واکنش لهستان به احضار کاردار این کشور در تهران

کد خبر: ۸۶۹۵۰۹
|
۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۳ 13 January 2019
|
12780 بازدید
|
۵

وزارت خارجه لهستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد کاردار این کشور در تهران به طرف ایرانی گفته است که ورشو معتقد است که جامعه بین‌الملل حق دارد در مورد موضوعات جهانی و منطقه‌ای بحث کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، پس از آنکه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تصمیم لهستان برای میزبانی از یک نشست ضدایرانی کاردار این کشور را احضار کرد، وزارت خارجه لهستان روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای بر حق خود برای برگزاری چنین نشستی پافشاری کرده است.

در این بیانیه با اشاره به دیدار کاردار این کشور با رئیس اداره اول اروپای شرقی وزارت امور خارجه ایران، آمده است: «دیپلمات لهستانی محتوای کنفرانس وزارتی در مورد خاورمیانه را که در ماه فوریه امسال در ورشو و به صورت مشترک با ایالات متحده برگزار می‌شود، تشریح کرد.»

این بیانیه می‌افزاید: «به عقیده ما، جامعه بین‌الملل این حق را دارد که موضوعات مختلف منطقه‌ای و جهانی را به بحث گذاشته و لهستان هم [این حق را دارد] که کنفرانسی را برگزار کند که هدف آن ایجاد بستری برای اقداماتی برای ترویج ثبات و شکوفایی در منطقه خاورمیانه است.»

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه امسال نشستی به میزبانی لهستان برگزار می‌شود که عنوان رسمی آن «آینده خاورمیانه» است، اما بیش از هر چیز بر ایران متمرکز است. به گفته پامپئو، در این نشست که با مشارکت وزرای خارجه کشورهای مختلف و همچنین «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برگزار می‌شود، تلاش خواهد شد تا اتحادی علیه ایران شکل گیرد. هنوز اسامی کشورهایی که در این نشست حضور می‌یابند، اعلام نشده است.

در واکنش به میزبانی لهستان از این نشست، امروز (یکشنبه) «ویچخ اونلت» کاردار این کشور به وزارت امور خارجه ایران احضار شد. بنا بر اعلام سخنگوی وزارت امور خارجه، طرف ایرانی در این دیدار «مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران نسبت به اقدام طرف لهستانی در همراهی با آمریکا برای برگزاری این کنفرانس را اعلام داشته و گفت این یک حرکت خصمانه از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران است و انتظار می‌رود لهستان از همراهی با آمریکا در برگزاری این کنفرانس خودداری نماید.»

لهستان که دولتی راستگرا دارد، از جمله نزدیک‌ترین کشورهای اروپایی به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکاست و به واشنگتن پیشنهاد داده که یک پایگاه نظامی بزرگ در این کشور تأسیس کند. رئیس‌جمهور لهستان از این پایگاه با عنوان «دژ ترامپ» یاد کرده است. ورشو هرچند به ظاهر از توافق هسته‌ای با ایران حمایت کرده، اما از معدود کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که از امکان همراهی با تحریم‌های آمریکا نیز صحبت کرده و از دیگر کشورهای اروپایی خواسته با سیاست واشنگتن در قبال ایران همراه شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
حالا متوجه شدید چرا احمدی نژاد کار درستی می کرد کنفرانس ضد هلوکاست برگزار می کرد؟ چطور بررسی یک رویداد تاریخی که مال 70 سال پیش هست شنیع هست اما برگزاری کنفرانس ضد یک کشور و یک ملت در حال حاضر حق لهستان هست؟ اروپایی ها و آمریکایی ها فقط زبان زور و لجاجت را می فهمند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
اصولا کشورهای ضعیف همیشه باید سمت یک نفر غش کنن دیگه... این هم خوب طرف قوی تر غش میکنه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
لهستان عزیز بهتر است در مورد "مسائل جهانی " زیر هم گفتگو شود : کشتار فلسطینی ها در غزه - کشتار زنان و کودکان بی گناه در یمن توسط شیوخ گاو آل سعود - سرکوب مردم معترض فرانسه توسط پلیس این کشور - گرسنگی و فقر در انگلیس - هوچی گری امریکایی ها در قبال معاهدات بین المللی - دخالت کشورهای غربی در سوریه و عراق و افغانستان - سرکوب مردم مظلوم بحرین توسط رژیم دست نشانده امریکاییسعودی آل خلیفه - تعطیلی دولت امریکا و...
وگرنه این مسخره بازی ها و دوگانگی ها را جمع کنید
ناشناس
|
Germany
|
۰۷:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
پس از این به بعد لهستان هم رفت جز کشورهای متخاصم مثل آمریکا اسراییل کانادا انگلیس عربستان و بقیه دنیا.
پاسخ ها
دانشگاهی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
الهستان اصلاً کشور مهمی نیست که بخواهد در لیستی قرار بگیرد. زمانی دم روسیه بود و حالا هم دم امریکا.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟