افزایش جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور

کد خبر: ۸۷۴۹۹۱
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۷ 02 February 2019
|
3260 بازدید

معاون همکاری های علمی و سازمان های تخصصی وزارت علوم از افزایش جذب نخبگان خارج در دانشگاه های داخل خبر داد و گفت: سال گذشته ۱۵۰ نخبه خارج از کشور توسط دانشگاه های داخل جذب شدند.

به گزارش مهر، عطاالله کوهیان درباره جذب نخبگان گفت: یکی از سیاست‌های کلانی که برعهده ما گذاشته شده، جذب نخبگان است این جذب شامل ایرانیان مقیم خارج و نخبگان از سایر دانشگاه ها می شود.

وی ادامه داد: برهمین اساس وزارت علوم یک اساسنامه تایید و به دانشگاه های مختلف ابلاغ کرد تا جذب نخبگان انجام گیرد.

معاون همکاری‌های علمی و سازمان های تخصصی وزارت علوم افزود: برخی از این نخبگان به صورت دایم و برخی به صورت موقتی جذب می شوند که اساسنامه وزارت علوم در قالب جذب دایم و موقت برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: اساتیدی که شرایط لازم را داشته و بتوانند با اساتید داخلی پروژه مشترک، برنامه آموزشی و کنفرانس های مشترک برگزار کنند، به آنها هزینه داده می شود تا در دانشگاه ها جذب شود.

کوهیان ادامه داد: برای جذب دایم نخبگان نیز، اساتید جوانی که از خارج می آیند حمایت شده و شرایط اولیه برای آنها فراهم می شود بطوریکه آمار جذب نخبگان ما هر سال افزایش می یابد.

وی افزود: در سال جاری نیز یک مقدار محدودیت بودجه ای داشته ایم ولی درسال گذشته بالغ بر ۱۵۰ مورد نخبگان خارج از کشور جذب و حمایت شدند، آمار امسال نیز کمتر از سال گذشته نبوده و تمام دانشگاه ها دراین خصوص فعال هستند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟