توهین فیس بوکی به میشل اوباما

توهین نژادپرستانه فیس بوکی شهردار ویرجینای غربی به میشل اوباما بانوی اول ایالات متحده، باعث شد که وی از سمت خود استعفا دهد.
کد خبر: ۶۴۱۱۸۱
|
۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰ 16 November 2016
|
8141 بازدید
توهین نژادپرستانه فیس بوکی شهردار ویرجینای غربی به میشل اوباما بانوی اول ایالات متحده، باعث شد که وی از سمت خود استعفا دهد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از وب سایت شبکه خبری بی بی سی، یک نوشته فیس بوکی نژادپرستانه درباره میشل اوباما، پای یک شهردار در ایالت ویرجینای غربی را به میان کشیده و بسیار جنجالی شده است.

پاملا رمزی تیلور، مدیر یک موسسه غیرانتفاعی در بخش "کلی" در ایالت ویرجینیای غربی در فیس بوکش، هنگام اشاره به بانوی اول آمریکا از عبارت "میمون" استفاده کرده است.

او احساسات خود درباره ملانیا ترامپ، بانوی اول آینده آمریکا را این طور نوشته بود: "نشاط آور است، که یک بانوی اول با کلاس، زیبا و باوقار در کاخ سفید خواهیم داشت. از دیدن این میمون که کفش پاشنه بلند می پوشد خسته شده ام."

بورلی والینگ، شهردار شهر، زیر این مطلب این طور نظر داده است: "روزم را ساختی پم." پم مخفف پاملا است.

خانم والینگ، شهردار شهر "کلی" است که فقط ۴۹۱ نفر جمعیت دارد.

بنا به آماری که در سال ۲۰۱۰ گرفته شده در این شهر هیچ سیاهپوستی زندگی نمی کند.

در کل بخش "کلی" ۹ هزار نفر زندگی می کنند که ۹۸ درصدشان سفیدپوست هستند.

با اینکه این منطقه کم جمعیت است و معمولا ویرجینای غربی، ایالتی کم سر و صداست، اما این نوشته فیس بوکی در آمریکا جنجالی شده است.

بیش از یکصد و شصت هزار نفر، طوماری را امضا کرده و خواهان برکناری این دو نفر از مشاغلشان شده اند.

واشنگتن پست گزارش کرده که خانم تیلور در روز دوشنبه از سمت خود کنار گذاشته شد. روز سه شنبه هم شهردار "کلی" استعفا کرده است.

"نژادپرست نیستم"

خانم تیلور، مدیر یک موسسه غیرانتفاعی بود که به افراد مسن و کم درآمد کمک می کند. بخشی از درآمد این موسسه از بودجه فدرال و بخش دیگر آن از بودجه ایالتی تامین می شود.

خانم تیلور، به یک شبکه محلی گفته که ممکن است از نوشته او برداشت شود که او "نژادپرست" است اما اصلا قصد نداشته پیامی نژادپرستانه منتشر کند.

او گفته که قصدش از آن نوشته، صحبت درباره "جذابیت" بوده و "نه رنگ پوست کسی". خانم تیلور همچنین تهدید کرده که از "افترا زنندگان" شکایت خواهد کرد.

شهردار مستعفی هم بلافاصله نامه ای نوشته بود و ضمن عذرخواهی، گفته بود: "منظورم از آنچه که نوشتم روزی بود که در کاخ سفید تغییر اتفاق بیافتد." او هم تاکید کرده: "به هیچ وجه نژادپرست نیستم."

رئیس جمهوری همه مردم

بیش از ۶۸ درصد از مردم ایالت ویرجینیای غربی به دونالد ترامپ رای دادند.

آقای ترامپ بارها به نژادپرستی متهم شده است. از جمله شکایتی که چند سال پیش از او شده بود و او را متهم کرده بودند که در آپارتمان هایش به سیاهپوستان خانه اجاره نمی دهد. آن شکایت با توافق طرفین، در دادگاه به جایی نرسید.

رییس پیشین گروه "کو کلوکس کلان" هم از حامیان آقای ترامپ در این دوره از انتخابات بود و یکی از مشاوران ارشدش در زمان رقابت ها و به زودی در کاخ سفید فردی است که بسیاری او را دارای عقاید "برتری سفید پوستان به نژادهای دیگر" معرفی می کنند.

استیون بنن، که پیشتر مدیر یک وبسایت دست راستی بود، در رقابتهای ریاست جمهوری از نزدیک با آقای ترامپ کار کرد و حالا قرار است استراتژیست ارشد در دستگاه حکومتی دونالد ترامپ شود.

با این حال آقای ترامپ و گروهش این اتهام ها را رد می کنند و تاکید می کنند که او می خواهد رئیس جمهوری همه مردم آمریکا باشد.

همزمان گروه "مرکز حقوقی فقر در جنوب" در گزارشی گفته است که بین روز بعد از انتخابات آمریکا تا صبح روز دوشنبه ۱۴ نوامبر گزارش هایی دایر بر وقوع ۴۳۷ مورد ارعاب و آزار به دلیل نفرت دریافت کرده است.

این گروه نوشت که بسیاری از این حوادث در اشاره مستقیم به کمپین دونالد ترامپ و شعارهای آن روی داده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟