مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

آتش‌سوزی در هتل «کاسموس» مسکو

کد خبر: ۷۷۳۶۴۸
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 12 February 2018
|
4082 بازدید

خبرگزاری تاس از وقوع آتش‌سوزی گسترده در هتل «کاسموس» مسکو خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری تاس، این خبرگزاری از وقوع آتش‌سوزی گسترده در هتل «کاسموس» مسکو خبر داد. آتش سوزی از طبقه پانزدهم هتل کاسموس آغاز شده و به سرعت در حال سرایت به دیگر طبقات این هتل بزرگ ۲۵ طبقه است.

نیروهای امدادی و آتش نشانی در محل حادثه حاضر شده اند و کار انتقال میهمانان و پرسنل هتل ادامه دارد. هم اکنون ۲۳ تیم آتش نشان با تجهیزات کامل اطفای حریق در محل آتش سوزی هستند.


اداره موقعیت های اضطراری مسکو اعلام کرده تا دقایقی دیگر کار انتقال میهمانان و پرسنل به پایان می رسد. تاکنون گزارشی درباره کشته ها یا مجروحان احتمالی منتشر نشده است.

هتل کاسموس مسکو با یک هزار و ۷۷۷ اتاق در ۲۵ طبق، از هتل های بزرگ و مجلل مسکو بشمار می‌رود که در سال ۱۹۸۰ میلادی، همزمان با بازی‌های المپیک همان سال افتتاح شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت