یکی از مهمترین خبرها در 24 ساعت گذشته، مسأله ای است که برخی آن را با عنوان آقازاده ماساژور به یکی از نمایندگان زن مجلس نسبت داده اند؛ شایعاتی که علیه «پروانه سلحشوری» نماینده مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی به ویژه توئیتر به راه افتاد و پس از آن به یک خط خبری تبدیل شد. برخی نمایندگان بدون کسب اطلاع و انجام بررسی های لازم در ادامه این خط خبری مواضع رسمی گرفتند و برخی هم آن را تکذیب کرده و آن را سناریویی برای یک نماینده که در ماجرای دختر آبی موضع گیری تندی کرده بود، دانستند.
به گزارش «تابناک»، ماجرا از این قرار بود که پس از موضع گیری سلحشوری در ماجرای دختر آبی و به فاصله چند روز اخباری مبنی بر اینکه برادرزاده این نماینده مجلس سرکرده یک باند ماساژ جنسی در تهران است، در فضای مجازی منتشر شد. دو تن از نمایندگان مجلس هم که به لحاظ سیاسی نزدیکی به نماینده ای که مورد تهمت قرار گرفته نداشتند، مواضع رسمی در این خصوص گرفتند اما این ادعا به سرعت از سوی نماینده تهران و برادرش تکذیب شد تا برخی شایعه پردازان مجبور به عذرخواهی شوند.
«محمدمهدی زاهدی»، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از کسانی بود که وارد میدان این بازی شد و در صفحه توئیترش نوشت: «اتاقهای فکرشان برای فرار از پاسخگویی، هر روز به دنبال حاشیه سازی و ایجاد دوقطبیهای نخ نما هستند. دختر آبی را مستمسک قرار دادند، تا جایی که پسر فوتبالی را فراموش کردند و امروز در منجلاب آقازاده ماساژور فرو رفته اند.»
موسوی لارگانی، یکی دیگر از نمایندگان مجلس نیز در صفحه توئیترش خطاب به سلحشوری نوشت: «کسی میتواند مدعی حقوق زنان باشد که حداقل یک گام مثبت برای بانوان این سرزمین برداشته باشد. کاش به جای پرداختن هجویّاتی نظیر دروغ دختر آبی، حواسمان بیشتر به اطرافیانمان باشد.».
این ادعا از سوی سلحشوری تکذیب شد. وی در حساب توییتری خود نوشت: «فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا و لهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون» (بقره-۱۰) «دو برادرزاده ۴ و ۲۰ ساله دارم که اکنون در کنار خانواده خود در اهواز هستند. برادرم که فرزندش ۲۰ساله است، در نوجوانی به جبهه رفت و جانباز است. از خدا بترسید و آخرت خود را فدای دنیای دیگران نکنید.»
سیده فاطمه ذوالقدر در یادداشتی با عنوان «هدف وسیله را توجیه نمیکند» نوشت: «هرچه به زمان انتخابات نزدیکتر میشویم، متأسفانه شاهد تخریب و توهینهای بیشتری از سوی برخی افراد و جریانها نسبت به جریان مقابل هستیم. برخی از این تخریب و توهینها نه تنها نسبت به یک فرد، بلکه حریم خانه و خانواده افراد را نیز نشانه میرود. این گونه رفتارها و ترور شخصیتها که همگی ریشه در غفلت از حدود اخلاق و انصاف دارد، به واقع پیروی از سیاستِ مزمومِ «هدف وسیله را توجیه میکند» است.
این سیاست، صرفا در قاموس سیاست بازانی قرار دارد که هدف آنها تنها رسیدن به قدرت، به هر قیمتی است و به هیچ چیز دیگری پایبند نیستند. امام خمینی (ره) شاخصه چنین رفتاری را در اسلام اُموی ذکر کرده و از آن با عنوان «اسلام امریکایی» یاد میکند.از معیارهای اسلام امریکایی توجیه هدف است با وسیله، اگر هدف خوب بود این وسیله هر چیزی که باشد مهم نیست فقط پیروانش را به هدف برساند. در حالی که در تفکر دینی، اسلام ناب محمدی و مکتب حسینی، این گونه نیست، زیرا علاوه بر اینکه هدف باید مقدس باشد راه رسیدن به آن هم باید این ویژگی را داشته باشد.»
«عبدالله رمضان زاده»، سخنگوی دولت اصلاحات در صفحه توییتر خود نوشت: «جای مُهر بر پیشانی تان نشان از سجده بر کدام بُت دارد که در مذهب او تهمت و دروغ بستن بر دیگران روا یا شاید واجب است؟ الحق که روی گوبلز و عمرو بن عاص را سفید کرده اید؟ پیامبر دین ما برای اتمام مکارم اخلاق آمده بود، پیامبر مکتب شما چه رسالتی دارد؟»
در همین راستا، علیرضا رحیمی نماینده تهران در واکنش به دروغ پراکنی علیه نمایندگان مجلس در توئیتر نوشت: در شرایطی که ظریف رجزهای امریکایی ها را رصد می کند، نمایندگان باید دروغ های همکاران خود را رصد کنند. با داس دروغ به دست نمایندگان اعزامی خود، عرصه کشمکش را از رسانه به مجلس کشاندند. بخشی از دلواپسان که از کمپین ابزاری شفافیت نتیجه نگرفتند اکنون به دروغ پراکنی علیه همکاران روی آورده اند.
«فاطمه سعیدی» هم دیگر نماینده مردم تهران بود که در واکنش به شایعات علیه سلحشوری نوشت: تهمت های سخیف و دروغ هایی که به خواهرم پروانه سلحشوری نسبت داده اند تأسف بار است. ای کاش کسانی که داعیه ارزش ها دارند و قرار بود عصاره فضایل ملت باشند در چنین گناهی سهیم نمی شدند.
«محمد رضا زائری» هم در توئیتی در دفاع از پروانه سلحشوری نوشت: عده ای بر اساس یک خبر دروغ تهمت هایی به خانواده یک نماینده مجلس می زنند! من که باور نمی کنم این جماعت به حقیقت متدین و انقلابی و حزب اللهی باشند! ولی بر اساس ادعای خودشان، واقعا با این دست فرمان حکم دادن، چه از دین و شرع می ماند؟ اگر دینداری این است، ما همه بی دین! اگر اصولگرایی این است، ما همه فروع گرا! اگر انقلابیگری این است، ما همه ضد انقلاب!
مسئولان در بسیاری از موارد از مردم انتظار سعه صدر دارند، آنها را به صبر دعوت می کنند و انتظار شکل گیری گفت و گو در جامعه و بین مردم برای حل مشکلات دارند. آنها از مردم می خواهند به اخبار فضای مجازی به تنهایی اکتفا نکنند و برای پیگیری مسائل و موضوعات به رسانه ها رسمی هم سری بزنند؛ این در حالی است که در همین یک مورد اخیر که البته بارها و بارها شاهد آن در مسائل و موضوعات مختلف بوده ایم، مسئولان تحت تاثیر فضای مجازی اقدام به سخن گفتن، تصمیم گیری و مسائلی از این دست کرده اند.
وقتی نمایندگان مجلس نمی توانند با هم حرف بزنند به تهمت و اتهام به هم در فضای مجازی روی می آورند؛ چطور این انتظار از مردم وجود دارد که تحت تأثیر اخبار فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نباشند؟ طبیعتا بخشی از الگوی مردم، مسئولان هستند و جامعه بر اساس رفتار تصمیم گیرندگان، تصمیم و حرکت می کند.
برخی این مسأله را به مواضع اخیر سلحشوری نسبت می دهند و عده ای هم آن را رد می کنند، آیا اگر غرضی در میان نبود، کار سختی بود این دو نماینده مجلس قبل از توییت و وارد کردن چنین اتهاماتی از خود سلحشوری که همکارشان در مجلس است، پیرامون آن تهمت سؤال کنند؟ اخلاق بزرگترین گمشده عالم سیاست است، اما این موضوع در یک کشور اسلامی مطلقا جایی نباید داشته باشد.