نشانه‌های عصبی کرونا را بشناسید

نتایج حاصل از تحقیق دانشمندان بیانگر آن است که ویروس کرونا می‌تواند منجر به بروز نشانه‌های عصبی نیز بشود.
کد خبر: ۹۷۴۷۶۳
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹ 27 April 2020
|
16452 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از آنا، با ظهور ویروس کووید-۱۹ و همه‌گیر شدن آن همواره به افراد در ارتباط با علائم آن همچون تب، سرفه و ناراحتی‌های تنفسی تذکر داده شده و آگاهی‌بخشی می‌شود، اما در این میان برخی از نشانه‌ها مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

نتایج حاصل از تحقیق دانشمندان بیانگر آن است که ویروس کرونا می‌تواند منجر به بروز نشانه‌های عصبی نیز بشود.

سرگیجه، سردرد و اختلال در دو حس بویایی و چشایی از علائم شایع لطمات سیستم عصبی ناشی از کرونا است.

با وجودی‌که تا پیش از این صرفاً موضوع درگیری ویروس در دستگاه تنفسی مورد بررسی قرار می‌گرفت و چندان موضوع درگیری مغز و سیستم عصبی هنگام ابتلا به کرونا مدنظر نبود، ولی تحقیقات اولیه حاکی از آن است که ۳۶ درصد از نمونه ۲۱۴ بیمار مبتلا به کرونا در چین دارای نشانه‌هایی از تأثیر کووید-۱۹ بر سیستم عصبی از جمله تضعیف و محو شدن قدرت بویایی و چشایی، درد‌های عصبی تا تشنج و سکته مغزی را داشته‌اند.

با استناد به این یافته جدید دیگر نسخه قبلی پزشکان مبنی بر این‌که افراد تنها در صورت بروز علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی چندان معتبر نیست.

بنا بر اعلام متخصصان عصب‌شناسان ویروس‌ها از دو طریق ایجاد پاسخ ایمنی غیرطبیعی که به بیماری آنسفالیتِ خود ایمنی و دیگری عفونت مستقیم مغز که آن را آنسفالیت ویروسی می‌نامند بر مغز و سیستم عصبی تأثیر می‌گذارند.

با این‌که هنوز از میزان اختلالات عصبی ناشی از کرونا، مدت زمان بهبود و داروی ویژه برای درمان آن سخنی به میان نیامده است، ولی متخصصان مغز و اعصاب بر این موضوع تأکید دارند که بازگشت به وضعیت عادی برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که دچار اختلالات مغزی شده‌اند بیشتر از بیمارانی است که از حملات و سکته‌های قلبی یا مغزی نجات یافته‌اند، به زمان نیاز دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟