احمد میرعلایی از زمان فیلمبرداری، جزئیات لوکیشنها، پایان نگارش فیلمنامه سریال «موسی(ع)» و شرایط رو به بهبود درمانی جمال شورجه خبر داد.
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، فرجالله سلحشور نویسنده و کارگردان «یوسف پیامبر(ع)» اعلام کرد که برای حضرت موسی(ع) سریال میسازد. در اواسط نگارش فیلمنامه بیمار شد و پس از مدت کوتاهی درگذشت. جمال شورجه کارگردانی کار را پذیرفت و چند صباحی است در بستر بیماری به سر میبرد. احمد میرعلایی از مراحل رو به بهبود درمانی او خبر داده و اعلام کرد انشاالله جمال شورجه هرچه زودتر با صحت و سلامت کامل در کنار گروه «موسی(ع)» قرار میگیرد.
شورجه در زمان بستری بیمارستان هم نگران سریال «حضرت موسی(ع)» بود و میگفت که این سریال متوقف نشده و نمیشود. امروز هم در بستر بیماری و گذراندن مراحل درمانی، مشاورهها و نظارتهای خودش را دارد. میرعلایی به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: جمال شورجه انشاالله با گذراندن موفقیتآمیز مراحل درمانی هرچه زودتر به روال عادی خودشان بازمیگردند. از ابتدا هم تکلم، هوش و حافظهشان به خوبی کار میکرد و هیچمشکلی نداشتند حتی دوستان از نظرات و مشاورههای ایشان بهره میبرند.
تهیهکننده سریال تلویزیونی «موسی(ع)» در خصوص فیلمنامه، توضیح داد: این روزها مراحل پیشتولید را پیگیری میکنیم، ساخت دکورها و کار سولهها و کارگاههای لباس و تجهیزات را دنبال میشود. نگارش فیلمنامه تمام شده ولی در مرحله بازنگری قرار دارد. انشاالله زمستان امسال کار را کلید میزنیم.
میرعلایی در پاسخ به این سوال که «موسی(ع)» در لوکیشنهای ایران ساخته میشود و یا به خارج از ایران میروید، تأکید کرد: در شهرک سینمایی کار دکورسازی ادامه دارد و میخواهیم بخشی هم از فضای مجازی و... استفاده کنیم. البته به دکورهای دیگری نیاز دارد حتی در خارج از کشور اما ما سعیمان بر این است که دکورها در ایران باشد. و ما ایران کار کنیم، چون برای رفتن به خارج از کشور هزینههای هنگفتی بایستی متحمل شویم.
وی افزود: اصل صرفهجویی برای ما اهمیت دارد و به این جهت که بتوانیم هزینهها را مدیریتشده جلو ببریم تا ارز کمتری از این کشور خارج شود. البته ناگفته نماند که کار به جهت تنوع لوکیشن و اقلیمی که دارد گویای دکور و صحنه و قصههای مختلف است و لوکیشنهای کشورهای دیگر به مراتب فضاهای آمادهتری دارد. در عین حال صرفهجویی، هزینه مدیریتشده و نگه داشتن ارز در داخل کشور برای ما اهمیت بیشتری دارد.
میرعلایی درباره انتخاب بازیگران خاطرنشان کرد: هنوز داریم از اشکال مختلف موضوع را بررسی میکنیم. احتمال دارد قصه این اتفاق را رقم بزند که بازیگر از اقوام مختلف استفاده کنیم. البته این آمادگی را داریم که بازیگر از خارج از کشور بیاوریم ولی هدف اصلی و پیشبینیمان بر حضور و استفاده حداکثری از بازیگران ایرانی است. اما اگر برخی از نقشها به فیزیک خاص و منحصر به فردی نیاز داشته باشند اقتضای این نقش و کاراکتر ترجیحا از خارجیها استفاده میکنیم.
تهیهکننده سریال «موسی(ع)» در خصوص کاراکتر اصلی این مجموعه، گفت: ما تلاش میکنیم برای تمام نقشهای این سریال افرادی را انتخاب کنیم که ضمن داشتن استعدادهای بازیگری به لحاظ چهره و فیزیک همخوانی لازم را داشته باشند. هنوز مشخص نیست از چهرههای جدید استفاده کنیم یا از بازیگران ناآشنا. در حال بررسی هستیم و برای ما ایفای نقش و تأثیرگذاری کاراکتری اهمیت دارد.
میرعلایی با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری و دیگر علما درباره ساخت سریال «موسی(ع)» افزود: مقام معظم رهبری و دیگر علما و مراجع توصیه به ساخت این مجموعه کردند. رهبری و مراجع بر پیگیری وحدت جهانی ادیان تأکید داشتند. به همین دلیل وحدت ادیان الهی، هدف اصلی فیلمنامه است که میتواند جهان را به سمت توحید پیش ببرد. تفرقه و جدایی ادیان الهی باعث خوشحالی دشمنان میشود و منجر به نفوذ استعمارگران میشود. آنها علاقهمند هستند که ما را به جنگ و نزاع بکشاند، اما ما با ساخت آثار قوی نباید بگذاریم چنین تفرقهای شکل بگیرد.
تهیهکننده سریال در خصوص شروع قصه «موسی(ع)» گفت: قصه از قبل تولد ایشان و از زمان رحلت یوسف پیامبر(ع) شروع میشود. تمام تلاش ما این است که این پروژه فرامرزی را با بهترین کیفیت و بالاترین تراز هنری جمهوری اسلامی عرضه کنیم. چرا که هم به جهت کیفی و هم نوع قصه متنوع و فراز و نشیبهایی که دارد بینظیر است. آنقدر با تعدد معجزات مواجه هستیم که هر لحظه داستان موسی(ع) برای مخاطب جذاب و دلپذیر خواهد بود.