به بهانه جشنی که وزارت آموزش و پرورش تدارک دیده است؛

مشکل مدارس خشت گلی هم حل شد؛ می‌ماند مدارس سنگی، کانکسی، کپری و غیره!

مدارسی که بر اساس توضیحات وزیر آموزش و پرورش، تنها شمار محدودی از آن‌ها باقی مانده و به همین دلیل برگزاری جشن به تعویق افتاده تا این تعداد نیز برچیده شوند. «قرار ما این بود که این مدارس تا پایان آبان‌ماه برچیده شود که ما این کار را در همه استان‌ها به جز سیستان و بلوچستان انجام داده‌ایم. در این استان نیز تا پایان آبان‌ماه مدارس خشت و گلی جمع خواهد شد.»
کد خبر: ۹۳۲۸۵۸
|
۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۳ 26 October 2019
|
6833 بازدید
|
۸
تابناک اجتماعی
به زودی با برگزاری جشنی در وزارت آموزش و پرورش کشورمان، پرونده یکی از مشکلات این مجموعه بسته خواهد شد؛ یکی از انبوه مشکلات که تا مدتی خبری از آن نخواهد بود.

به گزارش «تابناک»؛ سال ۱۳۹۱ زمانی که وزیر آموزش و پرورش وقت راهی نیشابور شده بود تا دو مدرسه هوشمند را افتتاح کند و در شرایطی که این نقد به وزارت خانه وارد بود که چرا هزینه هوشمندسازی مدارس را در امور ضروری‌تر هزینه نمی‌کند، طرح ادعایی عجیب از طرف وزیر توجه‌ها رو به خود جلب کرد.

آن روز حاجی بابایی مدعی شد، مدارس غیراستاندارد در کشور را حذف کرده اند و اگر معدود مدرسه کپری در برخی نقاط دیده می‌شود، دلیلی ندارد جز شرایط آب و هوایی مناطق گرم و خشک که ایجاب می‌کرده از این دست مدارس بهره ببرند؛ مدارسی که وزیر تأکید بر جایگزینی شان داشت.

این سخنان آنقدر عجیب بود که به سرعت با واکنش بسیاری مواجه شد و سیلی از تصاویر را در فضای مجازی به دنبال داشت که از مدارس غیراستاندارد، فرسوده و پر عیب و اشکال تهیه شده بودند. پاسخی مصور به وزیر و ادعای عجیبش که کمی بعد کوشید تصحیحش کند.

او بعد‌ها مشکلات وزارت آموزش و پرورش را وسیع خواند و تأکید کرد، هرچند برخی مناطق را از فرسودگی و شرایط غیراستاندارد نجات می‌دهند، همزمان در مناطقی دیگر برخی مدارس به فرسودگی و وضعیت غیراستاندارد سوق پیدا می‌کنند؛ اعتراف تلویحی وزیر به عدم صحت ادعایش.

حالا سال‌ها از طرح آن ادعا می‌گذرد و در این مدت آنقدر اتفاق ریز و درشت در مدارس غیراستاندارد آموزش و پرورش رخ داده و از مدارس کپری و کانکسی و فرسوده منتشر شده که کسی تردیدی ندارد آن ادعا هیچ قرابتی با واقعیت نداشته است، اما دنیا در این وزارت خانه تغییر چندانی نکرده است.

این را مقدمه چنینی برگزاری جشنی ویژه در وزارت آموزش و پرورش نشان می‌دهد که از چندماه پیش در جریان است و قرار بوده پیش از این برگزار شود، اما با تغییراتی به انتهای این ماه موکول شده است. جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی در کشورمان؛ مدارسی که در تعریف کلی در زمره مدارس غیراستاندارد قرار می‌گیرند.

آن گونه که در طرح برگزاری این جشن آمده، نزدیک یک هزار مدرسه خشت و گلی در کشورمان داشتیم که «چهره نظام تعلیم و تربیت را مخدوش کرده بود؛ اما حالا قرار است دانش آموزان سراسر کشور در جشنی ملی شاهد برچیده شدن کامل این مدارس باشند.»

مدارسی که بر اساس توضیحات وزیر آموزش و پرورش، تنها شمار محدودی از آن‌ها باقی مانده و به همین دلیل، برگزاری جشن به تعویق افتاده تا این تعداد نیز برچیده شوند. «قرار ما این بود که این مدارس تا پایان آبان‌ماه برچیده شود که ما این کار را در همه استان‌ها به جز سیستان و بلوچستان انجام داده‌ایم. در این استان نیز تا پایان آبان‌ماه مدارس خشت و گلی جمع خواهد شد.»

ادعایی که هرچند کوچک‌تر از ادعای مطرح از سوی وزیر اسبق است، اگر فرض را بر صحت آن بگذاریم، این پرسش را به دنبال خواهد داشت که دلیل دسته بندی مدارس غیراستاندارد به مدارس خشت و گلی و انواع دیگر چیست؟ آیا برنامه ریزی‌های متفاوتی برای برچیدن انواع مدارس کانکسی و کپری و سنگی در دست اقدام است؟!
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
روزبه
|
United States of America
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
وقتی قرار نیست باور کنیم عمده مشکلات جامعه ما به خاطر تمرکز گرایی اقتصادی، سیاسی در یک نقطه از کشور هست این درب بر همان پاشنه خواهد چرخید، کی قراره به این نقطه برسیم و چقدر هزینه بدیم هم ظاهراً مهم نیست، وقتی بنا به اعلام وزرات اموراقتصاد دارایی سهم تهران از تولید ثوت در کشور 50٪ و سهم گردش مالی تهرانی ها 70٪ از کل کشور هست تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل، از ما گفتن بود، بنای مرکرگرایی اقتصادی و سیاسی رو پهلوی اول برای اولین بار در تاریخ ایران گذاشت و انگار قرار نیست تا زمانی که موضوع مهاجرت از روستا ها به شهرها و مراکز استان و تهران، گور خوابی، ماشین خوابی، زباله گردی و حاشیه نشینی، آلودگی هوا و ترافیک و ... همه رو ازار بده به فکر چاره و راهکار باشیم، از ما گفتن بود...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
ورزات اموزش و پرورش به معلمان قراردادي كه در دهات دور افتاده مشغول خدمت هستند ساليانه تنها سه ميليون تومان ميدهد كه تقريبا يك هشتم حداقل حقوق مصوبه است وظلم اشكار است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
سه میلیون تومان؟ 1/8 دستمزد مصوب!!؟؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
آموزش وپرورشی نمونده .برای صرفه جویی در بودجه از سرو ته آن سال به سال می زنند تا بلاخره یک روز به هدف خود که انحلال آموزش وپرورش است برسند.بعد مجبور می شوند کمپ و زندان وکلانتری وقاضی و گرمخانه ودادگاه درست کنند.آموزش و پرورش فونداسیون یک جامعه سالم و در حال توسعه است امامخصوصا بعد از جنگ تحمیلی با دینامیت این فونداسیون را روز به روز منهدم ونابود کردند.در همین شهر تهران نیمی از مدارس مخروبه است.هر کلاس 45 نفر دانش آموز با یک سرباز معلم یا بسته حمایتی ویا حق التدریس .حالا برو خوزستان ایزه.بروکهکیلویه.برو کرمان و بندرعباس وسیستان.و....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
در محله ما مدرسه ای حدودا ۲ هزار متری وجود دارد که مدیر و مسئولانش بارها از اولیا خواسته اند فکری بحال آن کنند چون نه تنها آموزش و پرورش بودجه ای بهش نمیده حتی بدنبال فروش این زمین به بخش خصوصی است

آیا این کشور با این آموزش و پرورش پیشرفت خواهد کرد ؟ هیچوقت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۵
روش حل مشکلات در کشور ما تعریف دوباره هست به این مثال توجه کنید:
آموزش رایگان است و کسی حق ندارد از مردم پولی بگیرد به جز
1- مدارس غیردولتی
2- مدارس دولتی شامل: تیزهوشان - نمونه - هیئت امنایی(کدوم هیئت؟) و ...
در سایر مدارس نیز مردم به صورت خودیاری، همیاری و کمک به مدرسه می توانند پول بدهند
تو خود حدیث مفصل بخوان!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۵
فعلا بودجه جاهای مهم تر برای خرج کردن داره.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
اصرار و پافشاری بر دور کردن آموژش از دسترسی مردم
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟