آزمون تعیین سطح فارسی آموزان حاضر در هشتادوچهارمین دوره دانشافزایی زبان فارسی بنیاد سعدی با حضور بیش از 90 درصد پذیرفته شدگانی که تاکنون به ایران آمدهاند، صبح امروز در سه بخش « آزمون چهارگزینه ای»، « آزمون نوشتاری» و « آزمون گفتاری» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سعدی، عباس نجار، مدیر آموزش بنیاد سعدی و مسوول برگزاری هشتادوچهارمین دوره دانشافزایی با اشاره به سابقه برگزاری آزمون تعیین سطح در دورههای قبلی دانشافزایی اظهار کرد: این آزمون براساس استاندارد تعیین سطح زبان فارسی مصوب بنیاد سعدی انجام شد.
وی گفت: آزمون این دوره راس ساعت 8:30 صبح در دانشگاه علامه طباطبایی آغاز و ابتدا دفترچه سوالات چهارگزینهای توزیع شد و فارسیآموزان پس از اتمام زمان پاسخگویی، دفترچه و پاسخ نامهها را تحویل دادند و برگههای آزمون نوشتاری را دریافت کردند که سه موضوع در آنها درج شده بود و فارسی آموزان می توانستند به انتخاب خود در بیش از 10 سطر یکی از موضوعات را از دیدگاه خود بنویسند.
وی ادامه داد: پس از پایان آزمون نوشتاری در ساعت 10:45 صبح، فارسی آموزان پذیرایی شده و به نوبت برای انجام آزمون گفتاری به سوالات شفاهی ارزیابان بنیاد سعدی به مدت 15 دقیقه پاسخ دادند.
وی تصریح کرد: نتایج این آزمون مشخص می کند هرکدام از فارسیآموزان در چه مواردی ضعیف هستند و لازم است در این مدت یکماه حضورشان در کلاسها، بر روی صحبت کردن بیشتر تمرکز داشته باشند یا دستور و نگارش خود را تقویت کنند.
وی با بیان اینکه تصحیح اوراق چهارگزینهای به صورت الکترونیک و با نرم افزار رایانهایی انجام شد ، گفت: پس از بررسی پاسخهای نوشتاری و ارزیابی و تحلیل آنها و همچنین ارزیابی آزمون گفتاری، با در نظر گرفتن نمره آزمون چهارگزینهایی، نتایج و براساس آن سطح فارسی آموزان تعیین خواهد شد و روز شنبه فارسیآموزان براساس سطح زبانی خود در کلاسهای مشخص شده حضور خواهند یافت.
وی از بازدید دکترسلیمی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر منشیزاده، مدیر گروه زبانشاسی دانشگاه علامه طباطبایی به همراه دکترصحرایی، معاون آموزش و پروهش بنیاد سعدی در هنگام برگزاری آزمون خبر داد.
وی خاطر نشان کرد: مقایسه نتایج آزمون پایانی دوره با نتایج آزمون تعیین سطح مشخص خواهند کرد که هرکدام از فارسی آموزان تا چه میزان توانستهاند زبان فارسی خود را ارتقاء دهند؛ که معمولا این مدت یکماه حضور در کلاسها و در کنار آن تهرانگردی و سفرهایی که خواهند داشت، به میزان بیش از یکسال آموزش در کشور خودشان تاثیر دارد.
وی در پایان گفت: همچنین در اوقات فراغت امروز، به فارسی آموزان چگونگی راه اندازی سیم کارت تلفن همراه و همچنین اتصال به اینترنت بی سیم توسط کارشناسان فناوری و اطلاعات بنیاد سعدی آموزش داده شد.