فوت ۵۰ زائر ایرانی در کربلا از ابتدای ماه محرم

از ابتدای ماه محرم تاکنون ۵۰ ایرانی به دلایل مختلف در عراق فوت شدند.
کد خبر: ۹۳۰۷۰۷
|
۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۹ 17 October 2019
|
4987 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا یک مقام آگاه در کربلای معلی که خواستار فاش نشدن نامش بود، امروز (پنجشنبه) در گفتگو با ایرنا، با اعلام این خبر تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ زائر دیگر ایرانی نیز در بیمارستان‌های عراق به ویژه در شهر‌های نجف اشرف و کربلای معلی بستری و درمان شده اند.

وی تصادف، سن بالا و گرمای زیاد را از دلایل اصلی فوت زائران ایرانی برشمرد و بیان داشت: این آمار متعلق به افراد ثبت نام کرده در سامانه سما می‌باشد و شمار فوت شدگان و افراد بستری که در این سامانه ثبت نام نکرده اند نیز وجود دارد که آمار دقیق را باید از پس از مراسم اربعین حسینی از کنسولگری‌های جمهوری اسلامی در کشور عراق گرفت.

این مقام آگاه با بیان این که زیر ساخت‌های کربلا به دلایل متعدد جوابگوی حضور این همه زائر حسینی نیست، تصریح کرد: گرمای هوا، نقص در فاضلاب کربلا، مشکلات آب شرب که موجب گرمازدگی میان زائران اربعین حسینی شده و حضور شمار زیاد افراد مسن در این همایش عظیم جهانی از دلایل افزایش مرگ و بستری در میان زائران است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟