سهم مزد کارگر از هزینه‌ تولید چقدر است؟

یک عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار با اشاره به پایین بودن سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید می‌گوید: در کشورهای دیگر اگر نیروی کار تامین باشد و کارفرما دغدغه‌های او را مهم بداند، تولید با کیفیت و قابل رقابت با استانداردهای جهانی عرضه می‌شود.
کد خبر: ۹۵۵۳۲۶
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸ 29 January 2020
|
10174 بازدید
|
۳

 

به گزارش تابناک، علی اصلانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید اظهار کرد: بر اساس آمارها، میانگین سهم دستمزد در قیمت تمام شده بخش کشاورزی شش تا هفت درصد و در بخش صنعت، بین هشت تا ۹ درصد است اما به طور کلی میانگین هزینه دستمزد یک کارگر در تولید بین ۹ تا ۱۰ درصد است.

وی افزود: اگر در کشورهای دیگر سهم دستمزد در قیمت تمام شده بالا است به این دلیل است که کیفیت محصول برای کارفرما مهم است و کارفرما برای احتیاجات و رفاهیات کارگر اهمیت قائل است.

این مقام مسئول کارگری ادامه داد: وقتی کارگر در خط تولید مشغول کار است و باید قطعه‌ای را ببندد، دقت در کار او بستگی به این مساله دارد که کارفرما تا چه حد دغدغه او را مهم بداند.

اصلانی تصریح کرد: در کشورهای دیگر کیفیت محصول اهمیت بالایی دارد و کارفرمایان معتقدند اگر نیروی کار تامین باشد تولید با کیفیت و قابل رقابت با استانداردهای جهانی هم عرضه می‌شود ولی آیا کارفرمایان ما به این حرف ایمان دارند؟

دلیل تسخیر اقتصاد جهان توسط کمپانی‌های بزرگ

رئیس کانون شورای اسلامی کار البرز افزود: اگر محصولات دو کمپانی بزرگ آلمانی، بنز و بی.ام. و بازارها را تسخیر کرده‌اند به این دلیل است که آنها افق بلندمدتی را برای کار خود ترسیم و برنامه‌ریزی کرده‌اند.از نظر آنها کارگر باید تامین باشد تا در کار احساس مسئولیت کند.اگر نیروی کار دغدغه دستمزد،حق ‌بیمه و هزینه‌های مسکن و درمان را نداشته باشد کیفیت کار او قطعا بالا می‌رود.

به گفته وی در کشورهایی مثل آلمان نرخ بیکاری و تورم بسیار پایین است و در حالی که ذخایر نفتی و گازی یا معدن ندارند بر پایه اقتصاد مدیریتی و بخش خصوصی اداره می‌شوند به همین دلیل است که سهم بسزایی در اقتصاد جهان دارند، همچنان که ۱۲ تا ۱۴ درصد اقتصاد دنیا در دست چین است.

به گزارش ایسنا، علیرغم آنکه کارفرمایان بخش اعظمی از هزینه‌های خود را متوجه دستمزد نیروی کار می‌دانند بسیاری از کارشناسان معتقدند دستمزد در قیمت تمام شده تولید و کالای کارفرما سهم پایینی دارد و بیشترین هزینه کارفرمایان را مالیاتها، نبود نقدینگی و هزینه تامین مواد اولیه شامل می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳
رضا
|
Germany
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
در کشاورزی ۵۰ درصد تا حدی که گاهی چیدن محصول به صرفه نمی شود و روی درخت فاسد می شود و در پترو شیمی ها ۲ درصد پس ابدا نباید دنبال فرمول واحد برای تعیین دستمزد باشیم
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
مساله این است که سایر هزینه ها مدت دار است ولی هزینه دستمزد باید ماهانه پرداخت شود لذا مهمترین مشکل فرآهم کردن نقدینگی است
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
سلام دولت بخشی از وظایف خود را فراموش کرده اگر هزینه ها بیمه مالیات اب برق و ....کنترل نماید کارفرما هم به تبع ان مکلف شود حقوق گارگر بالا ببرد ...
لذا با اینگونه ها تصیم ها شاهد تعدیل در سال ۹۹ باشیم
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟