در جلسه هیات عالی جذب به پیشنهاد وزیر بهداشت، اعضای هیات مرکزی جذب وزارت بهداشت انتخاب و معرفی شدند.
به گزارش مهر، جلسه ۲۰۹ هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کی نژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه به پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با رای اعضای هیات عالی جذب دکترمحمد شریفزاده، دکتر سید مصطفی شریفیان، دکتر عبدالرحمن رستمیان، سید علی حسینی، محمود کاظمی و دکتر شهربانو نخعی به عضویت هیات مرکزی جذب این وزارتخانه انتخاب شدند.
در ادامه جلسه، پس از طرح موضوع آمار ماندگاری پروندهها در دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط دبیر هیئت عالی جذب؛ رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی این وزارت در پاسخ گفت: با روسای دانشگاههایی که مشکل داشتند تماس گرفته شده و آنان اعلام کردهاند که تعداد زیادی پرونده در مرحله غربالگری رد شده اند و دانشگاهها نیز در حال پیگیری هستند.
کی نژاد در این زمینه گفت: به محض اینکه افراد متقاضی جذب بلاتکلیف می مانند ممکن است تصمیماتی بگیرند که به مصلحت کشور نیست.
وی افزود: باید هیاتهای مرکزی جذب، با رؤسای دانشگاههایی که درآن دانشگاهها تأخیر وجود دارد جلسه برگزار کرده و مشکلات را رفع کنند.
سپس مقرر شد طی نامهای به دانشگاهها اعلام شود که نماینده گروههای علمی و دانشکدهها می توانند در جلسات هیات اجرایی جذب دعوت حضور داشته باشند.
اعضای هیات عالی جذب همچنین مقرر کردند کمیته تجدید نظر و رسیدگی به شکایات توسط هیات مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شود.
در ادامه جلسه، پس از توضیحات دکتر جواد محمدی، دبیر هیئت عالی جذب، در مورد استخراج شاخصهای ارزیابی دانشگاهها از منظر اجرای فرآیند جذب در وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای اسناد بالا دستی، مقررشد این شاخصها تدوین در جلسه آتی بررسی شود.
بررسی نحوه توزیع بودجه جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ دستور بعدی جلسه هیات عالی جذب بود، که پس از ارائه گزارش مزبور اعضای هیات عالی جذب ضمن انتقاد به نحوه توزیع این بودجه بین دانشگاهها، خواستار واگذاری توزیع این بودجه به مرکز جذب اعضای هیات علمی این وزارت شدند.
در ادامه جلسه، نماینده سازمان اداری و استخدامی گزارشی از مجوزهای اعطاء شده برای جذب اعضای هیات علمی دانشگاهها از جانب این سازمان ارائه کرد و گفت: بر اساس نسبت استاد به دانشجو و قانون برنامه ششم توسعه مجوزها توزیع می شد که از ۱۲هزار مجوز در اختیار وزارت علوم ۵۰۰ مجوز هنوز استفاده نشده است و اجازه تخصیص ۷۰۰ مجوز در سال ۹۶ داده شده است. برای نخبگان نیز در دو نوبت ۱۰۰ مجوز بنا به نیاز صادر شده است.
نماینده سازمان اداری و استخدامی ادامه داد: عدم رعایت نسبت استاد به دانشجو در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باعث تأخیر اعطای مجوز به این وزارت شده است.
در ادامه جلسه رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید آمار متعهدین خدمت همراه با اعضای هیات علمی توسط سازمان اداری و استخدامی در نظر گرفته شود و این دو حوزه از هم تفکیک شوند تا آمار نسبت استاد به دانشجو به نسبت مورد نظر برنامه ششم توسعه برسد.
همچنین رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نابسامانی توزیع ردیف استخدامی در دانشگاهها گفت: اطلاعات مربوط به این موضوع باید در اختیار ما قرار گیرد.