ضوابط «استخدام» در آموزش و پرورش اعلام شد

کد خبر: ۶۱۵۲۱۸
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴ 17 August 2016
|
3559 بازدید
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص ضوابط استخدام در این وزارتخانه گفت: در کمترین حالت اینطور است که به ازای بازنشسته شدن هر سه نفر در آموزش و پرورش، یک نفر استخدام شود.

به گزارش فارس، سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «به ازای هر چند نفر بازنشسته در آموزش و پرورش استخدام جدید انجام می‌شود؟»، اظهار داشت: بر اساس مصوبه، در دستگاه‌های غیرحاکمیتی یک به سه است یعنی با خروج سه نفر، یک نفر وارد آموزش و پرورش می‌شود و اگر حاکمیتی باشد، به ازای هر یک نفر، یک نفر باید جذب شود.

وی افزود: به جهت اختلالی که در ساماندهی نیروی انسانی داریم و در جایی تراکم نیرو و در جایی با کمبود نیرو مواجه هستیم، در تلاش هستیم تا از این فرصت استفاده کنیم و نیرویی که بازنشسته و خارج می‌شود با اصلاح ساماندهی نیاز به ورودی جدید کاهش پیدا کند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر این نکته که کمترین حالت اینطور است که به ازای بازنشسته شدن هر سه نفر در آموزش و پرورش، یک نفر استخدام شود، خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت بر اساس اعداد و ارقام اعتقاد دارد که در سالهای 1388 تا 1392 که طرح مهر آفرین وجود داشت ظرفیت جذب آینده پیش خور شده است و یعنی آموزش و پرورش جلو جلو بیش از آنچه که ظرفیت داشته باشد را جذب کرده و سازمان مدیریت روی این موضوع یک اختلافی هم با ما دارد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟