عدم پیوستن به FATF نوعی خود تحریمی است

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: عدم پیوستن به FATF و تصویب نشدن لوایح مرتبط با آن نوعی خود تحریمی است که محدودیتهای زیادی را متوجه سیستم بانکی کشور می کند.
کد خبر: ۸۳۹۵۶۵
|
۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰ 03 October 2018
|
5204 بازدید

الیاس حضرتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: باید بدانیم که این موارد عملکردی زیرساختی دارند و برای رشد اقتصادی پایدار همگی الزامی هستند و ما باید قبل از اینکه با آن مخالفت کنیم بدانیم که اگر ما همچنان از بسیاری از نهادهای مالی دور باشیم چه آسیب‌هایی به مراودات مالی و بانکی و درنتیجه به اقتصاد کشور وارد خواهد شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:از جهت دیگر باید توجه کرد که سیستم بانکی ما در شرایط فعلی توان تحمل چالش جدید را ندارد و عدم تصویب آن مشکلات اساسی برای ما ایجاد می کند و بی توجهی به این مشکلات و نپیوستن به FATF به مصلحت کشور نیست.

الیاس حضورتی افزود:در جهت تسریع روابط مالی واقتصادی FATFنقش کلیدی دارد و قطعا برای عبور از بسیاری از محدودیت ها و موانع می توان از ظرفیت های آن بهره برد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟