ماجرای آموزش کارتخوان به پزشکان!

کد خبر: ۹۲۷۲۳۸
|
۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱ 02 October 2019
|
4137 بازدید
|
۲

عضو انجمن آسیب شناسی ایران، در واکنش به موضوع فرار مالیاتی جامعه پزشکی، گفت: ۵ درصد پزشکان به دلیل معروف بودن، درآمد نجومی غیر عادی دارند.

به گزارش «تابناک»، سروش احمدی، در گفتگو با خبرنگار مهر، از حواشی ایجاد شده در موضوع استفاده از کارتخوان در مطب ها و...، اظهار داشت: در مورد آزمایشگاه ها، به صراحت می توان ادعا کرد که پوشش صد درصدی کارتخوان وجود دارد، چون بدون کارتخوان نمی توانند کار کنند.

این پاتولوژیست با طرح این سوال که آیا تا به حال شده که وارد آزمایشگاه یا داروخانه ای شده باشید که کارتخوان نداشته باشد، افزود: شاید نبود کارتخوان در مطب هایی نباشد که پزشکان پا به سن گذاشته هستند و در روز کمتر از تعداد انگشتان دو دست بیمار دارند و دیگر حوصله ای برای تهیه کارتخوان ندارند.

احمدی با اشاره به موضوع محاسبه مالیات پزشکان، گفت: در رشته آزمایشگاهی، تقریبا تمامی آزمایشگاه ها با بیمه ها قرارداد دارند و محاسبه مالیات به این صورت است که آنچه را از بیمه ها گرفته ایم، می بریم و این مدارک توسط بیمه ها به سازمان امور مالیاتی ارسال می شود. وقتی آن قسمتی که بیمه داده را داریم، می توان آن قسمتی هم که ما پرداخت کرده ایم، محاسبه کنند و این هیچ ربطی به کارتخوان ندارد.

وی با گلایه از موجی که بابت فرار مالیاتی و ارتباط آن با کارتخوان به راه افتاده است، افزود: این دو اصلا به هم ربطی ندارند و محاسبه مالیاتی بر اساس پرداختی ها و دریافتی ها از بیمه ها و مستندات آن در سازمان امور مالیاتی، صورت می گیرد.

احمدی با تاکید بر اینکه کارتخوان لازم است و همه باید داشته باشند، گفت: متاسفانه در رسانه ملی، اطلاعات غلط به مردم دادند.

وی با عنوان این مطلب که استفاده از کارتخوان آموزش نمی خواهد، افزود: منظور از آموزش این نبود که پزشکان بلد نیستند از کارتخوان استفاده کنند. بلکه با توجه به اینکه دستگاه کارتخوان می بایست به سامانه امور مالیاتی متصل شود و این فرایند نیاز به انجام کارهایی دارد، موضوع آموزش کارتخوان مطرح شد. وگرنه همه بلدند از کارتخوان استفاده کنند، اما، رسانه ملی به گونه ای موج ایجاد کرد که باعث دلخوری جامعه پزشکی گردید.

این پاتولوژیست ادامه داد: قطعا توهین را کسی بر نمی تابد و جامعه پزشکی هم از این قاعده مستثنی نیستند. اما، چرا باید چنین موجی در صدا و سیما به راه بیافتد و باعث دلخوری جامعه پزشکی شود. ضمن اینکه وقتی قرار است قانون اجرا شود، باید برای همه باشد. نه اینکه در اجرای قانون، تبعیض قائل شویم و انتظار داشته باشیم قانونی به خوبی اجرا شود.

احمدی با عنوان این مطلب که ۸۹ درصد جامعه پزشکی بر اساس گزارش مسئولان سازمان امور مالیاتی، سال هاست که اظهارنامه مالیاتی می دهند، افزود: اظهارنامه جزو قوانین است و اگر ندهیم، مطب یا آزمایشگاه من را می بندند.

وی در واکنش به موضوع فرار مالیاتی پزشکان، گفت: وقتی می گوییم که ۸۹ درصد جامعه پزشکی اظهارنامه مالیاتی می دهند، چرا از واژه فرار مالیاتی برای همه پزشکان استفاده می کنیم. البته این موضوع را قبول دارم که شاید قانون به خوبی اجرا نشده باشد و این فقط شامل حرفه پزشکی نمی شود.

عضو انجمن آسیب شناسی ایران، افزود: جامعه پزشکی از توهین دلخور است، وگرنه کسی از اجرای قانون ناراحت نمی شود. نباید اتهام فرار مالیاتی بزنیم، بلکه باید رسیدگی با دقت انجام شود.

احمدی در خصوص اینکه کدام پزشکان تمایلی برای استفاده از کارتخوان ندارند، گفت: حتما در جامعه پزشکی هم فرد متخلف وجود دارد، اما شامل بدنه نمی شود. طبق آنچه آمارها می گوید، ۵ درصد پزشکان هستند که از درآمد بالایی برخوردارند. این تعداد از پزشکان به دلیل معروف بودن، درآمد نجومی غیر عادی دارند که باید به همان شکل مالیات را از آنها گرفت. این پزشکان، کسانی هستند که باید ۶ ماه در نوبت ویزیت آنها بمانید و حاضر می شویم برای جراحی که انجام می دهند، ۵۰۰ میلیون هم بدهیم. در حالی که این تعداد اندک، نمی تواند شامل بدنه جامعه پزشکی باشد.

وی افزود: بدترین ما، معروف ترین ما هستند و چون مردم از پزشکان انتظار بیشتری دارند، زود ناراحت می شوند. اما، نباید این انتظار، همراه با توهین و بی احترامی باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
پدرم رفته مطب متخصص گوش، منشی گفته اگه ویزیت رو از کارتخوان بخوای بپردازی باید 55 تومن بدی ولی اگه پول نقد یا کارت به کارت کنی 50 تومن میشه!؟؟
ناشناس
|
France
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اینکه ۵ درصد پزشکان درآمد نجومی دارند درست است. البته توجه کنید که تعریف نجومی برای این ها با بقیه جامعه فرق دارد. درواقع دریافتی بالا ۳۰۰ میلیون در ماه را اینها نجومی حساب می کنند و دریافتی ۱۰۰ میلیونی درماه را منطقی می دانند.

برای نمونه وزیر بهداشت قبلی (اقای هاشمی) چند سال پیش برای اینکه نشان دهد دریافتی پزشکی چیز خاصی نیست گفت میانگین دریافتی پزشک فقط ۲۳ میلیون تومان درماه است!. که متاسفانه آمار غلط بود و همان موقع نیز دریافتی پزشکی بسیار فراتر از رقم ذکر شده بود.

مقایسه متوسط دریافتی پزشکان متخصص با متخصصین دیگر رشته ها نشانه بی عدالتی در پرداخت هاست. مقایسه با دیگر کشور موضوع را بهتر روشن می کند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟