پاسخ سیدعلی خمینی به اظهارات ترامپ

کد خبر: ۷۴۰۱۰۶
|
۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸ 20 October 2017
|
8232 بازدید
نوه بنیانگذار جمهوی اسلامی با اشاره به سخنان اخیر ترامپ گفت: این گاف سیاسی جز اینکه آمریکا را در دنیا منزوی کرد و جز اینکه ملت ایران را بیش از پیش با هم متحد کرد چه ثمره ای برای آمریکا داشت؟

به گزارش  ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی که امروز در پیش از خطبه های نمازجمعه تهران به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی سخن می‌گفت، با بیان اینکه این هفته چهلم  سالگرد مرحوم آیت الله  حاج آقا مصطفی خمینی را در پیش داریم، افزود: از من خواسته شد تا در این تریبون مقدس مصدع نمازگزاران بزرگوار شوم. قبل از اینکه چند کلامی را پیرامون موضوع سخن بگوییم جا دارد همه با هم برای شادی روح امام و یادگاران امام و همه شهدای بزرگوار انقلاب و دفاع مقدس و مدافع حرم فاتحه ای را قرائت کنیم.

وی با بیان اینکه در مورد شهادت حاج آقا مصطفی خمینی چند نکته به نظر من دارای اهمیت است، خاطرنشان کرد: نکته  اول در مورد اصل شهادت حاج آقا مصطفی است که در هاله ای از ابهام قرار دارد. در این جا فرصت اینکه به نحو تفصیلی روزهای پایان عمر ایشان را بررسی کنیم و رفت و آمدهای مشکوک شب آخر زندگی ایشان را باز کنیم نیست. من فقط به این نکته بسنده می‌کنم که وقتی پیکر بی جان حاج آقا مصطفی را در نجف به بیمارستان منتقل می‌کنند پزشک حاضر در بیمارستان  می گوید به طور قطع ایشان مسموم شده اند و آثار مسمومیت در بدن ایشان پیداست و اگر آقا اجازه دهند من کالبد شکافی می  کنم و این مطلب را ثابت خواهم کرد. اما امام با کالبد شکافی پیکر فرزندشان مخالفت می‌کنند و می فرمایند هر چه سریع ترپیکر ایشان را دفن کنید و بدن ایشان را پاره پاره نکنید. که پیکر ایشان به طرز عجیبی در کنار ضریح امیر المومنین(ع) دفن شد و امروز تقریبا همه کاروانهای ایرانی و غیر ایرانی که به نجف مشرف می شوند بر سر مزار ایشان حاضر می شوند.

سید علی خمینی ادامه داد: نکته ی دوم در مورد جایگاه علمی و اجتماعی ایشان است. امام در مورد ایشان فرمودند که مصطفا امید آینده  اسلام م بود و مقام معظم رهبری در تعبیری عجیب فرمودند مصطفی امید آینده ی ما و خمینی آینده ی ایران بود! یا مرحوم آیت الله  بهاءالدینی در مورد ایشان نوشته بودند ابن الامام بل هو الامام! ایشان حقیقتا یک مجتهد مسلم در با لاترین درجات اجتهاد بود. شاید کمتر کسی بداند که ایشان با اینکه کمتر از ٥٠ سال عمر کرد ،اما در این مدت کوتاه نزدیک پنجاه جلد کتاب نوشت. آن هم نه کتابهای عمومی بلکه کتابهایی در دقیقترین موضوعات تخصصی حوزوی. در فقه،  اصول،  تفسیر و فلسفه. و بنده به واسطه ی رشته ی تخصصی خودم به بعضی از کتاب‌ها به نحو دقیق مراجعه کرده ام و الحق و الا نصاف نوشته های ایشان را در غایت دقت و تعمق یافته ام.

نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: نکته دیگر در مورد نحوه ی رفتار امام در مواجهه با این مصیبت بود. امام در آن سالها که در کوران مبارزات بر علیه رژیم فاسد پهلوی بودند به هیچ در روی دادن این حادثه تزلزلی از خود  نشان ندادند. در هیچ جلسه ی عمومی در عزای این فرزند عزیز و صالح و عالم اشک نریختند تا مخالف  نهضت اندک ضعف و شکستی را در رهبری نهضت نبینند. تا جایی که بعضی از یاران نگران حال امام می شوند. و نگران می شوند که گریه نکردن به بدن و قلب امام فشار بیاورد. لذا آقای کوثری را دعوت می کنند ایشان هرچه از شهادت حاج آقا مصطفی می گویند امام اشک نمی ریزند تا اینکه مرحوم کوثری روضه ی علی اکبر صلوات الله  علیه را می خواند آنگاه امام طاقت از دست می دهند و اشکهایشان در مصیبت اباعبد الله(ع)  جاری می شود.

وی ادامه داد:  خاطره ای است به نقل از همسر امام مبنی بر اینکه  در سالهای بعد از پیروزی انقلا ب امام اجازه نمی دادند که در صدا و سیما یا ارگانهای دیگر از حاج آقا مصطفی تقدیر شود یا برای ایشان بزرگداشت برگزار شود. یکسال روز اول آبان همسر امام در حالیکه اشک می ریختند به امام می گویند که باز هم اول آبان شد و کسی از مصطفی من یادی نکرد. امام ظاهرا می فرمایند من نمی توانم برای او جلسه بگیرم یا اجازه بدهم که در صدا و سیما برای او برنامه بسازند در حالیکه جوانان مردم هر روز کشته می شوند و خانواده های مردم ایران هر یک فرزندی دارند که در راه اسلام شهید شده است. من نمی توانم برای فرزندم ویژگی ای قایٔل شوم. ما هم بهتر است مثل همه مردم صبر کنیم و برای او ختم قرآن برگزار کنیم و فاتحه بخوانیم. خداوند همه ی این بزرگان را در سایه سار رحمتش قرار دهد.

سید علی خمینی افزود: چه شخصیت عظیمی داشت امام؛ واقعا غیر قابل درک است.  انسان هرچه بیشتر در مورد این شخصیت مداقه می کند و جای جای زندگی او را می بیند بیشتر در مقابل بزرگی روح او احساس حقارت می کند. بهترین تعبیر را در این زمینه خلف شایسته و بزرگوار امام، رهبری معظم انقلاب بکار بردند. ایشان چند سال پیش در مراسم سالگرد امام بعد از اینکه نزدیک سی سال در مورد عظمت شخصیت امام سخن گفته بودند فرمودند:ما از امام زیاد سخن گفته ایم بعضی گمان می کنند اغراق کرده ایم. نه ما اغراق نکرده ایم بلکه تنها بخشی از واقعیت را گفته ایم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: نکته ی پنجم اشاره ای است به عبارتی که امام در مورد شهادت حاج آقا مصطفی به کار بردند و شهادت او را از الطاف خفیه ی الهیه دانستند. لطف خفی یعنی لطفی که آشکار نیست. ظاهرش نقمت و مصیبت است اما باطنش خیر و صلاح. انسان مومن و موحد وقتی با گوشت و پوست و استخوان خود لمس می کند که عالم محضر خداست و همه ی مقدرات عالم در طول اراده ی الهیه است و وقتی تنبه پیدا می کند که ذات باری خیر مطلق است مصیبت های ظاهریه ی دنیا را هم به آیه ی عسی أن تَکرهوا شییٔاً وهو خیر لکم عرضه می کند. اساسا در یک تعبیر زیبای برخواسته از فهم عمیق  مومن همیشه زندگیش دو سر برد است. برد برد حقیقی زندگی مومنانه است. اگر دنیا به او اقبال کند او از اقبال دنیا برای رشد معنوی و ثواب بیشتر بهره می برد و اگر روزگار به مومن پشت کند باز هم او شکر می کند و ارتقای درجه پیدا می کند.

نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی تصریح کرد: ما این مساله را در طول دوران انقلاب دیده ایم. ملت ایران جنگ را دیده، انواع و اقسام تحریم ها را دیده اینها تلخ است، ظاهری سخت دارد اما اینکه امام بزرگوار و رهبری عزیز از جنگ و تحریم به عنوان لطف و نعمت یاد می کردند از این باب بود که ما باید به هر اتفاقی به چشم فرصت استفاده کنیم. اصل جنگ تلخ بود ولی ملت ایران از دل این تلخی شیرینهایی استخراج کرد که در همه ابعاد بی نظیر بود. تحریم گزنده است ولی در طول این سالها ما از این تهدیدها فرصت ساخته ایم.

وی تاکید کرد: امروز بدبین ترین منتقدان نظام جمهوری هم می نمی توانند انکار کنند که به برکت راهی که امام پایه ریزی کرد و رهبری معظم انقلاب با استقامت مثال زدنی دنبال کرد، جمهوری اسلامی از هر زمان دیگر مستحکم تر و عزیز تر و در  مسایٔل بین المللی پرنفوذتر از همیشه است. اگر در سالهای پیش از انقلاب کوچکترین سیاستهای این مملکت با دخالت مستقیم اربابان انگلیسی و آمریکایی تنظیم می شد و اگر در کمال وقاحت عزت ایران و ایرانی را با کاپیتو سیون(که این هفته مصادف با پیام مهم امام در اعتراض به این  لایحه خفت بار هم هست) لگد مال می کردند امروز ما شاهد این هستیم که رییس جمهور منزوی امریکا از آن سوی دنیا فقط حرفهای پوچ می زند. حرفهای بی معنا و خالی!

سید علی خمینی ادامه داد:من وقتی کلام ترامپ را ملاحظه کردم ناخود آگاه در ذهنم کودکی مجسم شد که از فرط استیصال و عجز فقط جیغ و داد می کند. ترامپ به کودکی می ماند که از فرط عجز به فریاد روی آورده است. اما نتیجه ی این صحبتها چه شد؟ این گاف سیاسی جز اینکه آمریکا را در دنیا منزوی کرد و جز اینکه ملت ایران را بیش از پیش با هم متحد کرد چه ثمره ای برای آمریکا داشت؟ جز اینکه ما بیش از پیش فهمیدیم که خوی استکباری سردمداران آمریکا تغییری نکرده و متاسفانه اینها هنوز آدم نشده اند چه حاصلی داشت. ملت ایران با تجربه ی تاریخی خود و کشورهای دیگر به خوبی می داند خوی استکبار، سیری پذیر نیست.

نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی تصریح کرد: ما باید بدانیم که حتی اگر از تمام نیروی دفاعی و انرژی هسته ای بگذریم و حتی اگر نفت و گازمان را هم تقدیم آنها کنیم آنها سیر نمی شوند چراکه این خصلت خوی استکباری است. مرگ بر آمریکا، آرزوی مرگ برای این خوی استکباری است. نه آرزوی مرگ برای مردم و حتا مسیٔول  آمریکایی! من می خواستم بگویم صحبتهای اخیر رییس جمهور آمریکا از مصادیق لطف خفی است اما دیدم این بی انصافی است. این صحبتها مصداق لطف جلی و آشکار است. کدام سخن و اقدام می توانست این مقدار تجلی وحدت ملت ایران باشد؟

وی اضافه کرد:اگر کوچکترین شناختی و فهم سیاسی ای می داشتند می  فهمیدند که بکار بردن واژه ی جعلی خلیج عربی چقدر نابخردانه و ناصحیح بوده! صحبتهای اخیر ترامپ مایه ی دلگرمی است. نشانه ی این است که دست دشمنان نظام جمهوری اسلامی چقدر خالی است. کما اینکه اصل مناقشه بر سر مسأله ی هسته ای ما هم همینطور است. غرب اصل جمهوری اسلا می و گفتمان و لایت فقیه را پذیرفته، اصل حضور جمهوری اسلامی در دنیا و صدور پیام انقلاب را پذیرفته و جالب است که در مسأله ای فریاد می کند که اصل  هدف ما نیست.

وی در پایان یادآورشد:داد می زنند که ایران نباید به سلاح هسته ای دست یابد! خوب مگر ما می خواهیم به سلاح هسته ای دست پیدا کنیم؟ در عرف سیاست این کار فرار از شکست تلقی می شود. یعنی بیایید برای دشمن خودتان هدفی قرار دهید که هدف او نیست. و بعد بگویید ما موفق شدیم که نگذاریم طرف مقابل به هدفش برسد! این پروپاگاندای سیاسی برای این است که شکست پذیرفته نشود! البته ما منکر وجود مشکلات در کشورمان نیستیم! منکر وجود فقر، بیکاری، و فساد در بخشهایی از کشور نیستیم. و الحمدلله  مردم ما همانطور که امام می خواست چشمان تیز بینی دارند و  نسبت به انحرافات حساس هستند.ما به تعبیر مقام معظم رهبری تا رسیدن به قله ها فاصله داریم. اما طی همین  مقدار از مسیر با این همه دشمنی ها و اختلا فات و جنگ، معجزه ای بوده که بدست ملت ایران تحقق یافته و انشاء الله  از این به بعد مسیرمان راحت تر از گذشته خواهد بود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟