ویلاهای ۲۰۰ تا ۷۰۰ میلیاردی در باستی هیلز لواسان
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ساخت شهرکهای لاکچری نظیر باستی هیلز در لواسان در نظام اسلامی تعجب برانگیز است، گفت: تصمیم قوه قضاییه در برچیدن حصارهای این شهرک نقطه عطفی در تصمیم مسئولان بود. سید احسن علوی در گفتوگو با ایسنا درباره ساخت و سازهای غیرقانونی یا غیرمجاز در شهرک باستی هیلز لواسان بیان کرد: اینکه ساختوسازها در این شهرک قانونی انجام شده است یا نه را باید از شهرداری پرسید؛ اما آنچه اعلام شده این است که قیمت هر یک از ویلاهای این شهرک بین ۲۰۰ میلیارد تا ۷۰۰ میلیارد است. وی در ادامه اظهار کرد: گویا این شهرک توسط گیتهایی از محیط اطراف جدا شده بودند و تنها افراد خاصی اجازه ورود به آن را داشتهاند. وجود چنین شهرکهایی در جمهوری اسلامی عجیب است. وجود چنین شکاف طبقاتی در جامعه جای سؤال دارد. اقدام قوه قضاییه در برچیدن گیتهای اطراف این شهرک نقطه عطفی در تصمیم مسئولان است.
چرا قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مورد ائمه جمعه به کار گرفته نمیشود؟
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اگر قانون منع به کارگیری بازنشستگان خوب است، چرا درباره آن دسته از ائمه جمعه که حداقل یکی دو دهه از سن بازنشستگی عبور کردهاند، اجرا نمیشود؟ خوشبختانه در میان ائمه جمعه افراد واجدشرایط و موفق نیز داریم ولی وجود کسانی که فاقد ویژگیهای لازم هستند و با سخنانشان مشکلآفرینی میکنند، چهره کلی نمازجمعه را خدشهدار میکند. در دهههای اخیر انرژی و پول زیادی برای ساختن مصلی در شهرهای مختلف صرف شده ولی برای ارتقاء سطح کیفی ائمه جمعه سرمایهگذاری قابل توجهی نشده است و در نتیجه نمازخانه داریم ولی نمازگزار نداریم و تعداد نمازگزاران جمعه سراسر کشور در هر جمعه در مقایسه با جمعیت نمازخوان، بسیار ناچیز است. مهمتر اینکه وجود جوانها در نمازجمعه بسیار اندک است. این، یعنی ائمه جمعه با نسل کنونی رابطه چندانی ندارند. به جای اینکه بر این واقعیت چشم ببندیم، به این سؤال پاسخ بدهیم که با این وضعیت، چگونه میخواهیم همراهی نسلهای آینده را با انقلاب و نظام تضمین کنیم؟ یکی از کارهای خوب آیتالله جنتی این بود که از امامت جمعه تهران کنار رفت. هماکنون حداقل در پنج مرکز استان نیاز به کنار رفتن ائمه جمعه بشدت احساس میشود. بعضی بهدلیل کهولت سن، بعضی به دلیل افراطی بودن و بعضی به دلیل عدم مقبولیت و نداشتن قدرت جذب. در شهرهای کوچک نیز به یک تجدیدنظر اساسی در مورد ائمه جمعه احساس نیاز میشود و در مجموع این سنگر بسیار مهم و تأثیرگذار برای آنکه بتواند واقعاً تاثیرگذار باشد به یک پالایش اساسی نیازمند است.
تقلید از برنامه عصر جدید، پسر دوازده ساله را به کشتن داد
پسر دوازده ساله بابلی که به تقلید از یک برنامه تلویزیونی در حال انجام حرکات نمایشی با ریسمان بود دچار خفگی شد و جانش را از دست داد. اقدام این نوجوان هنگامی رخ داده که اعضای خانواده او برای انجام کاری به بیرون از خانه رفته بودند و سهیل در خانه تنها بود اما پس از مراجعه به خانه با جسد حلق آویز فرزندشان مواجه شدند. سهیل نصیرایی ساکن بخش گتاب روستای کرتیچکلا (بالا میرکلاء) بابل بود. به گفته خانوادهاش وی با دیدن حرکات نمایشی در برنامه تلویزیونی عصر جدید قصد انجام این حرکات را داشته که بهدلیل نداشتن مهارت و آشنایی کافی با فنون ریسمان پروازی جان خود را از دست داد. جسد قربانی برای تعیین علت و زمان دقیق مرگ به پزشکی قانونی انتقال داده شده است.
وزیر بهداشت: با دو میلیون یورو ارز دولتی، به جای فنر قلب، کابل برق وارد کردند
در سومین جلسه هیأت امنای مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت در جمع خبرنگاران افزود: حدود چهار ماه است که گروههایی به صورت چراغ خاموش در زمینه ارزهایی که توسط شرکتهای واردکننده تجهیزات پزشکی گرفته شده است، کار میکنند. در زمینه اینکه این ارزها کجا مصرف شده و چه کسانی دریافت کرده اند، عدهای تخلفاتی داشتند که در حال رسیدگی هستیم و با این موارد برخورد قانونی میکنیم. وزیر بهداشت با بیان اینکه داروهای تاریخ مصرف گذشته در برخی موارد وارد شده است گفت: با این موضوعها برخورد میکنیم. همچنین با دو میلیون یورو ارز دریافتی، به جای استنت قلب، کابل برق وارد شده است. مواردی نیز وجود دارد که با دریافت ارز دولتی، تجهیزات وارد شده و به بخش خصوصی منتقل شده است. در تجهیزات پزشکی سامانه به روزی ایجاد میکنیم تا مشاهده شود چه کسی ارز دریافت و چه چیزی وارد کرده است. درباره دارو نیز ثبت و ضبط درست نبوده است. این قول را میدهم که برای حمایت از بیت المال از هیچ کاری کوتاهی نمیکنیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.