاب موشکهای مقاومت در جنگ اخیر را بر عهده داشته است و در جنگ اخیر (2014) دهها خانه را برای هدف گیری از سوی دشمن صهیونیستی شناسایی کرده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.