نمایندگان بازمانده از مجلس، فکر رفتن به وزارت نفت و تامین اجتماعی را از سرشان بیرون کنند

دستگاه‌های نظارتی باید در این روز‌های واپسین مجلس دهم، نظارت جدی داشته باشند تا لابی‌های موثر برخی منجر به راهی شدن آن‌ها به مجموعه‌های پولدار و پولساز نشود، چون طبیعتا نمایندگان باید به سراغ شغلی بروند که پیش از نمایندگی به آن اشتغال داشته اند. حتما نماینده شدن شأنی از این بابت که آن‌ها باید بتوانند در جای جدید و بهتری مشغول به کار شوند، در حالی که شاید استحقاق آن را ندارند، ایجاد نمی‌کند...
کد خبر: ۹۷۶۵۷۸
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 06 May 2020
|
38135 بازدید
|

نمایندگان بازمانده از مجلس فکر رفتن به وزارت نفت و تامین اجتماعی را از سرشان بیرون کنند

انتقال نمایندگان مجلس و یا نزدیکان و فرزندان آن‌ها در مجموعه ها، شرکت ها، هولدینگ‌ها و وزارتخانه‌های پولساز و پولدار، یکی از موضوعات و حاشیه‌هایی است که گاه و بیگاه شاهد انتشار اخباری پیرامون آن بوده ایم؛ موضوعی که به عنوان یکی از چالش‌های بهره گیری از رانت قدرت در جهت منتفع شدن افراد از برخی مزایا و به خصوص حقوق‌های بالای پرداختی در این مجموعه هاست که از جمله آن‌ها می‌توان به وزارت نفت، هولدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ انتقال چند تن از نمایندگان مجلس دهم از وزارتخانه‌هایی نظیر آموزش و پرورش به وزارت نفت، از جمله حواشی بود که خبر‌های مختلفی پیرامون آن طی سال‌های اخیر منتشر شد. آخرین مورد از این دست خبر‌ها هم مربوط به اردیبهشت ماه سال گذشته است که نماینده آمل در مجلس دهم، طی نامه نگاری با وزیر نفت توانسته بود دخترش را به یکی از زیرمجموعه‌های این وزارتخانه بفرستد.

همچنین پیشتر لیستی از نمایندگانی که توانسته بودند راهی وزارت نفت بشوند و در این وزارتخانه مسئولیت بگیرند، منتشر شده بود که از جمله آن‌ها می‌توان به محمد سعید انصاری، نماینده سابق آبادان – صندوق‌های بازنشستگی نفت، عبدالله تمیمی نماینده سابق شادگان - صندوق‌های بازنشستگی نفت، حسن شبانپور نماینده سابق مرودشت- معاونت پارلمانی وزارت نفت، حمید کریمی نماینده سابق ایلام – شرکت نفت مناطق مرکزی، شمس اله بهمیی نماینده سابق رامهرمز - معاون پشتیبانی و فناوری مرکز توسعه مدیریت وزارت نفت، سید شریف حسینی نماینده سابق اهواز- مدیرکل حسابرسی و امور مجامع وزارت نفت، سید موید حسینی صدر نماینده سابق خوی – مشاور وزیر نفت در امور پتروشیمی، امیرعباس سلطانی نماینده سابق بروجن – عضو هیات مدیره شرکت نفت فلات قاره و علی مروی نماینده سابق نیشابور – رئیس هیات مدیره پتروپارس اشاره کرد.

همچنین سعید حیدری طیب نماینده سابق کرمانشاه – نماینده وزیر نفت در هیات عالی گزینش، جلیل جعفری نماینده سابق خلخال – عضو هیات مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، سید عماد حسینی نماینده سابق قروه – رئیس هیات مدیره تاپیکو، سید معروف صمدی نماینده سابق سنندج – فعال در فاز ۱۵ و ۱۶، سید محمد بیاتیان نماینده سابق بیجار – فعال در فاز ۱۴، مرتضی زرین گل نماینده سابق کردستان - معاونت توسعه طرح‌های شرکت نفت و گاز پارس، احمد سجادی نماینده سابق سرخس- شرکت نفت مناطق مرکزی، ابوالقاسم رحمانی نماینده سابق اقلید – مدیرعامل شرکت تاسیسات دریایی، محمد سقایی نماینده سابق استهبان و نی‌ریز - مشاور وزیر و مجری طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره – جاسک، محمد ابراهیم محبی نماینده سابق سنقر - سرپرست هسته گزینش مرکزی، حمیدرضا کاتوزیان نماینده سابق تهران – رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، پورفاطمی نماینده سابق تنگستان – رئیس امور فرهنگی شهرک‌های مسکونی صنعت نفت، محمد فیروزی نماینده سابق نطنز - مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز و غلامحسین فروغی نیا نماینده سابق شیراز - مدیر منابع انسانی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی دیگر نمایندگان راهی شده به وزارت نفت بوده اند.

همچنین پس از آنکه «هدایت الله خادمی» نماینده ایذه و باغملک مسائل و موضوعاتی را پیرامون وزیر و عملکرد وزارت نفت عنوان کرد و وزارت نفت نیز در ازای آن، خبر از دریافت حقوق ۲۷ میلیونی این نماینده مجلس از این وزارتخانه داد، خبر‌هایی از دریافت چگونگی انتقال و دریافت حقوق‌های بالای ۲۰ میلیون تومانی توسط نمایندگانی ‎بهروز نعمتی، علی ادیانی و محسن بیگلری نمایندگان تهران، قائم‌شهر و سقز، از وزارت نفت منتشر شد.

این موضوعات و مسائل از جمله دریافت حقوق‌های آنچنانی در مجموعه‌هایی نظیر وزارت نفت، هولدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی است که جذابیت اشتغال در چنین جا‌هایی را برای نمایندگان مجلس جذاب می‌کند. به خصوص در شرایط فعلی که بیش از ۷۵ درصد ترکیب مجلس یازدهم نسبت به مجلس دهم تغییر پیدا کرده است و بسیاری از نمایندگان از چند هفته دیگر باید با پارلمان خداحافظی کنند.

حتما اکنون بسیاری از نمایندگانی که نتوانسته اند برای دوره یازدهم راهی مجلس بشوند، وضعیت کاری خود را برای بعد از هشتم خرداد ماه ۹۹ مشخص کرده اند؛ اما حتما باید نظارت جدی صورت بگیرد که مبادا نمایندگان به واسطه جایگاهی که دارند و همچنین شرایط مناسب مجموعه‌هایی نظیر وزارت نفت، تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی، برای رهسپار شدن به این بخش‌ها تلاش کنند.

دستگاه‌های نظارتی باید در این روز‌های واپسین مجلس دهم نظارت جدی داشته باشند تا لابی‌های موثر برخی منجر به راهی شدن آن‌ها به مجموعه‌های پولدار و پولساز نشود، چراکه طبیعتا نمایندگان باید به سراغ شغلی بروند که پیش از نمایندگی به آن اشتغال داشته اند. حتما نماینده شدن شأنی از این بابت که آن‌ها باید بتوانند در جای جدید و بهتری مشغول به کار شوند، در حالی که شاید استحقاق آن را ندارند، ایجاد نمی‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۷
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۸۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
کدوم نظارت؟! اگر نظارت بود که اصلا نباید مجلس میومدن!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
اتفاقا نظارت بسیار شدید و دقیق است.من دو فرزندم در دو دانشگاه دولتی با معدل خوب درس خوندن.یکی از اونا که تو آزمون استخدامی شرکت کرد.بانمره خوب هم قبول نشد.چون دیدن جز خدا (کسی )را نداریم.فهمیدن همان(کسی)مهم است خدا را ندیدند.آیا نظارت دقیق تر از این داریم؟
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
بنده بعنوان کسی که طی دو دهه گذشته با تعدادی از نمایندگان ادوار گذشته که به دولت تحمیل شده اند ارتباط کاری داشتم عرض میکنم که واقعا تعجب می‌کنم که اینها چطور به مجلس راه یافته بودند. اکثرشان بیسواد، بی استعداد و بی‌کفایت اند ولی در عوض تا دلتان بخواهد متوقع
سلام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
آیا در مورد نمایندگان وارد شده به وزارت نفت ، وزیر نفت نباید پاسخگو باشد ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
به اسم کارشناس نخبه و مجرب دوباره بر سر مسئولیتهای پول از می روند
ولی بخدا اگر در بخش خصوصی اینها را رها کنید
در عرض سال حتی پول یک ساندویچ فلافل
را نمی توانند ، کار با ارزش بسازند !!@؟؟؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
کجای کاری بنده رتبه 2 کنکور فوق لیسانس نفت هستم و الان دارم کارگری می کنم. فارغ التحصیل دانشگاه تهران با چندین مقاله بین المللی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
آنکه به جایی نرسد فریاد است. من حس سیب زمینی بودن دارم. جلو چشمام میبینم چه فساد هایی اتفاق می افتد و نمی توانم دم بزنم. حداقل قدیم مفسدان پنهانی فساد می کردند
پیلا پیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
چرا جوک میگی تابناک؟ یه آمار از همین دو تا + صدا و سیما و ... بگیر معلوم میشه چند تا اون تو هستند؟
شک نکن بیشتر شرایط و مشکلات اقتصادی برمیگرده به عدم کفایت و لیاقت اونهایی که دارند این مجموعه ها را اداره میکنند. ربطی هم به اصول گرا و اصلاح طلب و ... نداره. این ممکلک با این همه ثروت و استعداد باید این باشه.
سیدصادق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
تابناک تو بگو ، کو گوش شنوا ، نمایندگانی که میلیاردها تومان خرج تبلیغات می کنند تا چند تا موافقت اصولی نگیرند و چندین نفررا به نون و نوایی نرسانند ...بیکار نیستند هزینه ای بی بازگشت انجام بدهند . اینها وکلای مردم بودند و قدمی برای مردم برنداشتند ، خدا عاقبتشان را در دو دنیا با مکافات اعمالشان همراه کند . ان شاالله .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
دکی........ساده اید که فکر کردید نماینده های مجلس ساده ان.....اینها وکیل آینده خودشون هستن نه نماینده منوشما
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
ایشتیباه کردم منفی دادم
دلسوز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
وزیر صنعت، معدن و تجارت اواخر دوره نمایندگی شد قائم مقام وزیر صنعت وقت، الان هم شده وزیر، آقای اسماعیلی هم چند ماه پیش از مجلس اومدن شدن معاون معادن. سر مردم روبا وزارتنفت گرم نکنید وزارت صمت شده پاتوق نماینده ها، چون وزیر خودش با رانت رای اعتماد گرفته.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
شرکت نفت و تامین اجتماعی برای سرگرمیه این عزیزان بعد از مجلس پیمانکاران و بدنبال بیزینسهای کلان هستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
علیرغم اینکه تامین اجتماعی متعلق به تمام بیمه شده گان آن اعم از کارگران و کارمندان و بازنشستگان میباشد
ولی متاسفانه، مانند مال یتیم و بدون سرپرست با آن برخورد میگردد
در دولت نهم که شستا را به بابک زنجانی هدیه کردند !؟
که خوشبختانه، بازگشت داده شد .
و الان هم دولت علیرغم اینکه به صندوق مبلغ ۲۵۰ هزار میلیارد تومان بدهکار است
اما مجددا سهام شستا را در بورس برای فروش عرضه کرده و مدیریت آنرا تحت اختیار دارد
ولی برای صاحبان رسمی و قانونی آن، نهایت کم لطفی و اجحاف و ظلم را روا میدارد
مثلا برای حداقل حقوق کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی تنها مبلغ یک میلیون و هشتصد هزار تومان تعیین کرده
که با این رقم حتی نمیتوان یک هفته را با توجه به تورم و گرانی های که هرروزه صعود میکنند
زندگی کرد و این نهایت ظلم آشکار در حق آنها می باشد
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
به مطلب جالبی اشاره شده است ورزارت نفت مأمن امنی برای بعضی‌ها شده چندی پیش یکی از معاونین وزارت نیرو به وزرات نفت رفت و بعنوان معاون وزیر در قسمت برنامه ریزی مشغول بکار شد نکته جالب در این مورد ایشان زمانیکه در وزارت نیرو بودند قسمت بازار برق هم مسئولیتش بعهده ایشان بود در بررسی‌های مجلس روزی یکی از نمایندگان استان آذربایجان موضوع رانت نیروگاهی را مطرح کردند این مطلب بارها در وزرات نیرو و... مطرح شد لکن هیچ بازخوردی از طرف مسئولین محترم رسیدگی به این امور انجام نشد نه اطلاعیه‌ای و نه ......لذا خواهشمند است در این باره اندکی بررسی وچنانچه به گفته نماینده محترم رانت نیروگاهی بوده ویا نه اطلاع رسانی فرمایند
فرید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
جالبه که تامین اجتماعی برای مدیران و در رده بعدی کارکنان آن یکی از سازمانهای پولدار محسوب میشود و برای کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان که صاحبان اصلی آن هستند یکی از فقیرترین سازمانهاست
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟