راه انتقال تب کریمه چیست؟

کد خبر: ۸۲۱۲۰۷
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰ 31 July 2018
|
4937 بازدید

مدیرکل بهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور گفت: امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد به دلیل مصرف گوشت قرمز در ایران وجود ندارد زیرا گوشت دام هایی که در قصابی‌ها وجود دارد تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور هستند

به گزارش تسنیم، کریم امیری مدیرکل دفتربهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور، با بیان اینکه امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد ناشی از مصرف گوشت در ایران وجود ندارد اظهار کرد: گوشت دامهایی که به قصابی‌ها وارد می‌شوند مهر دامپزشکی دارد و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی ذبح و عرضه شده اند؛ بنابراین مشکلی برای مصرف ندارند و افراد می‌توانند با خیال راحت از آنها استفاده کنند.

وی افزود: اگر افراد اقدام به کشتار دام زنده در منزل خود نکنند و به دام نزدیک نشوند امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به آنها وجود ندارد.

مدیر کل دفتربهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تنها چوپانان و افرادی که با دام سروکار دارند ممکن است به این بیماری مبتلا شوند برای همین منظور به آنها توصیه می‌شود به موقع اقدام به سمپاشی کنند و دام خود را خود کشتار نکنند و در صورتی که نیاز به گوشت دارند با بردن دام خود به کشتارگاه و ذبح بهداشتی آن، بعد از 24 ساعت نگهداری در سردخانه مصرف کنند.

بنابراین گزارش، درصورتیکه گوشت بعد از ذبح به مدت 24 ساعت در فضای سردخانه ای نگهداری شود امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان وجود ندارد.

روز گذشته در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم اعلام شد که در سال جاری 56 نفر در کشور به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که این امر منجر به فوت 7 نفر از آنها شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟