بازدید 13377
13377 بازدید
تبلیغ فریبکارانه دارو برای درمان آلزایمر
اخیرا در فضای مجازی برخی داروهای گیاهی مانند عصاره گل سرخ به عنوان درمان کننده اصلی بیماری آلزایمر تبلیغ می شود که به درمان آلزایمر کمک شده است در صورتی که چنین نیست و آلزایمر درمان قطعی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰ 13 October 2017
کد خبر: ۷۳۸۰۷۷
| ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰ 13 October 2017
| 13377 بازدید
13377 بازدید
|
مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران گفت: اخیرا در فضای مجازی عصاره گل سرخ و زعفران را برای درمان آلزایمر تبلیغ میکنند که چنین چیزی صحت ندارد.
به گزارش مهر، معصومه صالحی اظهارداشت: دوران سالمندی همراه است با بسیاری از بیماری ها که به دلیل عدم زندگی صحیح در فرد ایجاد می شود و با تضعیف سیستم ایمنی بدن این بیماری ها خود را بروز می دهند.
وی افزود: سالمندان زیادی در کشور تنها زندگی می کنند که به تنهایی قادر به اداره ی زندگی خود نیستند و خدمات مناسبی به این افراد ارائه نمی شود.
صالحی تصریح کرد: فضا و مبلمان شهری برای رفت و آمد سالمندان و معلولین مناسب نیست و اغلب سالمندان هنگام رفت و آمد در سطح شهر با مشکل مواجه می شوند.
مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران گفت: آموزش مراقب حرفه ای و نیمه حرفه ای برای سالمندان یکی از ضروریات جامعه ست.
وی ادامه داد: ما مواد درسی این آموزش را تدوین کردیم و در سازمان فنی و حرفه ای استاندارد کرده ایم که ۲۰۰ساعت آموزش تئوری و عملی خواهند داشت ولی متاسفانه به علت نبودن فضای مناسب هنوز عملی نشده است.
صالحی تصریح کرد: ما با وزارت بهداشت و درمان وارد گفت و گو شدیم تا این آموزش ها را شروع کنیم که و بدین طریق اشتغالزایی نیز صورت می گیرد.
وی همچنین اضافه کرد: در آینده به دلیل رشد سریع سالمندی و کمبود زاد و ولد با کمبود مراقب سالمند مواجه خواهیم شد.
صالحی گفت: سند ملی دمانس نوشته شده و مراحل کارشناسی خود را در وزارت بهداشت و درمان طی کرده است و به زودی در شورای معاونین مطرح می شود.
همچنین تصریح کرد: هر یک سال تشخصیص زود هنگام بیماری آلزایمر ۵ سال معلولیت ناشی از این بیماری را به تعویق می اندازد.
مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران در خصوص داروهایی که اخیرا در فضای مجازی برای درمان آلزایمر منتشر شده است اظهار کرد: اخیرا در فضای مجازی برخی داروهای گیاهی مانند عصاره گل سرخ به عنوان درمان کننده اصلی بیماری آلزایمر تبلیغ می شود که صحت ندارد.
وی ادامه داد: گل سرخ روی خلق و خوی فرد تاثیر می گذارد و در گذشته از آن برای درمان افسردگی استفاده می کردند. از آنجا که افسردگی یکی از عوامل بروز آلزایمز است. با تاثیر نسبی گل سرخ بر روی افسردگی این برداشت می شود که به درمان آلزایمر کمک شده است در صورتی که چنین نیست و آلزایمر درمان قطعی ندارد.