تحقیق و تفحص از دو باشگاه پرسپولیس و استقلال

کد خبر: ۷۶۷۴۵۷
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۶ 24 January 2018
|
3565 بازدید

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از منابع، مصارف و نظام مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال طی ۱۰ سال گذشته در کمیسیون فرهنگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیده فاطمه ذوالقدر گفت:‌ بر اساس مصوبه کمیسیون فرهنگی، از دو باشگاه پرسپولیس و استقلال طی ۱۰ سال گذشته در حوزه منابع، مصارف و نظام مدیریت هر دو باشگاه تحقیق و تفحص خواهد شد.

نماینده مردم تهران از عضویت ۱۰ نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی در هیات تحقیق و تفحص از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس سخن گفت.

وی همچنین از طرح سوال حبیب‌الله دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس سخن گفت و افزود: قلمروی سوال ایشان از وزیر ورزش و جوانان که درباره پروژه‌های ناتمام ورزشی استانی به ویژه در استان سیستان و بلوچستان بود، ملی شناخته شد و به دلیل قانع نشدن ایشان از پاسخ‌های وزیر ورزش و جوانان این سوال به صحن علنی مجلس ارجاع داده شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟