هزار و هشتصد و شصت و دومین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

خط و نشان منتجب نیا برای اصلاح‌طلب نما‌ها / نقل قولی از روحانی درباره گرانی بنزین / احتمال ترک تحصیل هزاران دانش‌آموز به دلیل تحریم! / چه کسانی بعد از انصراف لاریجانی از کاندیداتوری، شیرینی پخش کردند؟

رصد‌خانه «تابناک»؛ خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: نباید این احساس ایجاد می‌شد که روحانی از دانشجویان دوری می‌کند / نقوی حسینی: پذیرای هیچ مذاکره‌ای با آمریکا نیستیم / نعمت احمدی: بازنگری در «قانون اساسی» فعلا ممکن نیست و.. رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۹۴۴۰۸۹
|
۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 14 December 2019
|
45224 بازدید
|
تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
 
خانم حقوقدان سرلیست می‌شود؟

مولاوردی در مورد سرلیستی خودش در فهرست انتخاباتی اصلاح طلبان، اظهار داشت: هنوز در مورد سرلیست اصلاح‌طلبان بحثی نشده است. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر شرایط سال ۹۴ مجدداً تکرار شودT اصلاح‌طلبان چه سیاستی پیش خواهند گرفت، گفت: ما در این خصوص «نفوس بد» نمی‌زنیم. منتظر هستیم ببینیم نظام و شورای نگهبان چه سیاستی را در قبال اصلاح‌طلبان پیش خواهند گرفت تا بعدا متناسب با آن شرایط، تصمیمات گرفته شود. مولاوردی در مورد احتمال ائتلاف اصلاح‌طلبان و اصولگرایان معتدل، گفت: همه این موضوعات در دستور کار ماست، اما هنوز تصمیمی گرفته نشده است. ممکن است ائتلاف شود و هیچ ائتلافی صورت نگیرد. وی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص وضعیت ثبت‌نام اصلاح‌طلبان در انتخابات، گفت: ما تمام تلاش خود را در چند بخش انجام دادیم و بیانیه دادیم که مشارکت اصلاح‌طلبان برای ثبت‌نام در انتخابات افزایش یابد.
 
نباید این احساس ایجاد می‌شد که روحانی از دانشجویان دوری می‌کند

محمد جواد حق‌شناس، استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگویی با «آزادی» ضمن انتقاد از رویکرد رئیس جمهور در مراسم روز دانشجو گفت: «انتظار نمی‌رفت که روال موجود در همه سال‌ها بدون دلیل دچار خدشه و وقفه شود. انتظار می‌رفت که رئیس جمهور در همان روز شانزده آذر و در محل و مکانی که جامعه دانشگاهی و دانشجویی آن را یک نماد دانشگاهی می‌شناسد حضور پیدا کند. در عین حال لازم بود که فضا و فرصت را برای دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی فراهم کنند تا اگر سخن و نقدی وجود دارد، خیلی صریح و بدون محدودیت بیان کنند و به گپ و گفت با رئیس جمهور می‌نشستند. آقای روحانی هم باید از این گپ و گفت استقبال می‌کرد و حتی اگر امکان داشت مستقیم و زنده پخش می‌شد یا حداقل رسانه‌های اینترنتی این کار را می‌کردند.»
 
خط و نشان منتجب نیا برای اصلاح‌طلب نما‌ها

وی در خصوص معیار حمایت حزب متبوع خود از کاندیدا‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت ما از کاندیدا‌ها این گونه نیست که ما از هر کس که خود را اصلاح‌طلب معرفی کرد یا در این ایام به ما نزدیک شد، حمایت کنیم. همین لیست امید را در نظر بگیرید، این‌ها چگونه در لیست وارد شدند؟ من خودم عضو هیات رئیسه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در آن زمان بودم. تعداد زیادی از نیرو‌های اصلاح طلب رد صلاحیت شدند، ما هم باید تصمیم می‌گرفتیم. معیاری که برای حمایت شورای عالی از لیست نهایی «امید» اتخاذ شد «معیار حمایت از دولت روحانی بود». بحث اصلاح طلبی نبود. در شرایطی قرار داشتیم، همین که کسی مخالف روحانی نبود برای ورود به لیست کفایت می‌کرد. آیا اکنون برای حزب جمهوریت این معیار، معیار درستی است؟ کمیته انتخابات و دفتر سیاسی ما باید ملاک و معیار‌هایی در چهارچوب مرام و اهداف حزب تعریف و به شورای مرکزی ارائه کنند.
 
نقل قولی از روحانی درباره گرانی بنزین

آیت‌الله علی اکبر رشاد رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران ادامه داد: این قانون بوده و در برنامه توسعه مجلس آن را تصویب کرده بود که دولت نسبت به افزایش قیمت بنزین تصمیم بگیرد و این کار را دولت با تاخیر انجام داد و آن گونه که آقای رئیس جمهور نقل می‌کرد در مواقع مختلف قصد اجرای این مصوبه مجلس وجود داشت، اما به سبب ملاحظاتی که وی مطرح کرد مانند سال ۹۴ به سبب انتخابات (بنا به نقل خود ایشان) اجرای این امر را صلاح ندانستند.
 
نقوی حسینی: پذیرای هیچ مذاکره‌ای با آمریکا نیستیم

سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر رئیس‌جمهور کشورمان به ژاپن اظهار کرد: ژاپن از جمله کشور‌هایی بوده که جزو شرکای سنتی ما به حساب می‌آید و دهه‌های متمادی با ایران همکاری داشته است.
 
او افزود: در شرایط فعلی که ما تحت تاثیر تحریم‌های ظالمانه آمریکا هستیم تقویت روابط ایران با کشور‌هایی مانند ژاپن به آمریکا نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که کسی بتواند آن را محدود و سرکوب کند. نقوی حسینی با اشاره به احتمال میانجیگری مقامات ژاپن میان ایران و آمریکا بیان کرد: سیاست‌های ایران در این زمینه شفاف و مقتدرانه است لذا ما هیچ نوع مذاکره‌ای در هیچ زمینه‌ای با آمریکا را پذیرا نخواهیم بود. سخنگوی کمیسیون امنیت افزود: آمریکایی‌ها باید به تعهدات خود عمل کرده و تحریم‌های ظالمانه‌ای را که خلاف قوانین بین المللی علیه مردم ایران اعمال کرده‌اند، رفع کنند تا شرایط به دوران قبل از برجام برگردد، در غیر این صورت هیچ گفت‌وگویی با آمریکا امکان‌پذیر نخواهد بود.
 
نظر رهبر انقلاب درباره تخت جمشید

به مناسبت بازدید مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۱ آذر ۱۳۶۷ از تخت جمشید، توییتر منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب نظر ایشان را که پس از بازدید از این بنای تاریخی بیان کرده بودند، منتشر کرد. بر اساس نظر رهبری در ساخت این مکان باستانی از هنر و استعداد مثال زدنی استفاده شده و این در حالی است که زیبایی بنا در کنار ظلم حاکم وقت در حاشیه رفته است.
 
متن توییت منتشر شده به این شرح است؛

" در بازدید از ⁧ تخت جمشید⁩، دو نکته در کنار هم دیدم؛

۱. هنر و استعدا دبشر که بدون ابزار پیشرفته و فقط با همت آثاری ساخت که اعجاب‌انگیز است.

‏۲. سلطه ظالمانه؛ که از آن هنر، تخت قدرت ساخته و بر کبریای ظالمانه خود افزوده.

‏در این آثار می توان تاریخ ایران و سنت‌های الهی را مشاهده کرد؛ از آن حراست کنیم. 
 
زیباکلام: با پیشنهاد عبدی مخالف هستم

صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با فرارو با اشاره به اینکه بنده با بخش نخست صحبت‌های عباس عبدی مبنی بر عملکرد ضعیف دولت روحانی موافق هستم، اظهار داشت: اما با ادامه آن و اینکه به خاطر ضعف دولت روحانی انتخابات زودهنگام در اسفندماه برگزار شود، به هیچ عنوان، زیرا که شرایط چنین امری فراهم نیست، به اعتقاد بنده در اسفندماه تندروترین مجلس بعد از انقلاب تشکیل می‌شود و اگر انتخابات ریاست جمهوری نیز برگزار شود، فردی تندرو‌تر از احمدی نژاد و قالیباف رئیس جمهور خواهد شد. وی افزود: اینجای تحلیل آقای عبدی اشتباه است که با برگزاری انتخابات زودرس شرایط عوض خواهد شد، با توجه به این موضوع اگر یک فرد تندرو به قدرت رسید، چه تضمینی وجود دارد که شرایط بهتر شود و بدتر از الان نشود، مذاکره با آمریکا صورت گیرد؟ شرایط اقتصادی بهبود یابد و دیگر مردم معترض نباشند؟ این‌ها همه سوالاتی است که عباس عبدی باید برای آن‌ها جواب‌هایی پیدا کند.
 
کسانی که باعث تکرار این مجلس و دولت شده‌اند، حق ندارند پنهان شوند

روح‌الامینی درباره عبور از جناح گرایی در مجلس آینده خاطرنشان کرد: کسانی که باعث تشکیل مجلس دهم و تکرار دولت روحانی شدند، نمی‌توانند خود را پنهان کنند و مسئولیت اقدام خود را نپذیرند، بلکه باید در قبال مردم پاسخگو باشند. وی در پایان با اشاره به برخی نمایندگان که در اعتراض به عملکرد دولت استعفا داده‌اند، یادآور شد: در حالی که این نمایندگان خود از این دولت حمایت کرده‌اند امروز شدیدتر از مردم علیه ناکارآمدی دولت و نابسامانی‌ها معترض شده‌اند که قطعاً این بی‌صداقتی پذیرفته شده نیست.
 
احتمال ترک تحصیل هزاران دانش‌آموز به دلیل تحریم!

دانش‌آموزان تحت پوشش بنیاد کودک از طریق همیارانی که هزینه تحصیل آن‌ها را پرداخت می‌کنند، به مدرسه می‌روند. برخی از این همیاران، ایرانیان مقیم کشور‌های اروپایی به ویژه آمریکا هستند. به دلیل تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا، از ابتدای فروردین سال ۹۸، بنیاد کودک موفق به تمدید قرارداد اوفک* خود برای ارسال پول به ایران نشده و به همین علت، هزینه تحصیل شش هزار دانش‌آموز قطع شده‌ است.
 
حمله فعال اصولگرا به پایداری ها؛ زیر بارشان نمی‌رویم!

ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا می‌گوید: پایداری چی‌ها عِده و عُده‌ای نیستند که بخواهند برای اصول‌گرایان خط و نشان بکشند، این جماعت یک طیف کوچک سیاسی، اما بسیار پر سروصدا بوده که به دنبال آن هستند که خواسته‌های خود را به جریان اصول‌گرایی تحمیل کرده و خود را محور نشان دهند، در صورتیکه چنین اتفاقی نخواهد افتاد و ما زیر بار پدرخواندگی پایداری‌ها نمی‌رویم.
 
چه کسانی بعد از انصراف لاریجانی از کاندیداتوری، شیرینی پخش کردند؟

جواد آرین منش به ایلنا گفت: طبیعتا بدون تردید جامعه‌ای که با نخبگان خود اینگونه برخورد کند این جامعه رو به انحطاط است، غافل از اینکه آیندگان همین بلا و همین مصیبت و برخورد را با آن‌ها خواهند داشت. اشاره من به این است که فردی سه دور نماینده و رئیس مجلس شورای اسلامی بوده است. رئیس مجلس هم که یک شخصیت انتصابی نیست بلکه فردی است که مردم یک حوزه انتخابیه او را انتخاب کردند و سپس ۲۹۰ نماینده از سراسر کشور در آن‌جا جمع شدند و از نظر خودشان بهترین را برای مدیریت و ریاست قوه مقننه برگزیدند. اگر با شیوه دموکراتیک برخورد می‌کنیم بالاخره این فرد نماینده یک جمع فرهیخته است که منتخبان مردم هستند؛ بنابراین رئیس مجلس یک فرد است که باید حرمت و حیثیت او را به‌ خاطر مردم و به خاطر نمایندگان مردم حفظ کرد. آیا واقعا انصاف است که در پایان سه دور نمایندگی و دوازده سال ریاست بر مجلس این گونه از زحمات او قدرشناسی کنیم و بعد یک فضای سنگینی ایجاد کنیم که ترجیح دهد کنار بنشیند؟ کنار نشستن که راحت‌تر است تا آمدن به میدان و زخم زبان شنیدن؛ بنابراین منظورم اشاره به ماجرایی است که با کنار رفتن آقای لاریجانی یک عده آمدند شیرینی پخش کردند و سپس هم برنامه‌ریزی کردند که جریان اصولگرا سه نفر را برای شهرستان قم در لیست خود بیاورد. واقعا علی لاریجانی با کدام یک از افرادی که در لیست آمده‌اند، قابل قیاس است؛ این یعنی بی‌راهه رفتن جریان اصولگرا در گزینش و انتخابش.
 
پناهیان: من عضو جبهه پایداری نیستم

علیرضا پناهیان روحانی نزدیک به جبهه پایداری، در توئیتی نوشت: بنده هیچ گاه عضو هیچ یک از تشکل‌های سیاسی موجود نبوده و نیستم، در جلسات شورای ائتلاف نیز شرکت نداشته و ندارم. همچنانکه عضو پایداری نیستم. اساسا حضور در گروه‌های سیاسی را برای خودم صحیح نمی‌دانم. آن‌ها که از چپ و راست اینگونه برچسب‌های ناشیانه را می‌زنند با صداقت کارشان پیش نمی‌رود.
 
نعمت احمدی: بازنگری در «قانون اساسی» فعلا ممکن نیست

یک حقوقدان با بیان اینکه قانون اساسی فصل سومی به نام «حقوق ملت» دارد، گفت: بسیاری از اصول این فصل، مثل اصل ۲۷ که راجع به آزادی اجتماعات و راهپیمایی‌هاست توسط قوانین عادی محدود شده‌اند و اگر آزادی اجتماعات وجود داشت، ما در سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۶ و ۹۸ چنین وضعی پیدا نمی‌کردیم. این حقوقدان درباره بازنگری قانون اساسی گفت: بازنگری قانون اساسی اگر بخواهد طبق اصل ۱۷۷ آن که بازنگری را تعیین کرده، انجام شود اصلا امکان عملی ندارد. در این اصل گفته می‌شود که اولا رهبری باید اصولی را که قرار است بازنگری شود، تعیین کند. دوما دو سوم نمایندگان نیز آن‌ها را تایید کنند و بعد گروهی را تشکیل دهند که آن گروه قانون اساسی را اجرا کند. خب اصلا امکان ندارد که دو سوم نمایندگان مجلس را بتوانیم جمع کنیم و تازه زمانی که بخواهیم قانونی را بازنگری کنیم لازم است هیاتی جمع شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۶
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۸۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
نقوی حسینی پذیرای هیچ نوع مذاکره با امریکا نیستیم و در ادامه توی دلش افزود:
مگر اینکه دولت و مجلس دست خودمان باشد و افتخارش بنام خودمان ثبت شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
احسنت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
چهل سال وقت و انرژی و اعتبار و نیروی جوانی و اعصاب و آبروی کشور و مردم در جنگ زرگری دو جناح حاکم از بین رفت و تباه شد و حیف و میل شد
رای بی رای
ناشناس
| Netherlands |
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
اصلا دو جناح نداریم . هر دو از نظر اسمی متفاوت هستند از نظر تفکر و اداره کشور و ایدولوزیکی و راهبردی و سیاسی و .....هیچ فرقی ندارند ‌. واقعا یک نفر اصلاح طلب و یک نفر اصولگرا یا یا تفکر بین این دو گروه در سه حوزه سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و بین امللی و داخلی تفاوت ها را شرح بده ‌. واقعا سیاست گذاریها را مردم انجام میدهند ؟ با هم ادغام شوند تا به شعور مردم بی احترامی نشود .
منتقد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
جناب نقوی که نیمه ماه بی پول نمی شه درد ملت را بفهمه . خیال می کنه داره مقاومت می کنه
اگر با حقوق کارگر زندگی کردی حق داری در باره مذاکره یا مقاومت نظر بدی.
......
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
« . . . . . . . . . . »
............. : ...............
...................................................................
..............
لطفا سکوتم را سانسور نکنید!!!!
ناشناس
| Spain |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
کاهو 1 کیلو7000 تومان
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
خیلی گستاخی !!! تو داری نقوی حسینی و همه کسانی که تشنه خدمت هستند را به قدرت طلبی متهم میکنی !!! افسوس که قدر این نمایندگان دلسوز را مردم ندانستند!
خان محمدعلی اقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
جالبه که روحانی دقیقا رفت به دانشگاهی که دانشجویانش درعین تحصیل همزمان حقوق بگیر دولتند و کمی جنب میخوردند از حقوق و مزایا و اینده شغلی هم خبری نبود پس همگی فقط دست به سینه شنوای حرفهای جالب! رییس جمهور بودند و دم نزدند! هههخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
اقای نقوی این ویدئو صوتی چیه از شما پخش شده اگر با امریکا صحبت نمکنید مثل اینکه وقت ندارید چون ظاهرا سرتان شلوغ است
ناشناس
| Netherlands |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
خان محمد علی . فقط بحث روحانی نیست . همین مطلبی که گفتی در جابی باید سخنرانی میشد که حقوق بگیر بودند و حرف نمیزدند ....... آیا در جاهای دیگر در حین سخنرانی میتوانند حرف بزنند یا نه کسانیکه به عنوان‌معترض پشت تریبون انتقاد میرفتند دست چین شده بودند و مقام مسول خود را برای ان سوال ، پاسخ را اماده بود . خان محمد ؟ شما واقعا هنوز فکر میکنی روحانی از نظر ایده و تفکر و راهکار علمی و سیاسی فرقی با دیگر مقامات کشور دارد ؟ اشتباه میکنی ؟ واقعا اگر یک اختلاف کوچکی در طاهر میبنی ساختگی هست .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
این دو جناح در ظاهر رقیب و در باطن رفیق هستند و بازنده اصلی مردم بیچاره هستند
سیدمحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
خوب درس نخونن بیان داخل کارکنن
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
حلوا شکری عقاب 100 گرم 8000
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
قیمت حلوا شکری رو به 124 اطلاع میدادی رسیدگی کنن !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
همین انتخابات است که پدر مردم را در اورده و فقط یک دوره رییس جمهور بیاید و مردم برای دور بعد انتخاب نکنند ان شخص را و کس دیگری بیاید ، دیگر خبری از حرکت های سیاسی در اقتصاد نمی بینیم که از ان سو استفاده کنند و رای جمع کردن و مانند پایین نگه داشتن دستوری نرخ ارز در دور اول ریاست جمهوری و در دور دوم رها کرده چند برابر از نرخ واقعی یا الان هم بنزین
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
جان‌مادرتان هر کسی را که انتصاب میکنید انجام دهیید اینقدر انتخابات انتخابات نکنید . برای انتخابات باید لوازم دمکراسی وجود داشته باشد وقتی قدرت احزاب مستقل و مردمی وجود ندارد اینقدر با روح و روان و شعور سیاسی مردم بازی نکنید . خودتان انتخاب کنید خودتان هم جوابگو باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
این اصلاح طلب ها که اینقدر دنبال مذاکره هستند فقط نصف هزینه و وقت و کارهایی که برای این امریکا خرج می کنند بر روی داخل کار می کردن و ساختارها را عوض می کردن همه ملت دعا گویشان بودن ولی وقتی مدینه فاضله انها غرب باشد ....‌‌
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
داداش نوبت شما هم سه ماه میرسه فقط امیدوارم زیاد تند نرین یکدفعه از سوییس و فندلاند جلو بزنیم. اخه ما عادت به اینهمه پیشرفت نداریم رو دل میکنیم
:)
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
چرا چرت میگی چرا خودتون رو زدید به خواب اینقدر این حرف رو تکرار کردید که خودتون هم باورتون شده شما جماعت انحصار طلب در هیچ صورتی نمی‌گذارید کسی توی مملکت کار کنه این حرفا هم رد گم کردنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
بهتر بود که می گفتی : اگر تند روهای اصولگرا در کار مذاکرات سنگ اندازی نمی کردند
و محو اسرائیل نمی گفتند
و اجازه می دادند تا شرکتهای آمریکایی هم بتوانند برای عقد قرار داد تجاری به ایران بیایند
این ظلم آشکار و فلاکت و بدبختی و گرانی و بیکاری و رکود تورمی و تحریم ها را شاهد نبودیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
شما اصولگراها که 8 سال دولت موردنظرخودتون و آقاتونو داشتیدبا اون درامد نفت چکارکردید ؟؟؟
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
عزیزم كمی مطالعه كنه برات خوبه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
کشور بعد از جنگ تحمیلی دربست در اختیار اصولگراهاست واصلاح طلبها ممنوع التصویر و ممنوع ... هستند نکند روحانی را اصلاح طلب فرض کرده اید ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
فکر کن از ۴ تا رییس جمهور بعد جنگ ۳ تای ان از طیف اصلاح طلب ها بودن
چیزی بهنر از این برای کشور نمی توان متصور بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
خطاب به۲۲:۱۲
حالا شما که اینقدر عاشق امریکا و تکنولوژی هستی بگو ببینم چرا قبل انقلاب که این ها در ایران بودن فقر و فلاکت و تورم از مملکت می بارید؟!!!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
22:12
از درامد نفتی 618 میلیارددلاری اون زمان 150 تاش زمان دولت شما آزاد شد و این به غیر نفتیه که فروختن که حدود 400 میلیارده
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
عزیزان زیر این کامنت و یا هرجای دیگه درباره این رییس جمهور و اون رییس جمهور باهم جدا نکنید! تمامی روسای جمهور با شرایط خاص کشور را اداره کردند
ناشناس
|
Italy
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
درحالیکه مردم اعصاب ندارند.ازیک طرف گرانی ها وازطرف دیگر آنفلونزا وآلودگی هوا واخیرا کیک وکلوچه با قرص وکپسول خواب آورهم به آن اضافه شده حرف زدن از انتخابات برای این مردم از هزارتا......بدتر است.ن
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
روح الامینی جان انها پنهان نشده اند ممنوع التصویر هستند ولی باز برای اصلاح امور کشور و ایجاد شور انتخاباتی از اندک ابروی باقیمانده هزینه کردند.تازه به ایران تشریف اورده ای؟
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
موقع انتخابات تز مردم میخواهند با شور و حرترت و با لبخند رای را در صندوق بیندازید که هر کدام یک تیر به دشمن هست . یک نگاهی به تبلیغات تلویزیون بیندازی میفهمی چی میگم . حالا چی شد انتخاب مردم اشتباه بود ؟ بقول نماینده شجاع و دلیر و با سیاست خانم سلحشوری گفته است . کی بود کی بود من نبودم . برید مقصر را پیدا کنید . پرتقال فروش را مردم گم کردند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
دیگه این بازی بدون توپ اصلاح طلب لو رفته شماها همان اصول گراها و همان موتلفه ای ها و همان پایداری چی ها هستید که فقط تابلوی اصلاح طلبی دارید بفرمایید در این ۲۰ سال مثلا اصلاح طلبی چه چیزی را مطابق خواست مردم اصلاح کرده اید؟؟؟؟ دقیقا هیچ چیز جز جیب مبارکتان که سهمی از سفره را داشته اید.
پاسخ ها
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
کم لطفی نفرمایید! کمی ریش هایشان را اصلاح کردند و به حالت ته ریش متمایل گشتند! و از چپ دهه شصت به اصلاح طلب دهه هفتاد تغییر نام دادند !!! کم اصلاحی است؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
حال دادی والا همه رو یکی کردی رای باید به شخص باشه نه به حزب و گروه
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
زندگی زیباست لاکن نه در ایران و جهان سوم
ناشناس
|
Italy
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
راز بقای ایرانیان قسمت اول سال 1389
رازبقای ایرانیان قسمت دوم سال1391
رازبقای ایرانیان قسمت سوم سال 1396
راز بقای ایرانیان قسمت چهارم سال 1398
راز بقای ایرانیان
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
زیبا کلام من به شما قول میدهم که پس از انتخاب تندروها اوضاع بدتر بشود
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
یعنی عقب گرد . برگشت به دهه ۶۰ . چند میلیون نفر را دوباره استخدام کنند که در زندگی مردم سرک بکشند که شلوار تنک را کجا بپوشد یا شلوار خیلی گشاد نپوشد . زلف سر چقدر و چگونه آرایش شود . لب ها و چشم ها ارایش غلیظ نباشد . تا اینجا مشکلی نیست مشکل بدتر تفتیش عقیده سر خیابانها هست . کدام جناح هستی . فرزند کی هستی . چند سال سن داری . کجا میری . با کی کار داری . چند کلاس سواد داری . چرا موی سرت بلنده . چرا صورتت را تیغ میزنی . چرا کفشت پاشنه اش بلنده . ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
به جاش زودتر تکلیف مان روشن میشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
یا زنگی زنگ یا رومی روم
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟