استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: در سال ۵۷ حدود ۱.۴ درصد از اعضای هیات علمی زن بودند که اکنون ۲۴ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند و نسبت به قبل از انقلاب ۱۷ برابر رشد دارد.
به گزارش مهر، نشست شنبه های انقلاب، با موضوع دستاوردهای آموزش عالی طی ۴۰ سال گذشته در دانشگاه تهران برگزار شد، رجبعلی برزویی با ارائه گزارشی از جمعیت دانشجویی و مراکز آموزش عالی در قبل و بعد از نقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر حدود ۴ میلیون و ۱۵۰ هزار دانشجو داریم که نسبت به سال ۵۷ حدود ۲۳ برابر شده است.
وی ادامه داد: بیشترین رشد جمعیت دانشجویی مربوط به سال های ۸۴ الی ۸۹ است و اعضای هیات علمی با احتساب وزارت بهداشت حدود ۹۰ هزار عضو هستند که نسبت به سال ۵۷ حدود ۱۲ برابر رشد داشته است.
استاد دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در سال ۵۷ حدود ۱.۴ درصد از اعضای هیات علمی زن بودند که اکنون ۲۴ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند و در واقع نسبت به قبل از انقلاب رشد ۱۷ برابری داشته اند.
وی ادامه داد: تعداد دانشگاه ها از ۲۳۲ دانشگاه به ۲۴۶۸ دانشگاه رسیده است و تعداد دانش آموختگان زن از ۶ درصد در سال ۵۷ به ۴۵ درصد رسیده و اکنون ۲۲.۷ درصد زنان ایرانی دارای تحصیلات تکمیلی هستند.
برزویی خاطرنشان کرد: ۱۰ مرکز آموزشی عالی در حوزه بهداشت اکنون به ۵۲ دانشگاه افزایش یافته و تعداد دانشجویان پزشکی ما از ۱۵ هزار دانشجو به ۱۰۰ هزار دانشجو رسیده که ۴۲ برابر دانشجوی پزشکی نسبت به قبل از انقلاب رشد داشته است.
وی ادامه داد: اگر اکنون در حوزه علم و فناوری حرف اول را می زنیم به خاطر توسعه آموزش عالی است.