یک کارشناس طب سنتی گفت: در استفاده از توالت فرنگی روده کوچک و بزرگ در حالتی قرار میگیرند که دفع کامل و راحت صورت نمیگیرد در نتیجه این امر در دراز مدت موجب بیماری در کولون و روده میشود.
به گزارش پویا، سید جواد علوی درباره یبوست اظهار کرد: غذای مناسب، غذایی است که بعد از خوردن آن فرد به حالاتی مانند خمودگی، بیحالی، نفخ و قراقر(صدای شکم)، یبوست، اسهال و ... مبتلا نشود.
وی افزود: افرادی که به علت خشکی غالب در رودهها دچار یبوست هستند، اگر هر شب وقت خواب 200 گرم ماست را با یکی دو قاشق شکر مخلوط و مصرف کنند در کاهش یبوست کمک کننده است.
مصرف زیاد میوهها مانند آلو برای همه افراد مبتلا به یبوست جایز نیست
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: مصرف زیاد میوهها مانند آلو برای همه افراد مبتلا به یبوست جایز نیست, ممکن است این مواد در کوتاه مدت علائم یبوست را برطرف کنند اما در درازمدت باعث سردی دستگاه گوارش و یبوست میشوند.
علوی خاطرنشان کرد: نان تلیت یا ترید که ریزه کردن نان است در بعضی خوراکیهای مایع مانند آبگوشت چرب، باعث نفخ شدید و ضعف معده و یبوست شده و فقط کسانی که مزاج گرم و در هوای گرم سکونت دارند, مجاز به خوردن این نان هستند.
مزایای توالت ایرانی
وی تصریح کرد: در هنگام استفاده از توالت ایرانی یا توالت شرقی، ماهیچههای ران به قسمت پهن روده بزرگ فشار میآورد و بهتر است وزن بر روی پای چپ باشد، این کار باعث میشود در حداقل زمان، فضولات دفعی خارج شوند.
این کارشناس طب سنتی اذعان کرد: در استفاده از توالت فرنگی روده کوچک و بزرگ در حالتی قرار میگیرند که دفع کامل و راحت صورت نمیگیرد در نتیجه این امر در دراز مدت موجب بیماری در کولون و روده میشود.
علوی یادآور شد: اگر کودکان حین بازی احساس دفع داشته باشند به طور ناخودآگاه به روی پاهای خود به وضعیت چمباتمه مینشینند, این وضعیت فشار داخل شکمی را افزایش داده و به عضلات کف لگن و روده در دفع مدفوع کمک میکند.